cetka
Iskusan
- Poruka
- 5.516
Misliš kada budemo prvi na Evro ili svetskom takmičenju a kada ste to vi bili prvi?Kad donesete medalju u nogometu javite se i ja odma čestitan...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš kada budemo prvi na Evro ili svetskom takmičenju a kada ste to vi bili prvi?Kad donesete medalju u nogometu javite se i ja odma čestitan...
Misliš kada budemo prvi na Evro ili svetskom takmičenju a kada ste to vi bili prvi?
Eo opet ..medalja dakle u fudbalu i to zlatna sa svjetskog prvenstva naravno pod pokroviteljstvom FIFA-e
SvjeCki prvaci...pozzz![]()
Ај искрено сад, сви би овде мењали ту омладинску медаљу за хрватско полуфинале у Русији.![]()
Ај искрено сад, сви би овде мењали ту омладинску медаљу за хрватско полуфинале у Русији.![]()
Dali ti znaš čitati? Ako ne, zamoli nekoga da ti pročita!

Dali ti znaš čitati? Ako ne, zamoli nekoga da ti pročita!
Duboko sam razočaran saznanjem, da je na forumu zabranjeno edukovanje iz pravopisa.
Jelena Milic CEAS
@Jelennah169
Follow Follow @Jelennah169
More
prosvjed za zastitu bjele kulture
Ti si toliko glup i neobrazovan da ne znaš da postoje stilovi gradnje zidanja crkava .

Alo, susjedi, ima li neki NDH blagdan u decembru (prosincu, za one koji slabije govore maternji), mlogo ste, bre, dosadni?

Nema, mi slavimo samo 10. travnja, i 14. srpnja, ostali blagdani ne postoje...![]()

Jel' Sveti Donat građen u srpskom stilu?![]()
Jel' Sveti Donat građen u srpskom stilu?![]()

O, pa ti se razuměš i u stilove sakralne gradnje dok tvoj saplemenik ne zna ni da se "da li" piše odvojeno.
![]()

Naravno da nije.
Postoji moravski stil gradnje, pojavljuje se u XIV veku, i nastao je pod uticajem vizantijskog stila.
'
Aj fala bogu, ja već mislio da je Sveti Donat stara srpska gradnja, zadužbina Svetog Donateja, iz loze Donatejevića, što onomad hrabro stadoše pred Turke na Kosovo polje...![]()
'Da li' ne postoji u hrvatskom jeziku, dakanje i dalikanje je karakteristično za srpski, u hrvatskom se govori 'je li'...![]()

Eto...nit srpska, nit hrvatska...pa čija li je, majkumubožjuimperjalistićku????