- Poruka
- 3.012
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve veze ti imaš sa Hrvatskom lojavi baaaaa?![]()
Lojavi??? Slatko, jel to neko tvoje nabacivanje?

Pita od gofana?Oh, pa ti si "nov" na forumu. Bolje bi ti stajao nik, Pita sa višnjama ili Sok od zove.![]()
Veličanstveni sportski uspjeh je ponovljen a Srblji nisu nam čestitali..
pih...
Kakve veze ti imaš sa Hrvatskom lojavi baaaaa?![]()

3,5 milijUna a biće i manje.E, a mi njima pomogli osvojit ovu tećicu......NIKOLA PILIĆ!
Hrvatska je velesila, 4,5 milijuna a imamo dva kupa! I to sa dvi različite generacije, Rusi imaju dva kupa a kolikoih ima! Jao šta smo nadareni, rođeni pobjednici. Srbi su lošiji od nas iako imaju Nolu kao trenutnog kralja tenisa,zamjene nemaju na vidiku. Neka pogledaju tablicu prvih 100, sve će se samo pokazat!

Oh, pa ti si "nov" na forumu. Bolje bi ti stajao nik, Pita sa višnjama ili Sok od zove.![]()

Mislis da je on? pahahahahaa vidim da je popushio bananu a trebo je davno...![]()
A jesi li bia u Blajburgu?Bio sam pre nekoliko godina kratko ovde, ali vidim isti likovi ista priča i danas
E, a mi njima pomogli osvojit ovu tećicu......NIKOLA PILIĆ!
Hrvatska je velesila, 4,5 milijuna a imamo dva kupa! I to sa dvi različite generacije, Rusi imaju dva kupa a kolikoih ima! Jao šta smo nadareni, rođeni pobjednici. Srbi su lošiji od nas iako imaju Nolu kao trenutnog kralja tenisa,zamjene nemaju na vidiku. Neka pogledaju tablicu prvih 100, sve će se samo pokazat!
E, a mi njima pomogli osvojit ovu tećicu......NIKOLA PILIĆ!
100%, vidiš da ga je moderacija izgenocidisala, pa se odmah pojavi lojavi klon.
- - - - - - - - - -
Bazdi loj na kilometre, ne možeš fulati

To je postalo trećerazredno takmičenje.
Da je Srbija osvojila niko to ovde ne bi registrovao.
Ne buditeuvređeni, ali stvarno nevažno je.
Kad donesete medalju u nogometu javite se i ja odma čestitan...
Rat AU protiv Srbije je rat protiv jedne nepouzdane stare povijesne izdajice koja je samo čekala da napravi neko novo zlo i koja je rat sam izazvala i svoje zloguko lice pokazala ubojstvom Cara Ferdinanda, a u kraljevini jugoslaviji ničim izazvanim terorom nad Hrvatima. Zato se jedino vama Srbima i dešava da vas cijeli ujedinjeni kršćanski svijet bomba 1999. jer se dobro zna tko ste još od Nikopolja. Ne pripadate kršćanskoj zapadnoj civilizaciji po vlastitom izboru. Vaš put iskupljenja mora ići preko Hrvata jer ste se o nas povijesno najviše ogriješili. Ništa u povijesti nije bilo slučajno. Sve ti dođe na naplatu...
.

Немамо то, може кошарка, од кад на Балкану она мање вреди?
Košarka vridi, toje globalni sport broj dva! U košarci ste bolji od nas!