Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Serbia has exported the Nora B-52 artillery battlefield systems....

:lol:

vucic-putin-543283c5060b61.gif

- - - - - - - - - -

Te sa bradama i kokardama ste napali u Borovu selu i Vukovaru i znamo kako se završilo to vaše ''napadanje''.:hahaha:
Isto tako znamo i kako su prošli mladi vojnici u Zadru,Šibeniku,Splitu i Bjelovaru.

Kako su prosli ??

:lol:

hc

[/QUOTE]

baaaaaa lojavi baaaaa :zblesav:

[img]https://i.makeagif.com/media/4-24-2017/rTN8gM.gif

- - - - - - - - - -

I nisu ga udavili,samo su mu dali razlog da drugi put dva puta razmisli prije nego sto opet krene oruzjem na hrvatski narod.

Sad nam reci,sto je to bilo i Zadu i Sibeniku i daj neki link na te zapisnike iz Bjelovara.

baaaaaa :hahaha:

tenor.gif

Te sa bradama i kokardama ste napali u Borovu selu i Vukovaru i znamo kako se završilo to vaše ''napadanje''.:hahaha:
Isto tako znamo i kako su prošli mladi vojnici u Zadru,Šibeniku,Splitu i Bjelovaru.

Sve znamo, ali kakve veze to ima s tzv. JNA u to doba? Ni ja se ne sjećam da je u PSu pisalo o kokardama i bradama, ali moguće da sam ga površno čitao. Možda se moglo nositi i ušato U na kapi u JNA, ko će ga znati.

Usput, to naše "napadanje" je završilo bestijalnim srpskim zločinom, kopanjem očiju i gadostima kakvih se ne možeš dosjetiti. Na svu sreću, glavni urednik toga, zločinac Šoškočanin je podavljen u Dunavu.
S par rupa od metaka, tek toliko da si siguran.
Ima pravde, jel tako?

Poslednja izmena:
Sve znamo, ali kakve veze to ima s tzv. JNA u to doba? Ni ja se ne sjećam da je u PSu pisalo o kokardama i bradama, ali moguće da sam ga površno čitao. Možda se moglo nositi i ušato U na kapi u JNA, ko će ga znat
Pa to kaže Libar.Inače svi znamo da ''regruti'' sa kokardama i bradama nisu bili nigde osim u Borovu selu,Tenju,Mirkovcima i Vukovaru-mislim na ove iz Srbije, dobrovoljce Šešelja,Vuka Draškovića i Mirka Jovića i Arkanovu gardu u Erdutu.

Sve znamo, ali kakve veze to ima s tzv. JNA u to doba? Ni ja se ne sjećam da je u PSu pisalo o kokardama i bradama, ali moguće da sam ga površno čitao. Možda se moglo nositi i ušato U na kapi u JNA, ko će ga znati.

Usput, to naše "napadanje" je završilo bestijalnim srpskim zločinom, kopanjem očiju i gadostima kakvih se ne možeš dosjetiti. Na svu sreću, glavni urednik toga, zločinac Šoškočanin je podavljen u Dunavu.
S par rupa od metaka, tek toliko da si siguran.
Ima pravde, jel tako?

Sta, nije valjda da su Srbi imalio nesto gore od Jasenovca i onih hrvatskih logora za ubijanje srpske djece?

:ceka:

Serbia has exported the Nora B-52 artillery battlefield systems (B-52 selected versions of self-propelled howitzer K1,KE,KI), reconnaissance BOV M11, command(BOV M10) and battery fire control and meteorological vehicles, ammunition loading trucks, artillery battlefield software for platoon, battery and division level) to the armed forces of Myanmar, Kenya and Bangladesh.[9][10] One fully equipped battery usually consist of 6-12 self-propelled howitzer, reconnaissance 1-2 BOV M11, three command BOV M10(1 for each platoon and 1 for battery command), 3-6 munition trucks, communication and workshop vehicle, 2-3 general supply vehicles (fuel, food, water etc.) and 1-2 fire direction and gunfire locator vehicle with radar and sound ranging.

https://en.wikipedia.org/wiki/Nora_B-52

Ih, sve je to za kuratz, kad mi napravimo pashtetu argetu pa da vidish shta je sila :D

Dražesno...

Neš ti topa na kamionu, napravite teretni brod i kad ga se pusti u voda da se ne prevrne! Sve van je to bezveze kad neznate pobjedit!

Pa idiote, mi i nemamo more da bi nam trebali teretni brodovi :hahaha: A inače, u svakom direktnom susretu smo vas zgazili, kao na primer u Vukovaru :whistling:

- - - - - - - - - -

Turci vas 500 godina trali, teritorij ste izgubili, od nas ste izgubili, aaaajj....

Makar smo se protiv njih borili, a vas smo svakako gazili gde god smo stigli. U svakom slučaju, kako nama tako i tebi, pokatoličeni srpski otpade :whistling:

:hahaha::hahaha::hahaha: u potpunosti se slažen:hahaha::hahaha::hahaha:

Jedino što je mnogo lakše prodati proizvod na svom tržištu nego na tuđem, a to podrazumeva da proizvod za izvoz mora da bude kvalitetan. Mada, na kraju krajeva, o tome nema svrhe raspravljati sa pokatoličenim srpskim otpadom poput tebe, jer jedino što vi izvozite su glupost i radna snaga, mada mu u vašem slučaju to dođe na isto jer su vam svi radno sposobni "ljudi" idioti :hahaha:

Pa idiote, mi i nemamo more da bi nam trebali teretni brodovi :hahaha: A inače, u svakom direktnom susretu smo vas zgazili, kao na primer u Vukovaru :whistling:

- - - - - - - - - -

Makar smo se protiv njih borili, a vas smo svakako gazili gde god smo stigli. U svakom slučaju, kako nama tako i tebi, pokatoličeni srpski otpade :whistling:

Brod možete izvest ko i ovi top na kamionu, ne moraš imat more za pravit brodove, moraš imat znanje!

- - - - - - - - - -

Jedino što je mnogo lakše prodati proizvod na svom tržištu nego na tuđem, a to podrazumeva da proizvod za izvoz mora da bude kvalitetan. Mada, na kraju krajeva, o tome nema svrhe raspravljati sa pokatoličenim srpskim otpadom poput tebe, jer jedino što vi izvozite su glupost i radna snaga, mada mu u vašem slučaju to dođe na isto jer su vam svi radno sposobni "ljudi" idioti :hahaha:

A Nikola Tesla ti je da struju, mi smo nadareni čovik moj!

Brod možete izvest ko i ovi top na kamionu, ne moraš imat more za pravit brodove, moraš imat znanje!

Ti pored toga što si glup, biće da i ne znaš da čitaš. Probaću boldovano: Srbija nema more da bi joj trebali brodovi, to bi bilo isto kao i kada bi na Maldivima bila razvijena industrija skijaške opreme. Ako i ovo nisi razumeo, sledeći put ću rečenicu i da boldujem i da je podvučem, a ukoliko i to ne dopre do tvojih gram i po mozga, onda ću da iskosim font slova :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back