Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пуцао ... :fdlan:

Из оруђа се гађа (да би се погодило)

А пуца се у ваздух, вране на паради,....

Točno čiča, vidi se da si vojno obrazovan, iz oruđa se gađa, a metak je 152 mm... :per:

:fdlan: ... убићу се од ових рвата !

Како ли су дошли до државе ?

Ах па да САД је ту ...

Došli smo do države tako da smo oteli top haubice neprijatelju i gađali ga tako dugo dok ga nismo porazili... :per:

- - - - - - - - - -

Da, i to je još jedan primer ovoga o čemu govorim. Kada bismo se ti i ja sreli na ulici, ti svakako ne bi imao prilike da pucaš na mene iz toga, ergo završio bi svoj performans i u suzama otrčao kući, ukoliko ti prethodno ne bih polomio noge :kafa:

A ti bi mene mlatio na ulici?

:hahaha:

Da, i to je još jedan primer ovoga o čemu govorim. Kada bismo se ti i ja sreli na ulici, ti svakako ne bi imao prilike da pucaš na mene iz toga, ergo završio bi svoj performans i u suzama otrčao kući, ukoliko ti prethodno ne bih polomio noge :kafa:

Dobro, ti od metar i žilet i 48 kila, koga ćeš bolan ne bio ti pretući? Idi, nesrećo, pitaj babu jel stigla penzija da uplatiš tiket...

- - - - - - - - - -

Di nam je nestala Natasa,da se nije mozda spandjala sa nekim migrantom ? :think:

Pa sigurno trola pod drugim nalogom...

:lol: težak poremećaj

a neeee....nije poremecaj......:D

Ja zapravo ne volim alkohol, ali pošto mogu da popijem koliko god hoću i da se vratim kući na svojim nogama, onda i ne obraćam nešto pažnju na to, pa popijem kad je neka prilika i to je to. Što je čudno s obzirom na to da od ostalih droga nema šta nisam konzumirao. Na primer, sad za Svetsko prvenstvo sam dve plate potrošio na kokain i kladionicu. Hoću ja da solim fudbal, jeb'o me pas :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back