Metallica

• Začetnik teme Začetnik teme 135tt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Metallica - The Best Instrumental

• Orion

glasova: 6 33,3%
  • (Anesthesia) Pulling Teeth

glasova: 4 22,2%
  • The Call of Ktulu

glasova: 8 44,4%

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
Ma metallica je stvarno nesto posebno. Jedna od retkih grupa koja stvarno moze da ti podigne adrenalin!!! A i likovi su do jaja,kad gledas njihove koncerte odvalis se od smeha. Mada imaju i pesama koje unistavaju kao sto su fade to black,to live is to die,my friend of misery...

Ma metallica je stvarno nesto posebno. Jedna od retkih grupa koja stvarno moze da ti podigne adrenalin!!! A i likovi su do jaja,kad gledas njihove koncerte odvalis se od smeha. Mada imaju i pesama koje unistavaju kao sto su fade to black,to live is to die,my friend of misery...

Pa mislim da muzika treba da se sluša zbog kvaliteta i zbog toga što zna da izazove neke emocije, a ne da bi se polupismena masa smejala muzičarima koji prave budale od sebe na sceni...Ovo nije usko vezano za Metaliku.....ali nije da nije..Ponekad ih i ja pustim, ali definitivno nisu ništa posebno.

Metallica,uvijek legendarna grupa..samo ovaj zadnji cd..Nije im nesto-Posebno Unforgiven III,nema veze sa prvim & drugim..Sa zadnja dva cd-a najbolja im je St.anger..po meni jedina da valja..A najace su im-Nothing else matters,unforgiven II,low mans lyrics,one..(te mi nikako nece dosaditi,uvijek bih mogla da ih slusam..)

Metallica,uvijek legendarna grupa..samo ovaj zadnji cd..Nije im nesto-Posebno Unforgiven III,nema veze sa prvim & drugim..Sa zadnja dva cd-a najbolja im je St.anger..po meni jedina da valja..A najace su im-Nothing else matters,unforgiven II,low mans lyrics,one..(te mi nikako nece dosaditi,uvijek bih mogla da ih slusam..)

Sa ova poslednja dva albuma jedina pesma koja mi se sviđa je All Within' My Hands sa St. Anger-a. Sve ostalo je jadno...

Back