Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O.k. prihvatam kritiku na moje gramatičke greške kao i argumentaciju da neko može shvatiti uvredu o istom narodu.Svako ima pravo da pripada jednom narodu.Ali onda se pitam zašto tolika mržnja i kako je bar ublažiti.Živimo tu jedni pored drugih i to se neće promeniti.

Mrznja je nasa slabost, a ne snaga. Tako smo se raspali. Da smo bili jaki nikad ne bismo dozvolili mrznju. Svako oce - vlast! Tako nas razaraju, daju - svakom vlast. Evo sad i teroristima s kosova. Sukobe nas. Tako je papa nekad "priznavao" ovog - onog, i onaj ko se "oslanjao" na papu imao je prednost

Нема мржње, бар са српске стране, ал свако говори у сопствено име. А љубави између Срба и хрвата никад није ни било, све је била лаж, од лажне заједничке државе до заједничке војске, зато је тако лако и пропало. Но, то није чудно обзиром да су хрвати водили главну реч, од 1945. до распада југославије, од броза до анте марковића и стипе месића.
Никад више нећемо бити заједно, зато су смешне оне измишљене анкете у којима причају да Срби маштају о европској унији где су и хрвати, најсмешније кад неко из европске уније припрети да Србија никад неће ући у европску унију, мисле да ће се неко у Србији забринути, а људима овде у ствари падне камен са срца, олакшање.
А то што живимо једни поред других не значи и да живимо једни са другим, никакве кораке у том правцу, после претходног искуства, не треба ни предузимати. Старије генерације полако одлазе а млађи ће се временом окренути другим стварима и научити да гледају даље од комшилука.

je.bo rvatima mater, to je fasisticki supak evrope...

Potpuno drugačija svrha, Nemci su kupili napuštenu decu u Poljskoj, da bi od njih pravili arijevsku rasu, jer su birali isključivo decu sa takvim karakteristikama i poljskog porekla. Hrvati su napravili logor da bi poklali srpsku decu.

Po običaju lupetaš gluposti. A i povijest je tu da te demantira. Pa hajde reci ti onda kako je Dijana Budisavljević izvela iz tih logora više od 12 tisuća djece? Zar bi ih Hrvati pustili da im je bila namjera da ih pobiju? :think:

Nego, jesi li skužio razliku između osnovati i izabrati ili još nisi? Rekao bih da još nisi...

Po običaju lupetaš gluposti. A i povijest je tu da te demantira. Pa hajde reci ti onda kako je Dijana Budisavljević izvela iz tih logora više od 12 tisuća djece? Zar bi ih Hrvati pustili da im je bila namjera da ih pobiju? :think:

Nego, jesi li skužio razliku između osnovati i izabrati ili još nisi? Rekao bih da još nisi...

Pa to što je ona izvela toliko dece, ne znači da nije još ko zna koliko puta toliko pomrlo ili poklano :kafa:

Evo u porodici mojih predaka ubili su 8 dece, zaklali i spalili, pri tome jedno još nije bilo rođeno.

Nisu stigli no do logora

12.000 dece bez roditelja ostaviti.... koji je tvoj moralni sklop da ne pomisliš samo na tu činjenicu? Kakav moralni gaz moraš biti pa naći opravdanje za 12.000 siročada kao pa šta oni su spašeni. A ovde navodite kako su granatiranje kuće u nekoj selendri naseljenoj potomcima tih koji su tu decu napravili siročadima.. kao kako je to bilo strašno, zli Srbi vas ugnjetavali ... cccc kakvi ste vi ološi

Stvarno se zaprepastim koliko cela jedna nacija može biti tako ljigava podla i licemerna. Izvini, ali gađenje i prezir to je ono što vi izazivate

Ja sam došla na ovaj forum poprilično ambivalentna prema hrvatima, istorija je istorija , ide se dalje... ali ovde ulazeći u polemiku sa vama i čitajući šta pišete javlja se takav prezir i animozitet prema hrvatima uopšte,. Tolika količina beščašća je nezamisliva dok se ne uđe u polemike sa Hrvatima

Poslednja izmena:
Da se laz naplacuje,vas dvoje bi danas bili u drustvu Bezosa i Gatesa a ne bi visili na ovom forumu. :D

Gledam sad kakvo je to divljaštvo otimati decu da bi se povećala brojnost sopstvene nacije. To su radili Turci, radili su nacisti, i radili su Hrvati. Uzimali su ih dovoljno mlade da ih prevaspitaju u njihovom izopačenom duhu, a onu drugu koja im nisu fizički odgovarala, ili koja su bila jednostavno prestara da bi se prevaspitala, poklali su. Mašala, to je zaista dostignuće, posebno za jedan tako minijaturan narod poput Hrvata :kafa:

Evo u porodici mojih predaka ubili su 8 dece, zaklali i spalili, pri tome jedno još nije bilo rođeno.

Nisu stigli no do logora

12.000 dece bez roditelja ostaviti.... koji je tvoj moralni sklop da ne pomisliš samo na tu činjenicu? Kakav moralni gaz moraš biti pa naći opravdanje za 12.000 siročada kao pa šta oni su spašeni. A ovde navodite kako su granatiranje kuće u nekoj selendri naseljenoj potomcima tih koji su tu decu napravili siročadima.. kao kako je to bilo strašno, zli Srbi vas ugnjetavali ... cccc kakvi ste vi ološi

Stvarno se zaprepastim koliko cela jedna nacija može biti tako ljigava podla i licemerna. Izvini, ali gađenje i prezir to je ono što vi izazivate

Ja sam došla na ovaj forum poprilično ambivalentna prema hrvatima, istorija je istorija , ide se dalje... ali ovde ulazeći u polemiku sa vama i čitajući šta pišete javlja se takav prezir i animozitet prema hrvatima uopšte,. Tolika količina beščašća je nezamisliva dok se ne uđe u polemike sa Hrvatima

A otkud tih 12 tisuća djece bez roditelja?

Iskreno, i mene svaki put iznenadi kako je s vama nemoguć bilo kakav normalan oblik komunikacije.

Ne znam baš koja tu strana nije normalna... Vi ne možete ni sa kim da imate normalnu kominikaciju...

Odakle ti znaš kad ne razumeš nikog drugog? Zato i visiš ovde, jer na našu ogromnu žalost jedino te mi razumemo, pa stoga i moramo da te slušamo... A što se normalnosti tiče, mnogo je i previše pokazatelja koji tvrde suprotno za Hrvate. Cela ova prethodna priča je samo delić svega toga :kafa:

A otkud tih 12 tisuća djece bez roditelja?

Iskreno, i mene svaki put iznenadi kako je s vama nemoguć bilo kakav normalan oblik komunikacije.

Šta misliš od kud u vreme rata za vreme pokolja Srba?

Sram te bre bilo. Hrvatstvo u vama ubija svaki osećaj stida.

Naravno da je nemoguć, jer u tvom poremećenom sistemu vrednosti i bezčašća su pomereni kriterijumi normalnosti. Ono što je normalno za vas je nenormalno

Gledam sad kakvo je to divljaštvo otimati decu da bi se povećala brojnost sopstvene nacije. To su radili Turci, radili su nacisti, i radili su Hrvati. Uzimali su ih dovoljno mlade da ih prevaspitaju u njihovom izopačenom duhu, a onu drugu koja im nisu fizički odgovarala, ili koja su bila jednostavno prestara da bi se prevaspitala, poklali su. Mašala, to je zaista dostignuće, posebno za jedan tako minijaturan narod poput Hrvata :kafa:

Daj link da i ja to odgledam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back