Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da pozdravim ove sve "opapljive" (papabile) ! ...:manikir:

- - - - - - - - - -

Policajci terali migrante da uzvikuju „Dinamo Zagreb“ i „Za dom spremni“ (video)
A. J. [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.44)]13. marta 2019. 02:13

Jedan hrvatski policajac udaljen je s posla, a protiv dvojice će biti pokrenut disciplinski postupak zato što su snimili grupu migranata mobilnim telefonom, pošto su ih prethodno primorali da viču „Dinamo Zagreb“ i „Za dom spremni“.

[/COLOR]

Hrvata s londonskom adresom terete da je ubio Džodi u petak, 1. marta

Manuela Petrovića (20) za vikend su priveli na sud u Barkingsajdu kod Londona.

Tamo je održano prvo ročište zbog ubistva 17-godišnje Džodi Česni za koje je Petrović glavni osumnjičeni.
Hrvata s londonskom adresom terete da je ubio Džodi u petak, 1. marta, u Harold Hilu u istočnom Londonu.
Iz čista mira izbo ju je nožem u leđa u blizini parka gde je devojka s društvom slušala muziku. Učinio je to toliko snažno da je oštrica noža ostala zaglavljena u telu nesrećne devojke.
Osim Manuela koji je trenutno u pritvoru, u sklopu istrage uhapšeno je još četvoro ljudi. Reč je o mladićima (17 i 18 godina), 50-godišnjem muškarcu i 38-godišnjoj ženi. Optužuje ih se za pomaganje Petroviću, piše The Sun.

Grad, mjesto? Pazi, mi smo bili većina u gradovima pa smo sačuvali srbe, eto u mom gradu nije bilo logora niti ubijanja... Imaš I dopise da se prestane sa ubijanjima koje su naši ljudi pisali.

Ali, vama je.mitomanija to tako propisala i ti ponavljaš kao papagaj i ja kad te pitam ti mi nećeš dati primjer jer ga nema.

Znam ja kako smo cuvali jedni druge , ali o tome drugi put. Sada bih zelio saznati od vas ovde zar je zaista bitno ko je koga vise ubijao u proslosti , jer ako ne zakopamo ratne sekire kako cemo svojoj deci obezbediti bezbriznu buducnost.Pricamo istim jezikom ,zivimo na istom podneblju,mentalitet nam je slican ,preci,kultura,smisao za humor,muzika...Dokle vise ljudi?

Znam ja kako smo cuvali jedni druge , ali o tome drugi put. Sada bih zelio saznati od vas ovde zar je zaista bitno ko je koga vise ubijao u proslosti , jer ako ne zakopamo ratne sekire kako cemo svojoj deci obezbediti bezbriznu buducnost.Pricamo istim jezikom ,zivimo na istom podneblju,mentalitet nam je slican ,preci,kultura,smisao za humor,muzika...Dokle vise ljudi?

Dok ne budu kažnjeni svi zločinci. Pošto koliko možemo da primetimo, trend je da se samo Srbi kažnjavaju, a drugi da se izvlače za svoje zločine...

Dok ne budu kažnjeni svi zločinci. Pošto koliko možemo da primetimo, trend je da se samo Srbi kažnjavaju, a drugi da se izvlače za svoje zločine...

Ne moze se bosti sa rogatim , mi ne mozemo a oni nece da ih kazne .Zacarani krug. Ali to ne znaci da moramo ziveti sizofreno u svadji sa svim komsijama do kraja sveta .Pravda je spora ali dostizna.Eto Kosovo je bilo po prvi put izgubljeno 1389.a vraceno tek 1912. godine , treba biti strpljen i bices spasen. Sve ce doci na svoje. Bez mrznje ,izazivanja sukoba i netrepeljivosti .

Ne moze se bosti sa rogatim , mi ne mozemo a oni nece da ih kazne .Zacarani krug. Ali to ne znaci da moramo ziveti sizofreno u svadji sa svim komsijama do kraja sveta .Pravda je spora ali dostizna.Eto Kosovo je bilo po prvi put izgubljeno 1389.a vraceno tek 1912. godine , treba biti strpljen i bices spasen. Sve ce doci na svoje. Bez mrznje ,izazivanja sukoba i netrepeljivosti .

Sve u redu, ja samo pričam da će se ubijanje nastaviti dok i poslednji zločinac ne bude ubijen ili na drugi način kažnjen. S obzirom na to da smo mi strana koja je najviše stradala, malo nije u redu da se po tom pitanju izjednačavamo sa drugima i zaboravljamo ružnu prošlost. A znaš šta još? Dok smo mi mirni, drugi se ne smiruju...

Sve u redu, ja samo pričam da će se ubijanje nastaviti dok i poslednji zločinac ne bude ubijen ili na drugi način kažnjen. S obzirom na to da smo mi strana koja je najviše stradala, malo nije u redu da se po tom pitanju izjednačavamo sa drugima i zaboravljamo ružnu prošlost. A znaš šta još? Dok smo mi mirni, drugi se ne smiruju...

Jesi li se ikad zapitao zasto je to bas tako ?? ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back