F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Sad su Bošnjaci, ali nisu Bošnjani dobri...
Naime, Bošnjana dobrih nikad u Hercegovini nije bilo...zato nema ni piramida.
Sad su Bošnjaci, točno, no nisu uvijek bili Bošnjaci...

Ili jesu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Srpsko, od stoljeća sedmog...
- - - - - - - - - -

Ne znam da je bilo neke razlike ako gledaš narode, svi smo mi za njih slavenska stoka. A NDH kao i drugi režimi su im služili da oni manje troše svoju vojsku.
Jedini pravi protivnici Nijemaca i njihovih satelita su bili Titovi partizani na lokalnom nivou. Ovo ostalo je šaša... Svi su ostali dobijali prije ili kasnije i pomoć i naređenja od Nijemaca.
Ako ideš na to da je NDH krenula čistiti Srbe, to Nijemca nije zanimalo kao i kad su četnici čistili prostor od nesrba. Svi mi smo njima totalno nevažni (bili).
Ili jesu?![]()
Složio bih se jedino da mi njima jesmo nebitni, pa ok, da kažem i slovenska stoka.
Ali sigurno neću žmuriti nad činjenicom da su u ratnom vremenu procijenili da jednom narodu mogu dati nezavisnu državu, a da bi za drugi najbolje bilo da budu pod direktnom okupacijom.
To je bitna razlika, ma koliko je ti omalovažavao, i dosta govori o odnosima različitih naroda prema Njemačkoj i fašizmu.
Hrvati (i muslimani) su kroz NDH na vrlo organizovan i prije svega svirep način vršili genocid nad Srbima, i svaki pokušaj da se kroz sivilo relativizacija ti zločini uporede sa bilo kojim drugim su, što se mene tiče, prazna priča.
Ili jesu?![]()
Gdje smo mi držali logore za Srbe?
Kako Ercegovac da bude Bošnjak, crni Čif??????

Svakako da vi niste imali svoju državu, tu je jasna razlika, ali ste bili veoma korisno oruđe u izvršenju genocida nad srpskim stanovništvom.
Grad, mjesto? Pazi, mi smo bili većina u gradovima pa smo sačuvali srbe, eto u mom gradu nije bilo logora niti ubijanja... Imaš I dopise da se prestane sa ubijanjima koje su naši ljudi pisali.
Ali, vama je.mitomanija to tako propisala i ti ponavljaš kao papagaj i ja kad te pitam ti mi nećeš dati primjer jer ga nema.
Samo da potvrdim, zločini divizije Handžar su predmet srpske mitomanije?
Ne, ne, nipošto. Zločin je zločin, nema imena ni prezimena.
- - - - - - - - - -
Ali to je vojna formacija. Pitao sam se Kad kažeš da su "muslimani" zatvarali Srbe da mi kažeš gdje je to bilo planski.
Svakako da vi niste imali svoju državu, tu je jasna razlika, ali ste bili veoma korisno oruđe u izvršenju genocida nad srpskim stanovništvom.
Zašto bih tražio dokaze za tvoju tvrdnju?
Jer moram naglasiti da je to tvoja, ne moja tvdnja.
Moja glasi:
Grad, mjesto? Pazi, mi smo bili većina u gradovima pa smo sačuvali srbe, eto u mom gradu nije bilo logora niti ubijanja... Imaš I dopise da se prestane sa ubijanjima koje su naši ljudi pisali.

Ko vi? Kad je moj narod zatvarao planski Srbe?
Vi, muslimani, ste bili veoma korisno oruđe u izvršenju genocida nad srpskim stanovništvom.
Nevažne stvari, kao da nema naroda mimo hrvatskog da nije pravio logore za ubijanje djece.Ko o cemu Srbi o genocidu...

Bandić pokorio Dubai![]()
Tako nesto nikad nece upriliciti komsijama,oni su od davnina poznati svinjogojci.![]()

Ko će kome nego Arapi svome
To su vasi zemljaci,500 godina ste bili sa njima u zajednickoj drzavi.![]()