Metalci, fenseri, reperi, rockeri, hipsteri, neutralci, emo kids?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pishljivu!?

E deco moja, nije ni cudo da vam je muzika sve, kad da citate ne znate!

Izvini a ko kaze da ne chitam? Shta vishe ja sam jedina u razredu koja chita, jedna od 10 u generaciji koja chita i chlan biblioteke. Chitam. (: Samo mi je ''Mali Princ'' neshvatljiv. :confused:

A i nisam bash opsednuta muzikom...

Poslednja izmena:
:eek:
Mogu reći da sam i ja malko zgrožena.
Pogotovo što Mali Princ nije teška literatura već fina knjižica sa mnoštvom pozitivnih poruka.
Razumem da neko u tim godinama kaže da je Čiča Gorio dosadan, ali Mali Princ. :confused:

A shto u tim godinama?! meni je 1000x zanimljivija Anja Karenjina [za koju se vecina zali da je dosadna] od Malog Princa. (:

Skrenusmo sa teme...

Čitaj i treba da čitaš. Bilo da je Tolstoj, Egziperi ili pak Rasin.

Pročitaj Malog Princa za koju godinu.
Recimo kad kreneš na fakultet. ;)
Možda ti se i svidi.

Mima ja otkad sam nauchila da chitam drzim neku knjigu u rukama. Sad chak nosim i knjige u shkolu (ne udzbenike vec ovako neobaveznu literaturu) i chitam na chasovima ako mi je gradivo dosadno ili nemamo shta drugo da radim... pokushacu za koju godinu... mozda promenim mishljenje... (:

Eh,
moj se posao u suštini svodi na to da na publiku prenesem ono što je kompozitor želeo da kaže.

Malo ritma :arrow:

Inače, to je bila muzička pozadina u Andaluzijskom psu. :D:D

Mima ja otkad sam nauchila da chitam drzim neku knjigu u rukama. Sad chak nosim i knjige u shkolu (ne udzbenike vec ovako neobaveznu literaturu) i chitam na chasovima ako mi je gradivo dosadno ili nemamo shta drugo da radim... pokushacu za koju godinu... mozda promenim mishljenje... (:

Ja recimo sa sobom uvek nosim neku zbirku poezije. :)

Neke knjige koje su meni bile glupe su mi super sad. Inače, Malog Princa sam čitala u osnovnoj i nije mi se svideo, a sada sve ima smisla.
Naravno, zavisi od ukusa. ;)

Ja recimo sa sobom uvek nosim neku zbirku poezije. :)

Neke knjige koje su meni bile glupe su mi super sad. Inače, Malog Princa sam čitala u osnovnoj i nije mi se svideo, a sada sve ima smisla.
Naravno, zavisi od ukusa. ;)

Axa! E pa ja sam sad osnovna i Mali Princ mi je dosadan.... bila si zgrozena kada sam to rekla, a ni tebi se nije svideo u mojim godinama... javicu ti za koju godinu da li sam promenila mishljenje... (:

@ Ja se ipak odluchujem vecheras za metal ballads. (:

A shto u tim godinama?! meni je 1000x zanimljivija Anja Karenjina [za koju se vecina zali da je dosadna] od Malog Princa. (:

Skrenusmo sa teme...

Тако мала а чита Ану Карењину :D Одувек сам знао да си доста зрела за своје године ;)

А Малог Принца нисам сигуран кад сам имао за лектиру, мислим да је било у 7. разреду али та књига никако није за клинце :eek: Ту негде пред крај средње је треба читати ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back