veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Na čemu je onaj top?
Vidi idiote (doduše, suvišno je to napisati pošto se podrazumeva u hrvatskom slučaju), i pasulj se sadi u zemlji, pa ga ne kupuješ pod nazivom "pasulj iz zemlje"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na čemu je onaj top?

Odlično što si pomenuo Vučića, on mu dođe prava slika srpskog otpada, baš kao i ti.
Vidi idiote (doduše, suvišno je to napisati pošto se podrazumeva u hrvatskom slučaju), i pasulj se sadi u zemlji, pa ga ne kupuješ pod nazivom "pasulj iz zemlje"![]()
On vam je najbolji vladar kojeg ste ikad imali.![]()
Zato i rekoh da je on prava slika tebe, jedino što su njemu usta debela, a tebi i njuška i sve ostalo 
Tompsonov koncert na koji je Vučić išao inkognito, u maniru pravog ustaše, baš poput tvojih roditelja, samo što se oni nisu sakrivali![]()
Važo se ne sadi! Na čemu je top, na brodu ili kamionu?
Da probamo sa drugačijim primerom, ovoga puta i boldovanim i podvučenim: automobilske registracije se ne nazivaju "slova i brojevi na kolima" 
E da,primjetio sam da si naucio sve Thompsonove pjesme.![]()
E da,primjetio sam da si naucio sve Thompsonove pjesme.![]()

Piva ih ko Tiho Orlić....

Piva ih ko Tiho Orlić....

Šta se ne sadi, pasulj?Da probamo sa drugačijim primerom, ovoga puta i boldovanim i podvučenim: automobilske registracije se ne nazivaju "slova i brojevi na kolima"
![]()
Ali bas sve ih je naucio i onda dodje ovdje da se hvali sa time.![]()

Slabo si se naspava, slova i brojevi su na tablici a tablica na vozilu! Tako je i top na kamionu.....

Sve ih znam, ali su mi Čavoglave nekako najomiljenije. Onaj stih "nećete u Čavoglave, niste ni prije" me uvek podseti koliki ste vi idioti, kad kao pobedu slavite nešto što sa naše strane nije ni bilo planirano

Kakav si ti ustasoid....![]()
To jest, ja mogu da se ograničim na muziku, a tebi je granica jedino ako se umoriš dok kolješ nevine.Sve ih znam, ali su mi Čavoglave nekako najomiljenije. Onaj stih "nećete u Čavoglave, niste ni prije" me uvek podseti koliki ste vi idioti, kad kao pobedu slavite nešto što sa naše strane nije ni bilo planirano
- - - - - - - - - -
Ali se ne naziva "tablica/registracija na kolima", već samo registracija![]()
Kakav si ti ustasoid....![]()
Znači onda je ono top bez kamiona ali svi vide kamion i top...

Kad se KESH probudi pa pročita da piva Thompsonove pisme, ajme meni.......
Mislio sam da će takva osećanja biti ublažena kada ti je Kolinda poklonila srpske čokoladice, ali se ispostavilo da je to bilo samo ulje na tvoju vatru, pa si postao još veći kompleksaš. Toliko da sada i na forum dolaziš sa porukom "Luka Modrić", iako ovde pola ljudi ni ne zna ko je on 
Cili svit zna koje LUKA MODRIĆ, nogometaš godine! Nego jel ono ipak top i kamion ili top bez kamiona??
A pošto vidim da iskošavanje, boldovanje i podvlačenje nije dalo rezultata, jer si ti preveliki idiot, neću se ni truditi više sa tim, nego ću da ti objašnjavam kao idiotu. Dakle, puška ispaljuje metke i ubija mete onog koji puca iz nje, pa se to ne zove "sprava koja ispaljuje metke i ubija mete onog koji puca iz nje" 
Ceo svet zna i ko je Adolf Hitler, pa ne upada ceo svet sa porukom "Adolf Hitler" na forumA pošto vidim da iskošavanje, boldovanje i podvlačenje nije dalo rezultata, jer si ti preveliki idiot, neću se ni truditi više sa tim, nego ću da ti objašnjavam kao idiotu. Dakle, puška ispaljuje metke i ubija mete onog koji puca iz nje, pa se to ne zove "sprava koja ispaljuje metke i ubija mete onog koji puca iz nje"
![]()
Tebi samo crne misli kruže kroz glavu, čuj Adolf mu po glavi kopa? A da je na onom kamionu kipa umisto topa bili to bio kamion ili kipa?
Tebi samo crne misli kruže kroz glavu, čuj Adolf mu po glavi kopa? A da je na onom kamionu kipa umisto topa bili to bio kamion ili kipa?
A idemo dalje sa primerima za one sa jeftinijim ulaznicama. Prozor funkcioniše tako što se otvara i zatvara, a time sprečava ili dozvoljava protok toplote ili hladnoće, kao i protok vazduha. Međutim, to se ne zove "sprava koja funkcioniše tako što se otvara i zatvara, a time sprečava ili dozvoljava protok toplote ili hladnoće, kao i protok vazduha", već samo prozor 
Pa kad je zesci kompleksas![]()

Hitler je samo jedan primer, možemo da navedemo i druge njuške koje zna ceo svet, recimo Džingis Kana, porodicu Bandi i tako te živopisne likove kojima se ti divišA idemo dalje sa primerima za one sa jeftinijim ulaznicama. Prozor funkcioniše tako što se otvara i zatvara, a time sprečava ili dozvoljava protok toplote ili hladnoće, kao i protok vazduha. Međutim, to se ne zove "sprava koja funkcioniše tako što se otvara i zatvara, a time sprečava ili dozvoljava protok toplote ili hladnoće, kao i protok vazduha", već samo prozor
- - - - - - - - - -
Osim što si ti i dalje na srpskom forumu, otpade![]()
Jesu pronašli grob Džingis Kana?

Osim što si ti i dalje na srpskom forumu, otpade
I opet si ovde