Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti si već ubijen u pojam što si pripadnik zakržljale rase, ja te samo podsećam na ostale tvoje gluposti Tope :hahaha:
Lojze :hahaha:
- - - - - - - - - -
DomoljUbče, koji čekić kuje rvacke ef 16, macola ili obični? :D
Eeee moji veseli Bosanci..

Jel pusite obostrano jedan drugome na parne i neparne dane ili imate svoj slatki mali nasumični niz prema raspolozenju??

Ugnaj mu ga KESH vidis da se pravi pametniji od tebe, sto je praktički nemoguće kada su BH ljudi u pitanju.

Kad smo kod pameti, kao kroz maglu se prisećam kako si bio siguran da dobijate avione :hahaha:

mbr5li.jpg

A ti svima redom :hahaha:

DomoljUbče je opasno šiznulo od kako mu postavi sliku njegovog tako stručnog i pouzdanog konentara, razbacuje se smajlijima ko da su čekić koji lupa po šasiji efa 16 z:D

- - - - - - - - - -

Tope, još nema aviona? Pa kad će, majku mu tvoju staru?

Neka neka, uskoro dobijamo pneumatsku macolu, ima da štanca efove 16 brže od argeta pašteta
:hahaha:

MAYA BEROVIĆ: Obožavam Split i šetnju Rivom, a u Spaladiumu ću prvi put izvesti neke pjesme

Jedna od glavnih tema ovih dana u Hrvatskoj je koncert Maye Berović, koji je zakazan u Spaladium Areni, 30. ožujka. Veliki interes za ulaznicama vlada po cijeloj Dalmaciji, jer produkcijski show koji pripremaju Split do sada nije vidio! Jedna od najboljih koncertnih turneja u regiji, 'Pravo vrijeme' dolazi u Split. Velika produkcija s brojnim iznenađenjima očekuje vas u Spaladium areni, a Maya Berović ne skriva oduševljenje dolaskom u grad glazbe:

- Bila sam kao dijete dosta puta u Splitu i obožavam ga. Razveselilo me kada su mi rekli da ću u mom omiljenom gradu iz djetinjstva imati koncert. Svakako ću prije koncerta boraviti nekoliko dana, a vjerojatno ću ostati još koji dan poslije koncerta. Sigurna sam da su organizatori isplanirali i druženje s mojim najvjernijim fanovima, a neću propustiti šetnju Rivom – kazala je Maya Berović.
Otkrila je i što priprema u Spaladiumu i kakav će biti glazbeni repertoar.
- Očekujte bogat repertoar, neke pjesme ću izvesti prvi put pred publikom, Ustvari, ostavimo da to bude iznenađenje - dodala je.

http://dalmatinskiportal.hr/zivot/m...ladiumu-cu-prvi-put-izvesti-neke-pjesme/42996

" Hrvatska je i zvanično DRUGA NAJGORA zemlja EU, a evo i zbog čega

Po zvaničnim podacima, ako se gleda stopa zaposlenosti, Hrvatska je pretposlednja u EU.

Čak 40% radno sposobnih ljudi u ovoj zemlji je nezaposleno. Međutim, to nije najgore:

[VIDEO ] sa podacima na linku :

https://www.blic.rs/vesti/svet/hrvatska-nezaposlenost-eu/zx08w4q

Nije nezaposleno ako nisu službeno zaposleni, nego su se drugačije snašli, otišli van bez odjave, bave se turizmom ili nečim drugim na crno, domaćice, ili ljudi koji su jednostavno odustali nakon godina traženja posla itd.

"U Hrvatskoj trenutno živi 120 supermilijunaša "teških" više od 30 milijuna dolara, među njima 11 ih ima neto imovinu veću od 100 milijuna dolara.
Prema procjeni "Knight Franka" Hrvatska ima i 11.900 milijunaša "lakše kategorije", a to su oni čija je imovina veća od milijun dolara, odnosno šest i pol milijuna kuna. Pri tome je važno da se ti podaci ne odnose na ukupan broj hrvatskih bogataša, već samo na one prijavljene u domovini."

https://novac.jutarnji.hr/novcanik/...ega-12-gradana-zivi-losije-nego-1989/8607704/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back