- Poruka
- 9.952
Aljoshan (H)Asanoglu
![]()
![]()
Pa dobro,to bas i nije smijesno,takva su bila vremena:http://www.sedmica.me/turska-silovanja-po-crnoj-gori-srbiji-vodanje-konja-pod-cenzurom2/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aljoshan (H)Asanoglu
![]()
![]()
Pa dobro,to bas i nije smijesno
A ZASTO?? 

Aha,jeste...![]()

Pogledajte vi to.Pravi crvatoglu
![]()
![]()
Izvini krkane
mozes krkanu samo gowana da se najedes

frkica ti je 
Alfred Rambaud "Historie Generale du IV e siecle a nos jours 7.XI Napoleon" , Paris 1897. str.697 :
"Drugi ogranak Juznih Slovena obuhvata Srbiju u pravom smislu te reci , austrijsku Slavoniju , austrijsku i tursku Hrvatsku , Hercegovinu , Dalmaciju , Crnu Goru . U sustini , postoji samo jedna nacija : srpska nacija , podeljena na tri religije , nikada potpuno ujedinjena , ali koja od X do XiV veka sa dinastijom Nemanjica , carem Dusanom Silnim , carem Lazarom - ima isto tako slavne uspomene kao i bugarski narod ...".
aaaa prepravljas kukavicefrkica ti je
![]()
Izvini,zaboravio sam ti napomenuti da slike mozes slobodno upotrijebiti kad budes radio porodicno srablo.
Evo opet:http://www.sedmica.me/turska-silovanja-po-crnoj-gori-srbiji-vodanje-konja-pod-cenzurom2/

Auu, što ti je predak!Ne,samo sam ti se htio obratiti u normalnom tonu,sastavljanje rodoslovlja nije mala stvar pa sam htio da me shvatis ozbiljno,ali evo,vratit cu.

Ne,samo sam ti se htio obratiti u normalnom tonu,sastavljanje rodoslovlja nije mala stvar pa sam htio da me shvatis ozbiljno,ali evo,vratit cu.
Rodoslov vam je jasan ko dan.Dzaba se koprcas sa nekim crtezima...nije vas trpo ko nije pito i htio
yebo crteze eto ti fotografija nekoliko na kojima se vidi kako izgleda crvatoglu danasnjice ...savremeni crvatoglu 
Ne,samo sam ti se htio obratiti u normalnom tonu,sastavljanje rodoslovlja nije mala stvar pa sam htio da me shvatis ozbiljno,ali evo,vratit cu.
A ti isto s retardima raspravljaš
Sirotinja je kod mene na ignore, pa ti preporučam isto.

Mozes retardima samo da se naglabas yaya majmunko crvatski a procitat ces makar kad se odjavis. Sigurno crvatoglu![]()
Nema vecih retarda od ustasa!
- - - - - - - - - -
Ja bi se cuvao na tvom mjestu. Ako nabavi Javelin, nalog ti pada koliko najkasnije sutra.
Crvatoglu von Kurtonstajn 
Ima,ima....