Metallica

• Začetnik teme Začetnik teme 135tt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Metallica - The Best Instrumental

• Orion

glasova: 6 33,3%
  • (Anesthesia) Pulling Teeth

glasova: 4 22,2%
  • The Call of Ktulu

glasova: 8 44,4%

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
Do Black albuma su mi bili extra.Naredne sve klise i varijacije.One i Misery npr. su mi onako,bas lepe.I sad posle 18 god. se vratim na Black, malo protutnjim gitaru i kao nov sam.Kultna su pojava i prilicno svarljivi,u odnosu na ona dead metal shit i tako to

Evo je opet prica metallica do blacka,metallica do blacka,metallica do blacka...
Meni se bas svidja i metallica posle blacka a pogotovo load ima dobrih stvari!
Svidja mi se i garage, ima super obrada a cak su mi i sa st.angera neke pesme dobre!
Death magnetic i nisam nesto slusala.

James Hetfield (pevac i ritam gitara)grupe metallica pravi izlozbu slika groblja. Dok je stari James(alkos) proganjao grupi devojke ovaj sad dolazi dva dana ranije u mesto gde imaju koncert i slika lokalna groblja.
P.S. James vrati se na alkohol

Metallica je snimila jedan novi album zvani Death Magnetic sa prelijepim pjesmama i mislim da mozete pogledati njihovu najbolju pjesmu na ovom video clipu.

Unforgiven III

Metallica_Death_Magnetic.jpg

Ovo je omot albuma Death Magnetic

Poslednja izmena:
ajde bre pogledaj malo ranije albume, poput Load , Reload , and justice for all , kill em all, master of pupets , st . anger, ride the lightning, pa onda reci sta je prelepo....

Fantastican album.
Jestel vidjeli kakva je tema ove pjesme The Day That Never Comes i jestel primjetili Jugo automobil i zenu u hidzabu koja izlazi i koja rizikuje da je Americki vojnici ubiju ali ipak se glavni od njih odlucuje da im pomogne oko auta.To je covjece rat, rat nikome nije dobra donio.
Ovim hoce da kazu da Americki vojnici imaju dusu i da zelel da rat prestane i da se ne ubijaju ljudi.

Poslednja izmena:
Americki vojnici su mogli ubiti zenu jer Americka metodologija je da na mali pogresan korak pucaju i oni su nju zaustavljali a ona nije razumjela jer ne zna Engleski, a ima u sebi prkos da umre.Ipak se Americki vojnik pored uobicajenih pravila odlucuje da ne puca u zenu.

I na kraju gleda u vruce nebo.Ipak je to zalosno.

caare album je izasto pre 100 godina..
i realno bolji je nego vecina noviljih ali ne moze ni da pridje 91` black albumu, master of puppets, and justice for all ...
i unforgiven 3 mi je sranje pesma, za razliku od 1 i 2 koje su stvarno objasnile..

Mogao si ovo na temu Metallica!
Album je solidan jer Metallica nikad nije uradila nesto sto
me je razocaralo ali da su stari albumi bolji jesu!
Nikad vise nece biti pravi surov i sirov thrash!
Izdvojila bih Broken Beat And Scared.

caare album je izasto pre 100 godina..
i realno bolji je nego vecina noviljih ali ne moze ni da pridje 91` black albumu, master of puppets, and justice for all ...
i unforgiven 3 mi je sranje pesma, za razliku od 1 i 2 koje su stvarno objasnile..

u trilogiji ne mozes da odvojis glavu od tela ili udova... svaka stvar je posvecena nekom drugom, bolja ili losija nebitno... razmisljam nasta bi licip triptih u nekoj galeriji kad bi svi cepali samo po jedan deo koji im se svidja....

Back