Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na današnji dan krenuli su tenkovi prema Vukovaru, bacali su cvijeće na nijh

kupoglavi,da li je ovo dokaz da si talentovano glup ili da nemas argumenata?Kakve veze ima rat i nasilan raspad SFRJ sa skolskom lektirom cetvrt veka kasnije,koja je na nivou sovinizma iz nacisticke Nemacke ? Zapitas li se ti kako je moguce da ovako nesto bude objavljeno ili ti je to najnormalnije ?

kupoglavi,da li je ovo dokaz da si talentovano glup ili da nemas argumenata?Kakve veze ima rat i nasilan raspad SFRJ sa skolskom lektirom cetvrt veka kasnije,koja je na nivou sovinizma iz nacisticke Nemacke ? Zapitas li se ti kako je moguce da ovako nesto bude objavljeno ili ti je to najnormalnije ?

Tko to kaze,ne cujem da se nesto bune Rusi,EU,Ameri,Japanci,Kinezi....??

Tupoglavi,da nije bilo rata ne bi bilo ni lektire o tom ratu.

Pa ako je tebi normalno da pola miliona ljudi bude protjerano zbog toga jer je neki "djeneral" voljan prosetati tenkove do NDH2,onda dobro,to puno vise govori o tebi.

Meni je normalno boriti se protiv terorizma, jer kad neko ničim izazvan napadne miran grad, na to se reaguje. Uzgred, sve te akcije su rezultovale i nestankom Hrvata i njihovog lojavog cvijeća iz Srpske, a za razliku od Krajine, Srpska je makar naseljena :hahaha:

Naravno, kao i svakim teroristima što je namera da, na primer, upadnu u pozorište i uzmu taoce :whistling: Ti da nisi primerak zakržljale rase, i sam bi osudio takav anticivilizacijski čin, ali budući da jesi, normalno je da ćeš ga podržavati i ljutiti se kad te neko skrati za glavu zbog terorizma

Pa ja sam prvi koji osudjujem slanje tenkova na Vukovar !

Kad sam vidio da su se Srbi uhvatili kao "som na durdubak",znao sam i epilog svega toga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back