Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Problem je što ti upravo ne kapiraš da su u Sinjskoj bici uglavnom i učestvovali vlasi sa obě strane.

1a_15_orig.jpg

2a_10_orig.jpg

3a_6_orig.jpg

4a_5_orig.jpg

Ovo ti je s linka gdje se pišu laži da su dubrovčani bili srbi. Dakle klasična srpska muljotvorina...

Sinjani su ti katolici Hrvati bili. Od Srba ni S. Mi smo tvrda sorta Hrvati. Nit možeš Hrvata othrvati nit mu možeš nekog priljepit. To vi Srbi dobro znate da vam je uzludan posao Hrvate uvjerit da to nisu ili se pokušat s Hrvatima utopia u jedan narod. Mi smo zatucani narod ko i svaki katolički i ne može se tu nikog novog primit. To kod vas prolaze cigani i vlasi. A to si u pravi da su sigurno vlaški srbi došli pomoć turke kod sinja da unište Hrvate. To ste radili stoljećima svugdje protiv Hrvata. Poraz ste doživjeli totalni do 1699. Hrvati vas protjeruju s turcima u tri *****...

Hrvatski plemići posjedovali su zaseban indigenat i bili su formalno nazivani "plemićima Kraljevine Hrvatske i Dalmacije". Nijedan plemić iz Ugarske nije mogao biti član Sabora ili obnašati dužnost bana ukoliko prethodno ne bi stekao hrvatsko plemstvo, odnosno stekao feud na tlu Hrvatske. Za banovca je vrijedio zakon da tu dužnost može obnašati isključivo "domaći sin", misleći pritom na domaćeg plemića od koljena, neovisno o razumjevanju definicije naroda i nacije u današnjem smislu.

Što se tiče "sjeckanja na komade", tako je završila kraljica Elizabeta.

Pojam "pokatoličeni Srbin" ima jednako značenje kao Jeti ili Bigfoot. Mnogi tvrde da su ih vidjeli, ali nitko nije dokazao njihovo postojanje.

Ako se pojavi vlast Rima - gotova je stvar! Sto je bilo s Indijancima u juznoj americi - svi su morali postati katolici! To je jedini nacin da ne budes proganjan.

Ovo ti je s linka gdje se pišu laži da su dubrovčani bili srbi. Dakle klasična srpska muljotvorina...

Sinjani su ti katolici Hrvati bili. Od Srba ni S. Mi smo tvrda sorta Hrvati. Nit možeš Hrvata othrvati nit mu možeš nekog priljepit. To vi Srbi dobro znate da vam je uzludan posao Hrvate uvjerit da to nisu ili se pokušat s Hrvatima utopia u jedan narod. Mi smo zatucani narod ko i svaki katolički i ne može se tu nikog novog primit. To kod vas prolaze cigani i vlasi. A to si u pravi da su sigurno vlaški srbi došli pomoć turke kod sinja da unište Hrvate. To ste radili stoljećima svugdje protiv Hrvata. Poraz ste doživjeli totalni do 1699. Hrvati vas protjeruju s turcima u tri *****...

Bez sumnje se Srbi nisu slagali s Rimskom i Beckom politikom. a naravno ni s domacim izdajnicima koji slijede njihovu politiku!

Je li to onaj što je, nakon izbornog krunidbenog sabora u Biogradu, okrunio sebe hrvatskom kraljevskom krunom za kralja Hrvatske i Dalmacije i proglasio se Kraljem Ugarske, Hrvatske i Dalmacije, a svog sina Stjepana također okrunio za kralja Hrvatske i Dalmacije?
Da baš taj!
Pa nestaško jedan na Gvozdu 1097 napravi neku pi..zdariju!!
Sva sreća pa od Hrvata nije niko stradao!:D

Ne, vi ste bili podređeni subjekat Mađarima, što znači da ste samo sledili njihove odluke, pošto bi sve i da je taj vaš sabor odlučio drugačije, Mađari jednostavno došli i rekli "ne može", a vi biste morali da poslušate. Ali da, isto kao i danas sa EU, pošto i njih morate da slušate, a morali ste to i pre nego što ste postali njihov član.

Zaboravio si napisat ključnu riječ u svom postu a to je da bi ti htio da to tako bude jer nije. Isto kao što si malo prije napamet **** gluposti da su srbi bogatstva povjesna sklanjali u seobama u ugarsku. Jednostavno pišeš stvari napamet kako to se prohtije al fino sam te namamio da poždereš vlastita govna...

Ti Hrvate želiš prikazat kao slabe i ovisne o Mađarima koje smo pustošili do Budimpešte. Di su to Hrvati slabi 1527. kada smo tada čak istodobno vodili rat s turcima i građanski rat međusobno oko toga tko će biti novi kralj kao i četiri stoljeća ranije u sličnoj situaciji. Hrvati do 1699. totalno poražavaju turke i oslobađaju naše prostore, a neke jedinice prodiru čak do skoplja u naletima. Ovaj uspjeh Hrvata i katoličke braće zapravo je bio i početak oslobađanja Srbije od Turaka, ali i tada samo djelujete kao razne bande odmetničke, bez pravog narodnog rata za koji niste imali muda. Vi ste se počeli ohrabrivat tek kad smo mi odbili turke naveliko i nadugačko. Dok su turci bili najjači vi niste smjeli ni prdnut...

Evo ti pa čitaj povijest dolaska Habsburga na hrvatski tron, hrvatski građanski rat oko odabira kralja, veliki rat s turcima i ostalo...

https://www.google.hr/url?sa=t&sour...FjAAegQIARAB&usg=AOvVaw1uuHWajc5PRxIi0Uf1dOlw

.

Zaboravio si napisat ključnu riječ u svom postu a to je da bi ti htio da to tako bude jer nije. Isto kao što si malo prije napamet **** gluposti da su srbi bogatstva povjesna sklanjali u seobama u ugarsku. Jednostavno pišeš stvari napamet kako to se prohtije al fino sam te namamio da poždereš vlastita govna...

Ti Hrvate želiš prikazat kao slabe i ovisne o Mađarima koje smo pustošili do Budimpešte. Di su to Hrvati slabi 1527. kada smo tada čak istodobno vodili rat s turcima i građanski rat međusobno oko toga tko će biti novi kralj kao i četiri stoljeća ranije u sličnoj situaciji. Hrvati do 1699. totalno poražavaju turke i oslobađaju naše prostore, a neke jedinice prodiru čak do skoplja u naletima. Ovaj uspjeh Hrvata i katoličke braće zapravo je bio i početak oslobađanja Srbije od Turaka, ali i tada samo djelujete kao razne bande odmetničke, bez pravog narodnog rata za koji niste imali muda. Vi ste se počeli ohrabrivat tek kad smo mi odbili turke naveliko i nadugačko. Dok su turci bili najjači vi niste smjeli ni prdnut...

Evo ti pa čitaj povijest dolaska Habsburga na hrvatski tron, hrvatski građanski rat oko odabira kralja, veliki rat s turcima i ostalo...

https://www.google.hr/url?sa=t&sour...FjAAegQIARAB&usg=AOvVaw1uuHWajc5PRxIi0Uf1dOlw.

Idi spavaj!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

https://www.google.hr/url?sa=t&sour...FjAAegQIARAB&usg=AOvVaw1uuHWajc5PRxIi0Uf1dOlw

.

Ključna reč je da ste vi bili entitet bez vlasti i bez definisane teritorije, sve ostalo je mašta Hrvata koji su, kako smo već pomenuli, notorni ludaci.

Ključna reč je da ste vi bili entitet bez vlasti i bez definisane teritorije, sve ostalo je mašta Hrvata koji su, kako smo već pomenuli, notorni ludaci.

Imali smo itekako u svakom trenutku naše povijesti jasno definiran vlastiti teritorij, vlastiti sabor kao hrvatsku vlast, vlastitu vojsku i to smo učestalo svima davali do znanja. Pa mi po magdeburgu tučemo protestantskog krivovjernika dok istodobno vodimo doma rat s turcima. Di to ima ? Vodimo međusobno građanske ratove dok nas turci napadaju. Di bi vi bili srbi to sposobni izvest ? Mi smo upravo ratnički narod s kojim nema zajebancije. Peče te slavna povijest Hrvata i ima zašto. Zavidni mali Srbo...

Обрати пажнју на "скок" од цца 400 и кусур година!
Ми смо причали о периоду од 1097 године аон се пребацио на период 1527-1699.
Мудрица једна!:D

Imali smo itekako u svakom trenutku naše povijesti jasno definiran vlastiti teritorij, vlastiti sabor kao hrvatsku vlast, vlastitu vojsku i to smo učestalo svima davali do znanja. Pa mi po magdeburgu tučemo protestantskog krivovjernika dok istodobno vodimo doma rat s turcima. Di to ima ? Vodimo međusobno građanske ratove dok nas turci napadaju. Di bi vi bili srbi to sposobni izvest ? Mi smo upravo ratnički narod s kojim nema zajebancije. Peče te slavna povijest Hrvata i ima zašto. Zavidni mali Srbo...

Naravno,od Zemuna,preko Drine do Valone. :rtfm:

Naravno da niste, pošto tada još nisu postojale kompjuterske igrice koje danas igraš :hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Naravno,to mogu posvjedociti,Talijani,Madjari,Srbi,podunavski Svabe,Turci....jednostavno,mnogo smo jaki.

1500-1700. mi Hrvati selimo iz stare Hrvatske (Krajina) bježeći od turskog zuluma; naša najbolja djeca postaju Turci – janjičari, begovi i paše, a jedan od njih i Sultan – Mehmed-paša Sokolović; naseljavamo dijelove Srbije opustjele nakon Bitke na Kosovu polju 1493., nakon koje se Srbi razbježaše po Europi glavom bez obzira. Tu nas dijelom popravoslavljuju, a dijelom nam Venecija i Beč daju zemlju da zauzvrat budemo vojaci. Malobrojni tamošnji Srbi su kmetovi i mrze nas što imamo svoju zemlju, što smo slobodni, a oni su neslobodni kmetovi. Tu njihovu mržnju njihovi pravoslavni popovi usmjeravaju prema našem toplom i humanom katolicizmu te pljesnivi Srbi staju poistovjećivati nas Hrvate s katoličanstvom i mrziti nas samo zato što smo katolici, vremenom zaboravivši da nas zapravo mrze zato što smo viša klasa – slobodni ljudi.
1804-1830. Mi Hrvati odlučujemo da je dosta Turskog zuluma i dižemo bunu pod vodstvom Subašića. Ta buna završava proglašenjem neovisne države Hrvatske 1830. godine. Nismo tu stali jer je trebalo sve hrvatske krajeve osloboditi od Turaka.

:hahaha::worth::super:

Što je najjače, a sudeći prema ovim ustaškim manijacima koji se pojavljuju ovde, oni tačno nešto slično uče kod kuće...

Lepo ja rekoh sinoć :kafa:

.[/QUOTE

Hrvati se odnosi na Rim-Bec i ugare? Sve npr austrougarsko do Drine,Zemuna, Boke nazivate - Hrvatskom!?? Pa rekoh - Hrvatsku je stvorio Rim-Bec, to je njihova politika, njihov karakter, njihov izvor....Pa i to u turskim ratovima, sve podvige Beca,Ugara nazivas - hrvatskim podvigom! Ne mozete napraviti nikako "otklon" od njihove politike koju nazivate - svojom! Niste slucajno vi juzni slaveni - anti jugoslaveni, za potrebe njihove politike! Neko ko je konvertirao na njihovu politiku, pa imate i njihovu propagandu na svjetskom nivou !? Kako nekad - tako i sad!

С времена на време свратим на ову тему и цваки пут имам осећај као
да читам 'нти пут нешто што пишу машине без искакања из програма.
Доста је људи, ову тему треба закључати па да полемичари обраде
податке које су ако и не хтели примили током овог маратонског надгорњавања.

С времена на време свратим на ову тему и цваки пут имам осећај као
да читам 'нти пут нешто што пишу машине без искакања из програма.
Доста је људи, ову тему треба закључати па да полемичари обраде
податке које су ако и не хтели примили током овог маратонског надгорњавања.

Da znas, dojadilo i Bogu i vragu... Mene vise mrzi da citam, ne znam kako njih ne mrzi vise da palamude u prazno. Sve se nadam procitacu nesto zanimljivo, kad ono samo u krug.... trla baba lan da joj prodje dan...

7. novembar 2018 |
Kosovo se naoružava u Hrvatskoj: Obučavaju im i vojnike

Hrvatski ministar obavešten o formiranju "Vojske Kosova"

Hrvatska je spremna da pomogne Prištini na njenom evroatlantskom putu, izjavio je danas u Zagrebu ministar odbrane Damir Krstičević nakon sastanka sa kosovskim ministrom KBS Rustemom Berišom.

Beriša je, kako prenosi HINA, obišao fabriku za proizvodnju vojne opreme i oružja HS-Produkt, što je, prema ministru odbrane Hrvatske, bila dobra prilika za pripremu opremanja i modernizacije KBS-a, ali i za hrvatsku vojnu industriju.
phocathumblrrustemaberishadamirkrsticevicmorh0711201815-830x0.jpg
Beriša i Krstičević

Krstičevic je rekao da je sa Berišom razgovarao o "dobroj saradnji" na području obuke.

U poslednjih pet godina, rekao je, 40 pripadnika KBS-a obučeno je na hrvatskim vojnim školama.

phocathumblrrustemaberishadamirkrsticevicmorh0711201808-830x0.jpg
Doček za kosovskog ministra

Beriša je, navodi se, obavestio Krstičevića o procesu transformacije KBS u vojsku.

И после нека овај наш пацијент трчи да носи цвеће усташкињи Колинди........

I oni nas uce praviti baklave..

Bas te dogadjaje je opisivao vas Ivan Aralica u knjigi "Konjanik" po kojem je snimljen i film. Katolike je stitio Rim, a muslimane turci, i vrlo su brizljivo pazili na svoje podanike. Tako je vas i "Bosnjake" odredila njihova politika. Pa i posle u svjetskom ratovima, i u ovom zadnjem jer je i turska u NATO-u.

Nemoj ti Bošnjake da miješaš u to, mi niti imamo probleme.sa.srednjovjekovnim originalnim dokumentima niti nas je neko miksovao da bi od nas pravio neku religijsku skupinu. Sami Srbi i njihovo postojanje je dokaz naše multietničnosti a ni katolici nisu doživjeli sudbinu drugih religija tamo gdje je Vatikan vladao...

- - - - - - - - - -

Problem je što ti upravo ne kapiraš da su u Sinjskoj bici uglavnom i učestvovali vlasi sa obě strane.

1a_15_orig.jpg

2a_10_orig.jpg

3a_6_orig.jpg

4a_5_orig.jpg

Kolega, kakav ti je ovo ćitab koji vidi Dušana na Cetini? Neke se stvari stvarno ne mogu kupiti novcem!!!

Naravno,to mogu posvjedociti,Talijani,Madjari,Srbi,podunavski Svabe,Turci....jednostavno,mnogo smo jaki.

Osim što ne svedoče, jer niko ne pominje nikakvu bitku sa Hrvatima :hahaha:

Ih, naravno da jesmo.... Toliko smo ih sve razvalili da nitko nije ostao da priča, a ti kaj su preživili izgubili su moć govora i pisanja od straha i bezumlja, još i dan danas ne znaju što ih je sve snašlo... Aha, da da...

Ih, naravno da jesmo.... Toliko smo ih sve razvalili da nitko nije ostao da priča, a ti kaj su preživili izgubili su moć govora i pisanja od straha i bezumlja, još i dan danas ne znaju što ih je sve snašlo... Aha, da da...

Jednostavnije objašnjenje je da prosto niste bili nikakav faktor, pa prema tome ni bitke sa vama nisu zabeležene :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back