- Poruka
- 9.952
Kakvog straha?Mi nemamo Jasenovac..Merčepe,Glavaše,Đure Brodarce, Ive Brzice...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvog straha?Mi nemamo Jasenovac..Merčepe,Glavaše,Đure Brodarce, Ive Brzice...
To su popravoslavljeni Hrvati

USTAŠE, još niste odgovorili na pitanja. Pa ni je vam ovo chat da se zajebavate.Dakle da li je ono letnja uniforma? I za onog drugog istaškog vola pod nikom Libar,- iz koje je knjige citat i na kojoj strani se nalazi? I bez nervoze, molim....
Govorim o onima koji imaju hrvatsko porijeklo i nose hrvatska prezimena ali ze zbog straha izjasnjavaju kao Srbi,takvih je sigurno pola milona u Vojvodinini,Zemunu i Novom Beogradu.
To su sve Srbende na kvadrat danas i u buduće...
To su Srbi bez dvojbe...
- - - - - - - - - -
Na osnovu cega ti tvrdis da je ono fotografija iz Oluje???
- - - - - - - - - -
I jedno si i drugo.Ti ili si glup ili ti smrde noge???
Ja znam ovog čoveka, intervju gledaj ti.
da toga nije bilo ti bi sad pricao nemacki ili madjarski, ja, ja........i bili biste kao Kurdi u Turskoj
na jednom forumu pise jedan Hrvat "kad je Srbin ubio "naseg" prestolonaslednika Franju Ferdinanda".....
ne znam
obrni okreni
Hrvati su u uvek na pogresnoj strani istorije a najbizarnije od svega na kraju ih uvek Srbi spasavaju sramote.........i to u nastavcima....oba svetska rata a bice toga jos
ono sto je najbizarnije u hrvatskom narodu je to sto u svetu malo malo uhapse nekog neonacistu a on ispadne hrvatskog porekla
ipak postoji i neko zdravo tkivo u Hrvatskoj koje ce opet nadam se pobediti
trenutno se ustastvo siri poput raka Hrvatskom
ali ja verujem da ce pobediti ovi dobri
Ja ne znam. Moj pradida je poginuo u 4.mj 45-te godine kao poručnik, Švabi napravili zasjedu kod Trsta.
Neko je morao i poginuti, od tih što su navalili u partizane od pola 44-te.
Ne znam kad ti se pradeda priključio, pa neću da grešim dušu.
Ali znam da mi je "đed stric" (đedov rođeni brat) kao spomeničar 41-ve, u činu kapetana, poginuo u borbi sa ustašama kod Varaždina maja 45-te.
Pre toga prošao Sutjesku, Beograd, Sremski front i dobio oreden za hrabrost.
I sada da mi neko kaže da je isto on, i neki domobranski kapetan, koji je 44-te prešao, pa isto poginuo pri kraju rata?
Malo morgen.
Ni moj deda (po majci), koji je bio u partizanima od oktobra 44-te, pa preko Batine završio u Puli, i izašao iz vojske kao poručnik, se nije kurčio svojom partizanštinom, pa što bi ja to tolerisao stotinama tisuća Hervatah?
Govorim o onima koji imaju hrvatsko porijeklo i nose hrvatska prezimena ali ze zbog straha izjasnjavaju kao Srbi,takvih je sigurno pola milona u Vojvodinini,Zemunu i Novom Beogradu.
Takve prvoborce kod Hrvata, ali doslovno prvoborce od 22.6.41. koji su počeli borbu protiv okupatora i ustaša vi redovito nazivate ustašama, poput Bobetka.
Jeste se ikad zapitali zašto je takav čovjek, general JNA, kojemu su ustaše pobile obitelj, pod stare dane ušao u borbu protiv vas i što to govori o vašoj borbi?
Što znači na pogrešnoj strani povijesti?
Pod Habsburzima smo bili skoro 500 godina više manje dobrovoljno, prisilile nas tadašnje okolnosti na to i u to se ušlo sa nekom računicom da je to dobro u tom trenutku.
U tih 500 godina je bilo svačega, ali nikad nije ukinuta autonomija i posebnost Hrvatskog kraljevstva. U 19.st. je izboreno pravo na uporabu hrvatskog jezika u upravi, hrvatskom domobranstvu, školstvu, tako da sumnjam da bi danas govorili njemački ili mađarski.
Nakon ujedinjenja sa Srbima u prvoj Jugoslaviji mi smo tih 500 godina prije proživjeli po ubrzanom postupku u narednih 20 godina. Od negacije naroda i jezika, ukidanja hrvatskih institucija i diktature, pa do ponovne uspostave svega toga dogovorom o Banovini.
U tih 20 godina je napravljen veliki jaz između Srba i Hrvata u kojima su ubijani i vođe oba naroda i koji je izrodio ekstremiste koje su koristili strane sile po potrebi da sruše i upravljaju događajima u zemlji, jer je svatko gledao samo sebe i kako izvući najviše iz zajedničke države.
Takve prvoborce kod Hrvata, ali doslovno prvoborce od 22.6.41. koji su počeli borbu protiv okupatora i ustaša vi redovito nazivate ustašama, poput Bobetka.
Jeste se ikad zapitali zašto je takav čovjek, general JNA, kojemu su ustaše pobile obitelj, pod stare dane ušao u borbu protiv vas i što to govori o vašoj borbi?
Što znači na pogrešnoj strani povijesti?
Pod Habsburzima smo bili skoro 500 godina više manje dobrovoljno, prisilile nas tadašnje okolnosti na to i u to se ušlo sa nekom računicom da je to dobro u tom trenutku.
U tih 500 godina je bilo svačega, ali nikad nije ukinuta autonomija i posebnost Hrvatskog kraljevstva. U 19.st. je izboreno pravo na uporabu hrvatskog jezika u upravi, hrvatskom domobranstvu, školstvu, tako da sumnjam da bi danas govorili njemački ili mađarski.
Nakon ujedinjenja sa Srbima u prvoj Jugoslaviji mi smo tih 500 godina prije proživjeli po ubrzanom postupku u narednih 20 godina. Od negacije naroda i jezika, ukidanja hrvatskih institucija i diktature, pa do ponovne uspostave svega toga dogovorom o Banovini.
U tih 20 godina je napravljen veliki jaz između Srba i Hrvata u kojima su ubijani i vođe oba naroda i koji je izrodio ekstremiste koje su koristili strane sile po potrebi da sruše i upravljaju događajima u zemlji, jer je svatko gledao samo sebe i kako izvući najviše iz zajedničke države.

Došla patrola hrvatske policije, pa Srbi sa tavana uzeli kalase, zolje i bombe svojih djedova i udri po policiji. U tome im pomogli i turisti iz Srbije koji su prigodno već bili u uniformi i imali automatsko oružje u koferima.
Ovi o navodnih 300 Srba ubijenih prije vaših napada je opet laž sa vaše strane.
Danas je zamjenik vukovarskog gradonačelnika objavio popis ubijenih i nestalih Srba u Vukovaru u ljeto 91. i na tom popisu ih je 42-oje. Nema ništa prije nego ste vi počeli s ubijanjem.
"Spisak s imenima 42 "ubijenih ili nestalih vukovarskih Srba u srpnju i kolovozu 1991." predstavio je u srijedu zamjenik gradonačelnika Srđan Milaković (DSS), čime je odgovorio na tvrdnje gradonačelnika Ivana Penave da su sve civilne žrtve u Vukovaru posljedica velikosrpske, četničke agresije, dok je na najave iz gradskog HDZ-a kako će učiniti sve da se zabrani DSS poručio da nikakve zabrane neće biti."

prolecar , koji je pordzao tudjmana i njegovo pisanje krajem sesdesetih i pocektom sedamdesetih... a znamo da je tudjman priznao javno da je nadhunut busicem... ustaskim teroristom naslednikom vodje ustaske emgiracije maksa luburica...
- - - - - - - - - -
cekaj stani, stop!
hrvatskog kraljevstva?!
stop.
dje su sahrnajeni krlajevi tog kraljevstva???
stop!
prvo to pojasniti, pa potom idemo dalje... dakle tu je stop!
dosla patrola hrvatske policije? ona koja je jos tada u zvanicnoj jugoslaivj iskinula oznaku petokrake sa uniforme, ona koja je vec tada uvela osobne karte putovnice... i dosla da skida zvanicnu zastavu zvanicne drzave jos priznate mejdunarodno, na sred prvog maja najveceg praznika posle 29 novembra u jugoslaviji?
smisljeno. a potom kada ih uhvatise, dodjose mupovci na silu da ih oslobadjaju?
bla bla bla
i to je opravdanje sto su se mercepovci vec u martu pojavili u gradu , hosovci? na zbroju u martu kada su rvati naoruzavani i plan im podeljen?
to je opravdanje sto su pobili tokom ranog leta 200 300 srba, daleko pre otvorenog sukoba sa jna?
sto su ih otpustali sa posla, presretali i odvodili... dizali kuce u vazduh?
i pored svih tih ubistava nije stradao tada ni JEDAN RVATSKI CIVIL!
TAKO RVATI ZBOG TOBOZ UBIJENOGP OLICAJCA KOD ZADRA , napravise KRISTALNU NOC JEIDNU U EVROPI PSOLE FASIZMA , i krenuse sa sve djecom zenama starcima i rzajuralenom bandom pod vodjstvom policije da ruse pale srbske objekte...
a hrvatski civili jos nisu tada stradali nigde gde su srbi!
u srbiji pogotovo...a mozda smo trebali?
veliko srpska agresija?
srbin je rekao mercepu da ubija , otpusta srbe, i dize im kuce u vazduh?
licemeru, kako oopravdavas silu koju je tvoja policija ustaska trebala da primeni prilikom oslobadjanja osjecke patorle koja je skidala jugoslovensku zastavu namerno cineci provokaciju...
to opravdavas stoste krenuli silom osloboditi jer srbi ih nisu teli tek tako pustiti jel de?
a osudjujes kada ste odbili ultimatum i kada je JNA PO USTAVU KRENULA DA DEBLOKIRA SVOJU KASARNU I SPRECI DALJE UBIJANJE VOJNIKA.
e vidis govn.aru to tako ne moze. kod vas licemera moze, ali kod drugih ne moze.
pa ste tu jna koja j krenula tenkovima u dbelokadu kasarne, napali granatirjauci te tenkove iz centra vukovara gde ste planski "postavili odbranu" , bez da je i metak opaljen iz te kolone prema vukovaru. To je potvrdio i vas DRAGOVOLJAC FRED, REKVASI DA JE I BUDALI BILO JASNO STA ZNACI ODBIJANJE ULTIMATUMA JNA I ODBIJANJE DEBLOKADE KASARNE...
hteli ste rat po svaku cenu sa jna. ne sa srbima, jer to puskaranje tamo vam NIJE DONOSILO ZELJENO RAZARANJE KAKO BISTE SE PREDSTAVILI ZRTVOM , I SAKRILI MERCEPOVE POKOLJE ...
a posto jna nije reagovala kako ste zeleli na sav mercepov teror nad srbima i posto hrvatski civil ni jedan nije ubijen do tad!...
krenuli ste direktno na jna..
i to postavivsi odbranu usred grada, sto je jasan cilj da je zg zeleo sto vece razaranje grada, kako bi isao po svetu cvileci za nezavisnost glumeci zrtvu...
to je i budali jasno...
nego nadji ti nama jednog ubijenog civila rvata iz tog perioda kada ste otpustali srbe sa posla u vukovaru, ubijali ih, presretali i bacali u dunav...
jednog!
NEMA, stoga ne se.ri fasiticki predzu ustaski!
Ne laprdaj,pola Vojvodine,Zemuna i Novog Beograda vam nosi hrvatska prezimena.![]()

Kao sto neki kazu "da u Cro 70 % ima srpska prezimena"...
To su Srbi bez dvojbe...
- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 522834 BRUTALNO PONIŽAVANJE - Hrvatski vojnik mučio staricu od 85 godina tokom Oluje, vukao je za nos i kosu!
- - - - - - - - - -
Jer vi ste katoličko - ustaška stoka. Vatikanski ološ.

Srbi jesu napravili gresku - presli na stranu zapada i suprostavili se Staljinu. Evo vidite da je zapad sa ustasama. Uostalom USA uopste nije ratovala sa Svabama, samo na pacifiku s Japanom. Pa nije ni Engleska nesto intezivno, uglavnom Sirija , Libija... Sad Srbi ponovo oce s Rusima, sad su Rusi - braca, a dok je bio Tito bili su spremni da se bore protiv Rusa, i da proliju bratsku krv u ime ideala. Bogom dani i dalekovidni Staljin se povukao, isto kao npr. sto bi sad Srbi trebali da se 'povuku' pred Crnogorcima, jer jedini nacin da zapad otcijepi Crnogorce je - prolivanje krvi. Zapad ce traziti nacin i pogodan moment da izazove krvoprolice, sto brutalnije po mogucnosti, kao sto su vec mnogo puta to izazivali svojom politikom "podijeli i vladaj". Srbi su jako naivno, s Titom pristupili zapadu, i taj zapad je - priznao Jugoslaviju! A onda rekao - ne priznajemo! To je nesto jako prljavo, sto jedan Dzingis Kan nikada nebi napravio ili bilo koji barbar sa istoka. Mi Srbi nikad necemo prihvatiti njihovu licemjernost, podmuklost, tu 'civiliziranu perverznost", uvijek ce mo radije biti na strani divljaka i primitivaca.
Raskoš obrazovne reforme u Srbiji daje rezultate...