Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja i dalje ne kapiram ko je tu koga spasavao

kad cita ovaj forum covek bi pomislio u tom ratu sve samo bratstvo i jedinstvoz:shock:

Српска артиљерија је с Купреса тукла муслимане да би спасили хрвате који су бежали испред њих, то је све што се поуздано зна, има и снимци на интернету

Samo je jedna stvar na ovoj @ temi interesuje: koliko ce Srba prepustiti sudbini i visoj sili Srbe u Krajinama, a koliko na Kosmetu?

Pa sila ne pita, ako ne znas!? Napali su YU preko starih (novih) domacih izdajnika, koji su nekad bili uz Hitlera danas uz NATO. Zapitaj se zasto su nekad fasisti danas - najvece demokrate! Srbi su, po ko zna koji put, opet krivi zlocincima i agresorima, jer se nisu priklonili novom politickom svjetskom trendu. ovaj put tzv. "demokratizaciji". Taj pokvareni zapada NAMJERNO je narusio medjuljudske odnose podrzavajuci ekstremni nacionalizam u YU.Uostalom nije tajna i da podrzavaju ekstremni islam Al-Kaidu, ISIL, pa zasto onda ne bi i fasiste u evropi (ukrajini,hrvatskoj)!? Politicke prljave igre na svjetskom nivou koje ne moze voditi jedan Sadam Husein, ili Gadaffi, ili Milosevic, a koji su ustvari zrtve, jer se nisu priklonili prljavoj politici. Mi ZASLUZUJEMO da gorimo, dok god prelazimo preko toga da su ameri bacili 2 atomske bombe na civile.KAd se zlocinci pocnu osudjivati, moze doci do mira, a ne kad se zlocinci pocnu - slusati!p.s. izvinjavam se na "iskakanju" iz teme.

Republika Hrvatska
EU

tisućljetna kuktura :zelenko2::zelenko2::zelenko2:

Republika Hrvatska, EU, tisućljetnja kultura.jpg

Cekaj,ti zamjeras ustasama jer ne zele slusati Bajagu a ne zamjeras Bajagi jer hoce da pjeva ustasama ? :D

Njegovo pravo da radi šta oće i da peva kome hoće. Zameram ustašama licemerje i zločine.

- - - - - - - - - -

Ma nije to nista,meni je jedan hercegovacki Srbin tvrdio da su oni ispaljivali zapaljene gume na Dubrovnik. :D

A meni je ptičica šapnula o lečenju HVO boraca u Doboju, o pomoći VRS Hrvatima oko Žepče i tako...o lečenju muslimanskih boraca u Banja Luci...

Ono sto je bitno je da su Ustase koljaci i to drzavni, sistemski organizovani. Ustase tj hrvati su ubice dece. Nepopravljivi rasisti i nacisti. To ne moze da se popravi to moze samo Bleiburg da izleci. Zato ih je Udba i tamanila decenijama. Nije ih dovoljno potamanila.

Nikada to ne treba zaboraviti i treba svojoj deci stalno to ponavljati. Ja mom detetu stalno govorim da su hrvati genocidan narod i obrazlozim to sa Jasenovcem, Jastrebarsko, ultra desnicarskim divljastvom devedesetih a i koketiranjem ustaskim simbolima i pozdravima i dan danas.

Ono sto je bitno je da su Ustase koljaci i to drzavni, sistemski organizovani. Ustase tj hrvati su ubice dece. Nepopravljivi rasisti i nacisti. To ne moze da se popravi to moze samo Bleiburg da izleci. Zato ih je Udba i tamanila decenijama. Nije ih dovoljno potamanila.

Nikada to ne treba zaboraviti i treba svojoj deci stalno to ponavljati. Ja mom detetu stalno govorim da su hrvati genocidan narod i obrazlozim to sa Jasenovcem, Jastrebarsko, ultra desnicarskim divljastvom devedesetih a i koketiranjem ustaskim simbolima i pozdravima i dan danas.

JEDINI SU IMALI DECIJI LOGOR U SVJETU.

ustaska nacija , fasisticki supak evrope...

Ma nije to nista,meni je jedan hercegovacki Srbin tvrdio da su oni ispaljivali zapaljene gume na Dubrovnik. :D

a sta ste vi radili kod dubrovnika?

nisi citao izjavu zapadnog novinara koji se na pcoetku rata nalazio u kuparima, u hotelu i rekao urlajuci na rvatine:

PA MOZDA BI JNA PRESTALA DA GRANATIRA AKO BI OVI VASI IDIOTI SA VRHA HOTELA UKLONILI MINOBACACE KOJIMA TUKU PO NJIMA JER OCITO SVESNO IZAZIVATE UNISTENJE I HOTELA I SVEGA OSTALOG?!?!?!?

bio sam kao vojnik jna tamo,i video mnoge crnce poginule... placenike...

kada ste se pvoukli u dubrovnik, unutar te spilje ste se dobro utvrdili, spolja istakli zstavu uneska, kako ste zasticen grad jel de...

a sa hotela u dubrovniku i ostalih civilnih objekata ispaljivali granate...

imali smo i izdjanika u nasim redovima, ono kopile koje je izdavalo nase polozaje, onesposobljavao radare, odavao polozaje zbog cega su potom stradali u granatirnaju mladi vojnici jna... zastavnik iz trebinja... licno nadredjen u kasarni mu ej bio nojko marinovic potom vodja ustaskih formaicja u dubrovniku...ona ga je vrbovao...

imo je zenu i dva sina u dubrovniku, moguce da je bio vrbovan i ucjenjivan...

ali vrlo dobro znam to vase junastvo iz dubrovnika.

da smo hteli da zgazimo taj dubrovnik, od njega ne bi ostao kamen na kamenu stoga ne prdi

da sam se ja pitao, avijaicjom bi bio unisten u roku tri sata. u rusevinama biste zavrsili. razbili smo ustaske bande okolo durbovnika i imali ga u okruzenju. da smo htel ito sto vi pricate, mogli smo za jedan dan...

i kada bi vas razorio avijacijom prodozio bih dalje ka severu obale... a od vukovara slavonijom ka zagrebu... uz naravno danonocnu avijaciju zagreba, tako da kad se probudi tudjman, zapita, dje mi je drzava?

i kraj price, a ne ono milosevicevo sranje...

Njegovo pravo da radi šta oće i da peva kome hoće. Zameram ustašama licemerje i zločine.

- - - - - - - - - -

A meni je ptičica šapnula o lečenju HVO boraca u Doboju, o pomoći VRS Hrvatima oko Žepče i tako...o lečenju muslimanskih boraca u Banja Luci...

Ne pričaju sve ptičice istinu... I nije postojala muslimanska vojska nego Armija Republike BiH koja je bila međunarodno priznata i imala stolicu u Un-u. To je bila prva bitka koju ste izgubili u tome ratu, public relations...

Ne pričaju sve ptičice istinu... I nije postojala muslimanska vojska nego Armija Republike BiH koja je bila međunarodno priznata i imala stolicu u Un-u. To je bila prva bitka koju ste izgubili u tome ratu, public relations...
Vaša ''armija' je ''imala stolicu'' samo u wc-u.Prosipali ste fašizam, želeli ste i danas želite da budete ustaško cveće.Što se mene tiče, budite.

Jedino su Hrvati svakog predsednika krvoloka imali. Ante Pavelic bolesnik a i Franjo Tudjamn je osudjen za zlocinacki poduhvat u BiH.

Medj Sud Pravde je rekao da Srbija nema veze sa Srebrenicom. Srebrenica je akt pojedinca.

Dakle Hrvati i Tudjman i Ante su vam bolesnici samim tim i vi svi :D

To što ste vi proglasili sebe za ''ovo'' ili ''ono'' nije ništa.A pogotovo zato što ste to uradili da biste opljačkali i pokrali Srbe.

Ne mi, nego nas čitav svijet priznao. To je ona ljepota Bosne gdje nemamo nikakvih dvosmislenosti u čitavoj našoj historiji, ljepota činjenica...

- - - - - - - - - -

Nesto si se zaigrao??

Ponijelo ga, moraju da se odluče da li je UÇK teroristička ili ne. Samo ima problem da to onda mora priznati i za VRS i VRSK...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back