Metalci, fenseri, reperi, rockeri, hipsteri, neutralci, emo kids?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
STVARNO ne kapiram,ove rokere metalce,emovce itd cemu tolika buka,,vecina moram tako da se istakne posebnom sminkom,odecom,ludackim fazonom,,,samo da privuku paznju,,mislim cemu to,,budi normalan i slusaj sta god oces!

Pa vidis,i to je OK za odredjene godine....Bilo bi smesno da to radis i tako se oblacis(kao roker,metalac) kad imas ...lupam,30god...Prolazna faza.

Ali ne razumem da neko slusa sve..Tj.da sad slusas Pink Floyd,a da ti posle 5 min,bude Karleusa ,na play listi.

STVARNO ne kapiram,ove rokere metalce,emovce itd cemu tolika buka,,vecina moram tako da se istakne posebnom sminkom,odecom,ludackim fazonom,,,samo da privuku paznju,,mislim cemu to,,budi normalan i slusaj sta god oces!

E. . . . stvarno svasta od tebe moze da se cuje :otkacio:
Pogledaj, ne znam da li ima svrhe da ti objasnjavam nesto ali ajd. .
Ja evo tu slusam svasta (rock, vrlo malo metala i punka, jazz, disco. . )
I ne oblacim se u rock sitlu nego oblacim se drugacije mozda je to po tebi neki rtrd fazon. . evo npr. nekad obucem kravate i tako nesto, zajebano ali to radim ne zato sto slusam drugaciju muziku nego samo da se razlikujem od drugih zato sto ste vi qrve sve iste obucete gace i brus i izadjete napolje, stikle do prodavnice ***. i sve ste iste, sve pratite modu i svi imate isti fazon. . mogu ladno da kazem da sv izgledate kao klonovi. . a ovako kad se razlikujes ljudi te primete i nisi klon kao i sve ostale. .

Mnogo zanimljivih stvari danas videh ovde na forumu. Još jedna od njih, a pritom mi nije jasna - na osnovu čega vi pravite takve podele??? Evo sad mene neko vidi na ulici i šta će on pomisliti o meni, tj u koji će me koš strpati?

u neutralne..

Metalac-duga kosa moze i ne mora, starke, skejterke, martinke,....uglavnom se prepoznaju ako su obuceni u skladu sa muzikom koju slusaju
Fenser-tesne farmerice, roze ili bela body majcica, puma patike, gel na kosi
Reper-sve siroko
Rocker-e ovo ne znam sta je, jedino ako se neko fura na fazon od pre 35 godina, pocepan dzins, starke...to je valjda to
hipster-ne znam sta je ovo, moguce da je hippy, ali ja sam mislio da je to izurmlo pre 40 godina
emo- hmmm, nema ih bas puno, ne razumem ih najbolje..tako da ne mogu da dajem objasnjenje

Na temi o nekim mentalcima pricamo o levicarima... pa da mentalci su obicno levicari i sve misle ulevo... i dosta su liberalni... pf.

Oni su levičari utoliko što,kad se svi skupe "kod Konja" u majicama koje su kupili na istom mestu,oni skrenu levo kada idu prema Kalemegdanu... :mrgreen:

ne znam ni jednog metalca da nije nacionalista, tako da ne znam o cemu ti to?
metalci su obicno DESNICARI, mada u svakom zitu ima kukolja

'leba ti? :lol:

Što volim ove desničare koji misle da imaju nešto pametno da kažu...

@tema

Etikete me ne zanimaju.

Oni su levičari utoliko što,kad se svi skupe "kod Konja" u majicama koje su kupili na istom mestu,oni skrenu levo kada idu prema Kalemegdanu... :mrgreen:

'leba ti? :lol:

Što volim ove desničare koji misle da imaju nešto pametno da kažu...

@tema

Etikete me ne zanimaju.

a znas li ti tek koliko ja volim takve seronje poput tebe koji misle da sve znaju :rotf:

Emo ne postoji. Obicno g*vno koje vole retardirana decica.
Imam raznovrsne prijatelje,neko je panker,neko metalac,neko voli narodnjake,neko ne voli nista,neko reper,tako da mi je glupo deliti ljude po oblacenju. Svako se oblaci u skladu sa svojim materijalnim stanjem i ukusom. Ja s'obzirom na skromni budzet nosim obicne majice na kratke rukave sa proizvoljnim obicno home-made printom,nosim obicne patike i duboke martinke,dukseve,kargo pantalone i iscepane farmerke. Kad je ladno uzmem jaknu i dzemper neke neonske boje,i to bi bilo to. Ne volim da kacim na sebe tzv.modne detalje posto sam uzaaaasno lenja.

Metalac-duga kosa moze i ne mora, starke, skejterke, martinke,....uglavnom se prepoznaju ako su obuceni u skladu sa muzikom koju slusaju
Fenser-tesne farmerice, roze ili bela body majcica, puma patike, gel na kosi
Reper-sve siroko
Rocker-e ovo ne znam sta je, jedino ako se neko fura na fazon od pre 35 godina, pocepan dzins, starke...to je valjda to
hipster-ne znam sta je ovo, moguce da je hippy, ali ja sam mislio da je to izurmlo pre 40 godina
emo- hmmm, nema ih bas puno, ne razumem ih najbolje..tako da ne mogu da dajem objasnjenje
U jeee, koja podela... :eek:
Strashno...

E. . . . stvarno svasta od tebe moze da se cuje :otkacio:
Pogledaj, ne znam da li ima svrhe da ti objasnjavam nesto ali ajd. .
Ja evo tu slusam svasta (rock, vrlo malo metala i punka, jazz, disco. . )
I ne oblacim se u rock sitlu nego oblacim se drugacije mozda je to po tebi neki rtrd fazon. . evo npr. nekad obucem kravate i tako nesto, zajebano ali to radim ne zato sto slusam drugaciju muziku nego samo da se razlikujem od drugih zato sto ste vi qrve sve iste obucete gace i brus i izadjete napolje, stikle do prodavnice ***. i sve ste iste, sve pratite modu i svi imate isti fazon. . mogu ladno da kazem da sv izgledate kao klonovi. . a ovako kad se razlikujes ljudi te primete i nisi klon kao i sve ostale. .

pa dobro to je stvar ukusa i neuksa!!ali stvarno ne kapiram ono kao riba,lepa devojka tako se unakazi,lepota se ni ne vidi,znaci lepo lice ona ga upropasti onim crnim senkama po celoj faci,i nekoj kosi ,,,ono mislim,,,,svako ima svoj ukus,ali zasto se toliko glupirati!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back