Da bi se sprecili ovakvi "viteski obicaji U sosjeda " :
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na današnji dan krenuli su tenkovi prema Vukovaru, bacali su cvijeće na nijh
kupoglavi,da li je ovo dokaz da si talentovano glup ili da nemas argumenata?Kakve veze ima rat i nasilan raspad SFRJ sa skolskom lektirom cetvrt veka kasnije,koja je na nivou sovinizma iz nacisticke Nemacke ? Zapitas li se ti kako je moguce da ovako nesto bude objavljeno ili ti je to najnormalnije ?
Na današnji dan krenuli su tenkovi prema Vukovaru, bacali su cvijeće na nijh

Koliko se sećam, prethodno su ustaše napale grad, tako da![]()

Turbanko,slabo te sluzi memorija,a to objasnjava mnoge stvari u vezi tebe...![]()

Većina tih tenkova nije ušla u Hrvatsku ali je snimak bio dovoljan da ustaše kažu da jesu jer je kod njih svaka laž istina.Velika greska je sto su stali u Vukovaru, trebalo je teroriste tjerat po citavoj Hrvatskoj. Cestitke cestitim ljudima koji su ispracali vojsku sa cvijecem u borbi protiv terorizma.
Pa i ne baš, zakržljala raso, budući da je u Vukovaru bilo mirno dok ustaše nisu krenule da se iživljavaju![]()
Anadolije,a sto bi drugo ustase mogli raditi ako ne izivljavati se ??

Apsolutno ništa morone, ali je poenta što su ustaše to počele da rade prve, a regularna vojska je samo reagovala kao što bi i svaka druga vojska protiv terorista![]()
Da ali to je rezultiralo nestankom gotovo pola miliona Srba iz NDH2.

Pa mi i ne pričamo o tome, idiote, već da na slanje tenkova na teroriste ne bi trebalo da bude zamerki od strane normalnog čoveka![]()

Pa ako je tebi normalno da pola miliona ljudi bude protjerano zbog toga jer je neki "djeneral" voljan prosetati tenkove do NDH2,onda dobro,to puno vise govori o tebi.

Meni je normalno boriti se protiv terorizma, jer kad neko ničim izazvan napadne miran grad, na to se reaguje. Uzgred, sve te akcije su rezultovale i nestankom Hrvata i njihovog lojavog cvijeća iz Srpske, a za razliku od Krajine, Srpska je makar naseljena![]()
A jesi li ti ikad pomislio da je to ustasama i bila namjera ??
Ti da nisi primerak zakržljale rase, i sam bi osudio takav anticivilizacijski čin, ali budući da jesi, normalno je da ćeš ga podržavati i ljutiti se kad te neko skrati za glavu zbog terorizmaNaravno, kao i svakim teroristima što je namera da, na primer, upadnu u pozorište i uzmu taoceTi da nisi primerak zakržljale rase, i sam bi osudio takav anticivilizacijski čin, ali budući da jesi, normalno je da ćeš ga podržavati i ljutiti se kad te neko skrati za glavu zbog terorizma
Pa ja sam prvi koji osudjujem slanje tenkova na Vukovar !
Kad sam vidio da su se Srbi uhvatili kao "som na durdubak",znao sam i epilog svega toga.

Ne, slanje tenkova je odgovor na terorizam, a ti ga ovde podržavaš jer si i sam potekao iz koljačkog okruženja![]()
E pa krivi odgovor je mnoge skupo kostao !

E pa vidiš, mi i ne pričamo o tome, već koliko si ti izopačen. Dakle, kad teroristi napadnu grad, tebi je to u redu, ali kad vojska reaguje na napad, to ti nije u redu. Šta s tobom nije u redu?![]()