MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 35.745
Mozda bi postala predsednik / ca ili premijer/ ka negde na brdovitom Balkanu ...
Da, možda, valjda, ovo, ono... besmisleno je raspravljati o tome što-bi-bilo-kad-bi-bilo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda bi postala predsednik / ca ili premijer/ ka negde na brdovitom Balkanu ...
Da , "sada" ...
A da su se otvorili Arhivi u vreme dok su bili zivi ?
Zasto niste otvorili arhive NDH kada su svi bili u Beogradu??
Nego da ja pitam braću nešto nevezano:
Kako idu uplate u penzioni sistem u Srbiji(Pio ako se ne varam) tj jel postoji prvi i drugi stup, dakle prvi odakle se isplaćuju penzije sadašnjim penzionerima i drugi gdje je obvezna štednja građana ili je sve prvi stup(kao u Mađarskoj npr).
Hvala

Nego da ja pitam braću nešto nevezano:
Kako idu uplate u penzioni sistem u Srbiji(Pio ako se ne varam) tj jel postoji prvi i drugi stup, dakle prvi odakle se isplaćuju penzije sadašnjim penzionerima i drugi gdje je obvezna štednja građana ili je sve prvi stup(kao u Mađarskoj npr).
Hvala
Zasto niste otvorili arhive NDH kada su svi bili u Beogradu??
Nema obaveznog "2. stupa"...
Imamo obavezno penzijsko koje kontroliše država.
Sve ostalo je dobrovoljno. Oni koji su "nebeski" pa im pada sa neba, što kaže Čif, uplaćuju dobrovoljno penzijsko, ili mogu i životno osiguranje.
Hvala Đo. Dakle sve je u jednom potu. Osim dobrovoljnog penzijskog.
Da. Pola penzijskog doprinosa kao plaćam ja (od takozvanog "bruto 1") a pola kao poslodavac (od tkz. "bruto 2")
Na sto dinara koje dobiješ kao "neto" platu, PIO pokupi oko 20 dinara.
Nemamo maskirane pozive za zločine prema Hrvatima.Ali oružja imamo dovoljno.Znaci nemate maskare??
O.K.
Mi imamo jednog a vi ste svi Jutke.
Mi imamo jednog a vi ste svi Jutke.
Realno, nas boli **** za vas.Ne laprdaj bradonja,nije ovdje rijec o Jutki vec o mrznji Srba prema Hrvatima..![]()
Postotak je isti kao i kod nas, s tim da je kod nas 15% za tekuće mirovine(1.stup) a 5% u inv.fondove(2.stup). Doduše, ti inv fondovi ulažu barem 50% ako se ne varam u drž obveznice.
Dugoročno, pitanje hoće li iko vidjeti išta od penzija s obzirom na dobnu strukturu.
Zar su zatvoreni?
Ne laprdaj bradonja,nije ovdje rijec o Jutki vec o mrznji Srba prema Hrvatima..![]()
Mudro zapažanje, a pred izbore u Hrvatskoj u glavnom budu glavna tema Srbi... Pola emisija na TV je o Pupovcu, Srbima i SPC.Glavna smo vam tema...
![]()
Mudro zapazanje ali Hrvati (i Albanci) su glavna tema medijima u Srbiji 365 dana godisnje u zadnjih 30-ak godina.![]()
Kod nas vlada ogromna zabrinutost jer Vulin se prijavio u vojsku.
Ima da mu muda narastu za dva broja..
Ja ne znam kad sam zadnju vest o Hrvatima čuo na TV...