Snowy Winter '95.
Domaćin
- Poruka
- 4.284
Vrlo precizno za tu teritoriju piše "Serben" (S' tim što zbog nisi postavio celu mapu, slovo S se ne vidi). Mapa se ne vidi cela, pa o Dalmaciji ne možemo ni da diskutujemo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujem da je upravo zbog toga ona:Srbi se ne mogu uvući u Hrvate jer im mi to nedamo isto kao što nedamo ciganima da se uvuku među nas. Ne možeš nijednog Srbina prodat pod Hrvata pa taman da je struju izmislio.
srbi su napustili crkvu katoličku još prije tisuću godina kad i ostali krivovjernici.

Kako to menja činicu da su Hrvati bili i sva oba rata največi poklonici ultranacionalističke fašističke ideologije?
To nije istina....
U Drugom svetskom ratu su baš Hrvati (ne samo Ustaški pokret) bili daleko najverniji sledbenici Hitlerove nacističke Nemačke.
U N.D. Hrvatskoj su Srbima oduzeta sva građanska prava (Srbima, Jevrejima, Ciganima...)
Jasenovac jeste, bez obzira na broj žrtava, najbrutalniji logor cele nacističke mašinerije...
Kako onda nije istina da su u tom ratu bili največi poklonici ultranacionalističke fašističke ideologije?
U ratu u Hrvatskoj devedesetih su brojne jedinice (naročito HOS) koristile ista ta Ustaška obeležja i sledile tradiciju Ustaštva.
I kako to sve mjenja činjenicu da cjelokupni sukob Srba i Hrvata postoji zato jer Srbi žele oduzeti Hrvatima njihovu zemlju i u tu svrhu negiraju hrvatsko pravo na te prostore, hrvatsku povijest, hrvatsku državotvornost i samu hrvatsku naciju ?
Vi ste se samo izjebli u tom ljigavom pokušaju uništenja Hrvata i Hrvatske, a mi bi bili ludi da plačemo nad posljedicama vašeg neuspjeha...
.
A koja je to zemlja Hrvata? Nabroj mi? I po kom osnovu? Šta su oni uložili u tu zemlju, šta su izgradili, ostavili iza sebe kroz vekove?
Onu zemlju gde su Serbi bili apsolutna većina je li?
Kako te nije sramota da tako nešto lupaš?
Lažeš, k'o i tvoji sunarodnici ovde.I kako to sve mjenja činjenicu da cjelokupni sukob Srba i Hrvata postoji zato jer Srbi žele oduzeti Hrvatima njihovu zemlju i u tu svrhu negiraju hrvatsko pravo na te prostore, hrvatsku povijest, hrvatsku državotvornost i samu hrvatsku naciju ?
Vi ste se samo izjebli u tom ljigavom pokušaju uništenja Hrvata i Hrvatske, a mi bi bili ludi da plačemo nad posljedicama vašeg neuspjeha...
.

I kako to sve mjenja činjenicu da cjelokupni sukob Srba i Hrvata postoji zato jer Srbi žele oduzeti Hrvatima njihovu zemlju i u tu svrhu negiraju hrvatsko pravo na te prostore, hrvatsku povijest, hrvatsku državotvornost i samu hrvatsku naciju ?
.
Hrvatska državnost postoji tek tri decenije. Pre toga je tvoja država uvek bila sastavni deo neke druge (osim u ranom Srednjem veku, na kratko).

S' tim što su Srbi imali svoju državnost i pre Jugoslavije... Hrvati su pre Juge bili deo druge države, još od desetog veka nisu osetili ukus nezavisne, samostalne države.![]()
Pogledajte prilog 515106
Vrlo precizno za tu teritoriju piše "Serben" (S' tim što zbog nisi postavio celu mapu, slovo S se ne vidi). Mapa se ne vidi cela, pa o Dalmaciji ne možemo ni da diskutujemo.

Mani ironiju, dok su Srbi imali Kraljeve i Cara, Hrvati su bili samo pokrajna Ugarske...

Kao i svaki Hrvat koji nije sposoban da vodi argumentovanu raspravu, opet si zavoravio da si nam dao mapu koja jasno govori o tome da su Srbi pretstavljali većinu u Slavoniji.
Mani ironiju, dok su Srbi imali Kraljeve i Cara, Hrvati su bili samo pokrajna Ugarske...
Ма пусти га, видиш да само баца тролове.
Баш бедно.
Sam si postavio mapu na kojoj preko cele Slavonije i Vojvodine piše "SERBEN"Kako mu necu bacati trolove kad lik kaze da je Hrvatska bila ugarska pokrajna u kojoj su Srbi bili vecina ??![]()

Kako mu necu bacati trolove kad lik kaze da je Hrvatska bila ugarska pokrajna u kojoj su Srbi bili vecina ??![]()
Sam si postavio mapu na kojoj preko cele Slavonije i Vojvodine piše "SERBEN"![]()
Kako bi bilo lepo da proucis istoriju i da ne lupas ili mozda samo trolujes?A srpska tek 12 godina i nekoliko mjeseci.![]()
"SERBEN" preko cele Slavonije i VojvodinePa tu nigdje ne pise da su Srbi bili vecina vec da je Hrvata bilo 1.7 miliona a Srba 1.1 miliona.![]()

Па јбг.
И ти дођеш и пишеш да у ХР нису били никакви Срби, већ Власи.
Када си већ спреман да просипаш ђубре, прихвати и оно од другога.