Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam ja kako smo cuvali jedni druge , ali o tome drugi put. Sada bih zelio saznati od vas ovde zar je zaista bitno ko je koga vise ubijao u proslosti , jer ako ne zakopamo ratne sekire kako cemo svojoj deci obezbediti bezbriznu buducnost.Pricamo istim jezikom ,zivimo na istom podneblju,mentalitet nam je slican ,preci,kultura,smisao za humor,muzika...Dokle vise ljudi?

Vidi opraštali su Srbi i 1914 i 1945 pa ih danas nema u hrvatskoj
Da mogu isti bi činili iste zločine koliko sutra

Vidi opraštali su Srbi i 1914 i 1945 pa ih danas nema u hrvatskoj
Da mogu isti bi činili iste zločine koliko sutra

Pa zato treba stvoriti klimu za pomirenje , jednom za svagda. Englezi i Francuzi su ratovali sto godina, kontinuirano. Nevidjeni zlocini su se desili. Nemci su igrali 1966. godine na svetskom prvenstvu u Engleskoj , ni jedan zvizduk se nije cuo, ili vredjanje . 21 godinu po okoncanju WWII . Sta mi koji xurac radimo sa buducnoscu nase dece ? Oni mogu da se mire jer su civilizovani, a mi ne mozemo , kako nas i percepiraju jer smo zaostala , zatucana balkanska plemena . Mir ljudi , mir

Sve dok kolektivno ne prodjete kroz katarzu,pratit ce vas nesreca.

Tebe će nesreća da prati sa ili bez katarze :hahaha:

- - - - - - - - - -

Pa zato treba stvoriti klimu za pomirenje , jednom za svagda. Englezi i Francuzi su ratovali sto godina, kontinuirano. Nevidjeni zlocini su se desili. Nemci su igrali 1966. godine na svetskom prvenstvu u Engleskoj , ni jedan zvizduk se nije cuo, ili vredjanje . 21 godinu po okoncanju WWII . Sta mi koji xurac radimo sa buducnoscu nase dece ? Oni mogu da se mire jer su civilizovani, a mi ne mozemo , kako nas i percepiraju jer smo zaostala , zatucana balkanska plemena . Mir ljudi , mir

Nisu se čuli zvižduci jer su Nemci prethodno kažnjeni za svoje zločine, a svakako bi se čuli da im Nemačka gostuje pod imenom Rajha i sa ostarelim Hitlerom na čelu.

Jesi li ikad pomislio da su Hrvati samo oruzje u rukama Boga koji vas kaznjava ?? :D

Ili obrnuto , pola Hrvatske populacije ima srpske gene ili blaze receno svaka druga hrvatska familija ima za srbe bliske srodnike . Pa i sam pokojni Tudjman , unuci su mu srbi..Dejan Kosutic,primera radi.Hrvati su, zapravo puno vise hrvatice oruzje u rukama boga da vam se dokaze da se Srbi na mnogo kvalitetniji nacin razmnozavaju.

Ja sam opcio sa desetinama hrvatica i mnogo su pojebljivije nego druga zenska stvorenja ...veca je ponuda nego potraznja kod vas , ne znam zasto, mozda ste kilavi i impotentni , to ce ostati misterija. Uglavnom momci , u hrvatsku navalite vikendom, provereno ubadanje

:lol:

images

Ja sam opcio sa desetinama hrvatica i mnogo su pojebljivije nego druga zenska stvorenja ...veca je ponuda nego potraznja kod vas , ne znam zasto, mozda ste kilavi i impotentni , to ce ostati misterija. Uglavnom momci , u hrvatsku navalite vikendom, provereno ubadanje

Mi smo 45 godina upotpunjavali turističku ponudu, srpskim snajkama ( i ostalim ex Yu ) sirili noge uz bratstvo i jedinstvo.

Pitanje je tko ima cije gene kamene. Zapitajte se vi rodjeni u 4,5,6 mjesec tko vam je tata..

Srbija je danas mladim Hrvatima jeftina destinacija, egzotična zemlja na bliskom nam istoku.

Mi smo 45 godina upotpunjavali turističku ponudu, srpskim snajkama ( i ostalim ex Yu ) sirili noge uz bratstvo i jedinstvo.

Pitanje je tko ima cije gene kamene. Zapitajte se vi rodjeni u 4,5,6 mjesec tko vam je tata..

Srbija je danas mladim Hrvatima jeftina destinacija, egzotična zemlja na bliskom nam istoku.

Sada je to prestalo i tvoja ženska familija ide u Srbiju da se trpa, dok se ti tešiš lepim uspomenama. Ili maštanjem, svejedno, jer se u tvojim godinama kita više ne diže. Što se gena kamenih tiče, svi ste vi srpski otpad još davno pre Titoslavije, toliko o tome :whistling:

Sada je to prestalo i tvoja ženska familija ide u Srbiju da se trpa, dok se ti tešiš lepim uspomenama. Ili maštanjem, svejedno, jer se u tvojim godinama kita više ne diže. Što se gena kamenih tiče, svi ste vi srpski otpad još davno pre Titoslavije, toliko o tome :whistling:

Nije skroz prestalo a ti sirota nisi informiran dobro...

Sada ne dolazi sirotinja preko sindikata, prave ribe sa pedigreom i velikom lovom..

- - - - - - - - - -

Naravno,zna se gdje se nalazi "europski Bankok". :D

Jeftina klopa, jeftin provod i skakuću oko tebe uslužno osoblje kao klokani za par dinara mance.

Gdje to ima kod nas??

hrvaticama , ja sam cuo . Ali ljubav cini cuda . Ima de se isprasimo dobro medjusobno i balkanska kriza resena , a ne kao ovi arapi .Izraelci i Palestinci . Rat i bombe .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back