KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 42.489
Dubrovnik
Braci Crnogorcima je to oprosteno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dubrovnik
Tebi je jasan vremenski slijed, da ste vi zapoceli i to bas sadisticki, nisu Hrvati sveci, bilo je osvete zbog svega sto ste godinama radili. Tebi je jasno valjda, ako nije informiraj se, da su Srbi na zauzetom podrucju opljackali, spalili i rusili hrvatska sela sistematski. Sto mislis kako su se povratnici osjecali kad su vidjeli sto su Srbi radili. Nije vojska palila.
Za Niš koliko vidim i vasi izvori navode da je cilj bio aerodrom, ali je vjetar raznio "zvoncice" po gradu.
Zagreb je ciljano gadan po samom centru takvim oruzjem, sto je moras priznati ipak razlika.
Jos 2013. je tijekom radova nadena jedan "zvoncic" na krovu djecje bolnice u centru grada.
Ima li itko osim Srba da razmislja tako ??
Ako ima,postavi neki link.
Upravo sam ti rekao da Izrael isto tako razmišlja.
Balavac jedan, istina se ne može prevideti. Zenge ili već kako su se zvali su panično bežali morem na otoke kada je JNA ušla do autobuske stanice i bulevarom krenula prema zalivu govana (Branimirov) i prema AŠC. Tada su telefoni odradili ZG-BG i politika naredi povlačenje. Ne seri mali kada nemaš pojma.
Ahahahaha ti nisi normalan, koje buncanje hahahaha
Braci Crnogorcima je to oprosteno.
Ono kad je kamiondzija Bozo Vucurevic urlao da ce nakon razaranja izgraditi jos ljepsi i stariji Dubrovnik.
Oficiri ne kreiraju politiku, već se upravljaju situacijom na terenu. A koliko su se oni pitali u celoj priči, najbolje svedoči to što su poslušali naredbu da se povuku.
Odgovorio sam ti veoma detaljno, pošto si pitao zašto smo odustali od Krajine. A to ti je odgovor i na pitanje (ukoliko si uopšte pitao) kako ćemo vas zgaziti. Jednostavno, u nekom sledećem sukobu nećete imati više taoce, pa će nama jednostavno preostati da uništimo svaku pretnju. Ali ne brini, nećemo vam ni tada osvajati gradove, jer nas i ne zanimaju niti u njima ima srpskog življa.
Ahahahaha ti nisi normalan, koje buncanje hahahaha
Daj neki link koji potvrdjuje da neki njihov visoki funkcioner tako razmislja o sukobu Srbije i NATO-a.
Opet nisi odgovorio na smisao mog pitanja. Krang, pa ljudi vide da prtljaš. Ispadaš glup.
Pa nije rat zajebancija. Moraš bit dobro u pravu da bi išo u rat. Ili moraš bit jači iako nisi u pravu...
Dakle još jednom ponavljam pitanje:
1. Jesu li Srbi odustali od krajine zato jer im je svanulo da su to govnarska posla što Srbi pokušavaju u Hrvatskoj - uzimati tuđe...
2. Ili su odustali jer vide da će opet dobit batina od ustaša, a inače bi htjeli...
.

Priznali, molili za oprost, platili i idemo dalje. Zaboraviti im necemo.
A zapravo je suva istina. Međutim, dobro je videti koliko su vaši mozgovi isprani propagandom.
Ja i nisam pričao o tome, već o nameri Izraela da nikad više ne dozvoli da im se ponovi holokaust, kao ni mi što nismo mogli da dozvolimo da nam Hrvati ljude ponovo kolju bez razloga.
Ja i nisam pričao o tome, već o nameri Izraela da nikad više ne dozvoli da im se ponovi holokaust, kao ni mi što nismo mogli da dozvolimo da nam Hrvati ljude ponovo kolju bez razloga.
- - - - - - - - - -
E pa vidiš, ti bi da mi ponudiš odgovore koji tebi pašu, a ja sam ti objasnio ono što se desilo u realnosti. Šta da ti radim kad si odrastao na internetu i propagandi, ukoliko si uopšte odrastao
- - - - - - - - - -
Tek kad su trebali da uđu u NATO, dotle ih bolelo uvo, a nisam baš siguran na šta misliš kad kažeš plaćanje...
Mnogo ste jaki bili, toliko ste snimali i ono sto bolje za vas niste snimili, a slavni ulazak u Zadar i setnju po njemu niste.

Platili su neku odstetu
Aha,znaci preventiva,dobro,a jesu li Hrvati trebali dozvoliti da im se Srbi osvete za Jasenovac ??
Balavac jedan, istina se ne može prevideti. Zenge ili već kako su se zvali su panično bežali morem na otoke kada je JNA ušla do autobuske stanice i bulevarom krenula prema zalivu govana (Branimirov) i prema AŠC. Tada su telefoni odradili ZG-BG i politika naredi povlačenje. Ne seri mali kada nemaš pojma.
Mnogo stvari i nije snimljeno, recimo leševi poginulih "pripadnika MUP" u Borovu selu sa kolumbijskim pasošima![]()
Toliko da raznese ne može vetar, klasterke su padale po Bulevaru Lenjina i po obali Nišave (paralelno sa bulevarom), te po pijaci oko tvrđave. odatle do aerodroma ima
(od tvrđave do aerodroma) ima bar kilometar i po. Toliki pobačaj ne može da se desi balavom pitomcu a ne nekom iskusnom pilotu koji je sve to radio sa nekih 1000 - 1500 metara visine. Ne znam koji su to "izvori" koji drugačije kažu (ne bih ozbiljno razmatrao Milićku, Kandićku i ostalu bagru koja ne msli svojom glavom).
Pa i vi optuzujete Amere za bombardovanje Srbije iako je dobro poznato da je vecina pilota bila kineske nacionalnosti.
Priznali, molili za oprost, platili i idemo dalje. Zaboraviti im necemo.

Četka, tko je bježo kad niste u Zadru osvojili niti jednu ulicu... ?
Niste se pomaknuli nimalo sa startnih pozicija. Nula bodova razumiješ. Istjerali smo vas najprije iz grada, a onda tjerali dalje...
Ne radi se o tome odakle su došli, pošto su mogli da budu i sa Papue. Već da to nije bila regularna operacija MUP - a kako vi to volite da predstavljate, jer nijedna policija na svetu ne vodi plaćenike sa sobom.
U Srbiji MUP-ovci nisu placeni,rade besplatno ??
Kad kažem "plaćenici", mislim na to da nisu u pitanju pripadnici MUP, već paravojna jedinica.