Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije skroz prestalo a ti sirota nisi informiran dobro...

Sada ne dolazi sirotinja preko sindikata, prave ribe sa pedigreom i velikom lovom..

- - - - - - - - - -

Jeftina klopa, jeftin provod i skakuću oko tebe uslužno osoblje kao klokani za par dinara mance.

Gdje to ima kod nas??

Ima u Vukovaru recimo , ***** na kurvi ...verovatno potomci losih hrvata sto nemaju iljadu i po eura penzije .

Srbin i pretjerivanje ide jedno sa drugim kao manistra i parmezan..

Naravno da ste najbolji, najveći , najpametniji, najkuratiji ali i najsiromašniji na Balkanu...

Ja bih voleo da je drugačije, jer taj ološ ni motkom ne pipam, ali na moju veliku žalost hiljade njih svakoga dana ovde zagađuju okolinu :kafa: Što se siromaštva tiče, i Arapi su bogati, pa su i dalje divljaci. Baš kao što i vi imate lepu prirodu, ali ste opet nakaze...

Ja bih voleo da je drugačije, jer taj ološ ni motkom ne pipam, ali na moju veliku žalost hiljade njih svakoga dana ovde zagađuju okolinu :kafa: Što se siromaštva tiče, i Arapi su bogati, pa su i dalje divljaci. Baš kao što i vi imate lepu prirodu, ali ste opet nakaze...

Alooooo ljudi recite Vucicu, ako treba zamolite ga da vam malo podigne standard, medju najgorima ste na Balkanu...

Nasa studentarija nema nigdje tako jeftine provode i tako blizu kao u BG.

Alooooo ljudi recite Vucicu, ako treba zamolite ga da vam malo podigne standard, medju najgorima ste na Balkanu...

Nasa studentarija nema nigdje tako jeftine provode i tako blizu kao u BG.

Eto, a vama je još gore, jer ste em sirotinja, em iskrivljeni :hahaha: Što se studentarije tiče, naravno da im je jeftino, ovde su ljudi uslužni pa Hrvatice ne moraju ništa da plaćaju. Još kad naruče kafu u kafiću, dobiju i kondom gratis jer svi već znaju zašto su došle.

Hrvati,Ameri,Njemci,Vatikan,glavni stubovi svjetske zavjere protiv Srba. :D

Ma jok , vi ste stvarno becki konjusari , niste ni za stepen odmakli. U jednom momentu je cak i kraljevina bila pogodna , jer vi bez gospodara i sluganstva ne umete . I kad je krivousti proglasio nezavisnost, koiko je trajalo ? Ne mozete ni 20 godina spojiti kao nezavisna drzava . Katastrofaaaa

Ja licno nemam nikakve primedbe kad se radi o Teheranu i Iranu .Kolevka ljudske civilizacije , obrazovani i razumni ljudi, gostoljubivi i prijateljski raspolozeni. , upoznao sam ih mnostvo. Niti jedno negativno iskustvo

Ne Teheran kao Teheran nego u ratu i kratko poslije rata medijske hajke pobunjenih Srba u HR i BiH su za poraze krivile vatikansko-masonsko-teheransku zavEru...

Sve zavisi od raspoloženja dotičnoga, i Berlin tu zapadne često. A moja omiljena fraza je "horde Alijinih fanatika i Tuđmanovih plaćenika"...

Vidis toga se dobro secam , ali sam siguran da i u ono vreme gebelsovske propagande nikad nije Iran ili Teheran povredjen ili usporedjen sa zlocinackim Vatikanom. Iran je veliki igrac na svetskoj sceni ,uz Kinu i Rusiju , mozda i Indiju . Oni su spas covecanstva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back