Nemoj tako, kolega. Poderali smo vas u BiH bez Srba.. Vas hdz boljševike, ne Hrvate. Meni komandant korpusa bio Hrvat..
Ti ne shvaćaš da nije rat kad se mi brinemo za tvoj narod. Mi hranimo vaše civile a vi koljete hrvatsku opkoljenu enklavu di ste doveli mujahedine iz arapskog svijeta. Pa daj prokomentiraj da ni te enklave niste mogli porazit. Recimo žepče di su se vaše brigade predavale našim opkoljenim enklavama. Bihać nam vaši spasili isto. Di ćeš se ti s Hrvatima uspoređivat u viteštvu ? Pa mi smo vam zemlju 95. slobodili. Di bi vi uopće vodili rat s Hrvatima na drugu stranu kad ni Srbe niste mogli zadržat sa one strane. Operacija lukavac konačni poraz bošnjaka. Izjebli vas srbi totalno, pa vas opet Hrvati drže na životu jer srbi neće dirat sarajevo dok im UN brani krajinu pošto je Srbadija pobjegla 91. ovdje s ratišta što prešućuju a znaju da je tako. Nema srpske brigade iz Srbije koja nije bježala s ratišta. Također je i poraz 92. Na posavini krivica muslimana koji su odbacili dotadašnje hrvatsko vodstvo i tako upropastili kompletnu front. To je ko da Miočića uspoređuješ s Mujom i Hasom iz viceva uspoređivat Hrvate s vama i Srbima. Imali ste 500 godina pokušaja, a zaboravio si da ste I 91. išli na Hrvate skupa sa Srbima, bilo vas je ko i Srba u zapadnoj Slavoniji, pa evo ti braće Srba tužnih ko i vi... zemlja trećeg svijeta jedni i drugi...
Jedino što vrijedi u cijeloj Bosni je Međugorje, kao znak prisutnosti svetih Hrvata katolika i majke nam milosne... a di to ima u svijetu da muslimanka nosi minjak, to ima samo kod vas bosanaca... daj radije to objasni... evo to me baš zanima... cijeli sam uho...kažete da ste muslimani... pa di muslimanka nosi minjak ?
Nama se ušmajhlat više nećete, evo ti Srba pa im prodaji demagogiju, stari ste saveznici...
...