SUL
Poznat
- Poruka
- 7.231
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi kad imam strahovite "bolove" i za njih i za Žigmunda!!
Polemika se vodila oko toga da "Ungri" nisu nikada silom osvajali hrtkovinu!!
Po njihovim "hr" izvorima,uvek je bilo mirno prisajedinjenje,bez krvi i osvajanja.
Kapiš?
Uneo sam malo razonode sinoć na tvrdnje njihove u koje ni sami ne veruju!!![]()
Pre nove ere?![]()

Normalno da je bilo osvajanje, ali ni ti nisi uzeo u obzir činjenicu da je ugarski kralj Ladislav prije Kolomanova pohoda, postavio svog nećaka Almoša za kralja Hrvatske. Tu se zbilja postavlja pitanje, jesu li Arpadovići željeli osvojiti državu ili zadobiti još jedno prijestolje.

Kakve god da namere imaš, što se nas tiče, ovde si samo da bismo pišali po tebi, tako da slobodno možeš da nameravaš šta god hoćeš, sa donje pipe će žuboriti i dalje![]()
Drzava "istoricara","geneticara",vidovnjaka i pobegulja....![]()

Tvoj primitivizam i vulgarnost su odlike tvog karaktera i morala i to je u potpunosti tvoja sramota. Meni je samo čudno što jedan forum koji ima moderatore ne sankcionira ovakav primjer neprikladnog i nedopustivog ponašanja. Odsad ne komentiram tvoje postove, jer imam tendenciju diskutirati s ljudima, a ne s nečim što se ponosi da je na nižoj evolucijskoj ljestvici od vodozemca.

Da, takva je Hrvatska.Možda će se nešto promeniti kad se vrate Italijani.Drzava "istoricara",geneticara,vidovnjaka i pobegulja....![]()

Da, takva je Hrvatska.Možda će se nešto promeniti kad se vrate Italijani.![]()
Knjigu u šaku, bote!!! Počni sa Antom dr. Starčevićem
Vi mnogo dugujete Italijanima, od Dubrovnika do Istre.I sve kulturne spomenike na Jadranu koje su sagradili njihovi preci.To je dobra opcija. Zamisli da moramo kao vi strepiti u isti tren od Albanaca, Bošnjaka, Bugara, Hrvata i Mađara. E to je problem, a lako ćemo mi s Talijanima.
Vi mnogo dugujete Italijanima, od Dubrovnika do Istre.I sve kulturne spomenike na Jadranu koje su sagradili njihovi preci.
Mađari i Bugari nemaju ljudi ni da popune svoje teritorije a Italijana ima 60 milki pa vi vidite šta vas čeka.S druge strane, vi dugujete Mađarima Vojvodinu, a Bugarima čitavu jugoistočnu Srbiju.
S druge strane, vi dugujete Mađarima Vojvodinu, a Bugarima čitavu jugoistočnu Srbiju.
A što se Bugara tiče, ako nisi primetio, oni žive samo u Bugarskoj, jer ih u drugim zemljama vode kao cigane..Da nije bilo Krfa,"junaci" se ne bi zaustavili do Bengazija.![]()
Mađari i Bugari nemaju ljudi ni da popune svoje teritorije a Italijana ima 60 milki pa vi vidite šta vas čeka.
To nije ništa, vama je sezona 10% BDP-a.Još jedna godina, još 100 000 ljudi manje.Čeka nas još jedna dobra turistička sezona, a što vas čeka, to samo dragi Bog zna.
Da nije bilo Krfa,"junaci" se ne bi zaustavili do Bengazija.![]()

Što se vređaš?
Nego, znaš li svoje porodično stablo?
Znaš li šta reč bot predstavlja?
Glede zapadnih ti suseda i njima je to pitanje upućeno i aktuelno.
Vi mnogo dugujete Italijanima, od Dubrovnika do Istre.I sve kulturne spomenike na Jadranu koje su sagradili njihovi preci.
Vi mnogo Turcima dugujete npr. necitu krv, latop, prvu bračnu noć i 500 godina samoće.....
Istina boli.Dugujete Italijanima i grobove vaših kraljeva, one nepostojeće.Vi mnogo Turcima dugujete npr. necitu krv, latop, prvu bračnu noć i 500 godina samoće.....
Ima, ima jedan slučaj gdje 300 vojnika porazi cijelo carstvo...![]()
![]()
Istina boli.Dugujete Italijanima i grobove vaših kraljeva, one nepostojeće.
Osim što hrvatski sabor nije kontrolisao ništa na terenu, jer nije imao nikakvu moć odlučivanja. A takođe ni vojsku koju bi suprotstavio osvajaču, inače ne bi morali Austrijanci da prave Vojnu Krajinu sa Srbima, nego bi doveli Hrvate tu. Problem je samo što su Hrvati postojali jedino na papiru, poput recimo onog papskog iz stoljeća sedmog.
Ja sam čuo da su tu priču izmislili hrvatski povijesničari.Kažu da je u Srbiji je nekad postojao običaj poznat kao lapot. Stari ukućani, koji više nisu bili sposobni za rad, da ne bi dalje bili na teretu svojoj porodici, odvođeni su daleko od kuće, na glavu bi im stavili ritualnu pogaču, a onda bi ih sa kućnog budžeta skidali udarcem sjekire u glavu.
Kažu i da tog običaja u Srbiji više nema.....
Ja sam čuo da su tu priču izmislili hrvatski povijesničari.