Metallica

• Začetnik teme Začetnik teme 135tt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Metallica - The Best Instrumental

• Orion

glasova: 6 33,3%
  • (Anesthesia) Pulling Teeth

glasova: 4 22,2%
  • The Call of Ktulu

glasova: 8 44,4%

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
ljudi, dobro, nije mi jasno, da li ste vi ozbiljni kada mislite da je ovo S*ANJE novi album? pobogu ljudi... svako ko je iole slusao metallicu moze da provali da je ovo fejk... sto se tice novog albuma, PRAVOG novog albuma, izlazi u seprembru, i znamo samo jedno ime, ali ne znamo da li je to ime albuma ili samo prvog singla... "Death Magnetic"... sad, sta sve znamo o novom albumu...
1) vratili su E stim, koji nisu koristili od '91 god (Black album);
2) promenili su producenta. Naime, na mesto Boba Rocka dosao je Rick Rubin, koji je ranije radio sa velikim imenima poput Danzig, Slayer, System of a Down, Slipknot, Red Hot Chilly Peppers, Johnny Cash, Rage Against the Machine...
E, sad, otvoren je sajt

sustina je, da novi album nece biti st. anger, da ima gitarskih sola i da ce biti ols style metallica thrash... mada mi je to tesko da zamislim sada ali kako je krenulo... ove najave ulivaju nadu u svakom slucaju! pozdrav i sve najbolje...

Poslednja izmena:
metallicakillemo-1.jpg

[/quote]

POGLEDAJ OBAVEZNO

nije procurela, nego su je izbacili ovi iz metalike.. čisto da znaš. :)

sem te, pojavila se i the day that never comes, a uživalo su svirali cyanide. mogu samo da kažem da day that.. **** keve, odlična stvar, a ove dve nisam pažljivo slušao, ali obećavaju. ima linkovi za rapid, ako oćete, ću da postavim, mrzi me sad da ih tražim, a imam ih negde.

ja se najviše veselim cd singlovima sa albuma, jer će verovatno tu biti neke obrade... a ja najviše volim metaličine obrade. lele, kad bi burning sinnera obradili.. aaa

ako nekom smeta produkcija, biće mnogo bolja na albumu, jer navodno loš mastering rađen.. to je zvanično, drugde kažu da je takav mix i da smo sjebani. ako vam smetaju tekstovi, four letter word je sinonim za psovku. odjednom, tekst je mnogo bolji.

Back