veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Šteta što nije i stvarno. U realnosti, EU Hrvatima oduzela Piran 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jedan je KESH, njegova glupost je nemjerljiva..

Top na kamionu, domoljUbče
Jedno je domoljUbče, a 12 komada ef šesnes
Prc, domoljUbče![]()

Da pozdravim ove sve "opapljive" (papabile) ! ...![]()

Bog ti pomog'o čiča...![]()
... !!!
"Opapljiv"... !!!
Kako ste to značenje uspeli tako dobro skovati ? ...![]()
EU pripojila Vojvodinu Hrvatskoj!![]()

Tako je Glogovac...
Ef šesnes na kamionu domoljUbče
Oh, NORA ti si san svih afričkih režima....

Zato je i plaćaju, glupo domoljUbče
DomoljUbče, pogodi čiji je vlažni san ef šesnes
Prc, malo glupo i zavidno domoljUbče![]()
A šta znači to 'opapljiv', prvi put čujem?
Питај неког из Клера !
Кога ја да питам ?
- - -
"Папа може да буде само "опапљив" човек." - Шта би то сад значило ????? ...јбт...
Pita tebe jer je očito da si papak.

Grad, mjesto? Pazi, mi smo bili većina u gradovima pa smo sačuvali srbe, eto u mom gradu nije bilo logora niti ubijanja... Imaš I dopise da se prestane sa ubijanjima koje su naši ljudi pisali.
Ali, vama je.mitomanija to tako propisala i ti ponavljaš kao papagaj i ja kad te pitam ti mi nećeš dati primjer jer ga nema.
Znam ja kako smo cuvali jedni druge , ali o tome drugi put. Sada bih zelio saznati od vas ovde zar je zaista bitno ko je koga vise ubijao u proslosti , jer ako ne zakopamo ratne sekire kako cemo svojoj deci obezbediti bezbriznu buducnost.Pricamo istim jezikom ,zivimo na istom podneblju,mentalitet nam je slican ,preci,kultura,smisao za humor,muzika...Dokle vise ljudi?
Dok ne budu kažnjeni svi zločinci. Pošto koliko možemo da primetimo, trend je da se samo Srbi kažnjavaju, a drugi da se izvlače za svoje zločine...
Dok ne budu kažnjeni svi zločinci. Pošto koliko možemo da primetimo, trend je da se samo Srbi kažnjavaju, a drugi da se izvlače za svoje zločine...
Ne moze se bosti sa rogatim , mi ne mozemo a oni nece da ih kazne .Zacarani krug. Ali to ne znaci da moramo ziveti sizofreno u svadji sa svim komsijama do kraja sveta .Pravda je spora ali dostizna.Eto Kosovo je bilo po prvi put izgubljeno 1389.a vraceno tek 1912. godine , treba biti strpljen i bices spasen. Sve ce doci na svoje. Bez mrznje ,izazivanja sukoba i netrepeljivosti .
Svakom po zasluzi.![]()
Sve u redu, ja samo pričam da će se ubijanje nastaviti dok i poslednji zločinac ne bude ubijen ili na drugi način kažnjen. S obzirom na to da smo mi strana koja je najviše stradala, malo nije u redu da se po tom pitanju izjednačavamo sa drugima i zaboravljamo ružnu prošlost. A znaš šta još? Dok smo mi mirni, drugi se ne smiruju...