Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
podseti me sta bese Palmoticeva?![]()
Odslušala sam je četiri puta i treći put mi je bila najlepša.
Kakvi ruke, prsti... :bale:
Šta da im radim, ja sam samo citirao druge.kakva jeres!!!!!!![]()
Pishljivu!?
E deco moja, nije ni cudo da vam je muzika sve, kad da citate ne znate!
Moje izvođenje ove kompozicije beše vrhunac mog prošlog resitala.
Isprva se čini monotono.Zapravo,trebalo mi je par meseci da mi se uopšte dopadne.
Ali delo je genijalno.
Nije to samo muzika.
Mogu reći da sam i ja malko zgrožena.
Pogotovo što Mali Princ nije teška literatura već fina knjižica sa mnoštvom pozitivnih poruka.
Razumem da neko u tim godinama kaže da je Čiča Gorio dosadan, ali Mali Princ.![]()
Samo mi je ''Mali Princ'' neshvatljiv.![]()
Pa sad.
Ja muziku ne posmatram istim očima kao i ti. Ipak ti je i proizvodiš a ja ne.
Ali divna mi je... Nekako je nemirna... Sviđa mi se.
Hm, nisam ja baš u tom fazonu Classical music, ali naravno poštujem sve velike kompozitore.
Ovo mi je vrh kompozicija + moj omiljeni glumac, odgledaj.
2.27 min.
Čitaj i treba da čitaš. Bilo da je Tolstoj, Egziperi ili pak Rasin.
Pročitaj Malog Princa za koju godinu.
Recimo kad kreneš na fakultet.
Možda ti se i svidi.
Eh,
moj se posao u suštini svodi na to da na publiku prenesem ono što je kompozitor želeo da kaže.
Malo ritma![]()
Inače, to je bila muzička pozadina u Andaluzijskom psu.
Mima ja otkad sam nauchila da chitam drzim neku knjigu u rukama. Sad chak nosim i knjige u shkolu (ne udzbenike vec ovako neobaveznu literaturu) i chitam na chasovima ako mi je gradivo dosadno ili nemamo shta drugo da radim... pokushacu za koju godinu... mozda promenim mishljenje... (:
Ja recimo sa sobom uvek nosim neku zbirku poezije.
Neke knjige koje su meni bile glupe su mi super sad. Inače, Malog Princa sam čitala u osnovnoj i nije mi se svideo, a sada sve ima smisla.
Naravno, zavisi od ukusa.![]()
Ja recimo sa sobom uvek nosim neku zbirku poezije.
Neke knjige koje su meni bile glupe su mi super sad. Inače, Malog Princa sam čitala u osnovnoj i nije mi se svideo, a sada sve ima smisla.
Naravno, zavisi od ukusa.![]()
Axa! E pa ja sam sad osnovna i Mali Princ mi je dosadan.... bila si zgrozena kada sam to rekla, a ni tebi se nije svideo u mojim godinama... javicu ti za koju godinu da li sam promenila mishljenje... (:
bila sam ubeđena da si treći/ćetvrti srednje
inaće, stripovi i ja u osnovnoj najbolji drugari.
A shto u tim godinama?! meni je 1000x zanimljivija Anja Karenjina [za koju se vecina zali da je dosadna] od Malog Princa. (:
Skrenusmo sa teme...