METAL vs REP

slayer_800x600.jpg

Pa rep, ali od metala slusam Iron Maiden za koje mislim da su jedan od najboljih bendove, pre svega zato sto sam bio na njihovom koncertu ovde u Beogradu i osetio FENOMENALNU atmosferu koju je bend sirio halom sajma.
Medjutim metal ne volim mnogo jer ima malo reci u pesmama, a previse gitare koja ima jaaaaak zvuk koji mi se uopste ne svidja.
Tako da rep mnogo vise slusam ali iskljucivo domaci.

Skini Lay Z-a odlichan sqp metal-rap fazona :)
Ili skini onda neki Horror Core :D to mu dodje metal-rap pomalo :) ma najs je ..
Tj ono o ukusima ne treba raspravljati,svako slusha sha njemu prija,mada jbg sho nema kod nas malo vishe metal izvodjacha ...

a zasto je metal vise muzika od repa?? jel po izivljavanju po gitari ili po tome sto ufiksani debili mlate glavudzama i kosom koju nisu prali 2 godine?? jeste da ni reperi nisu bolji i da se gube po sceni, ali nisu nista gori od mentalaca!! i sta je sa glupim izjavama metalaca: NAS IMA VISE?? ima vas vise zato sto nemate pametnija posla nego da pljujete repere i da se izivljavate na tastaturi!!
i jos me nervira kod metala to sto muskarci pustaju kosu, lakiraju nokte i druge retardirane stvari... kad cujem kako drndaju one jadne gitare odma' se najezim. tako da ove teme vise ne treba otvarati, nego da reperi imaju svoje a metalci svoje i da se ne mesamo vise, posto CAREVI(reperi) i DJUBRE(mentalci) ne idu jedno uz drugo.......
SUCK IT!! RAP RULES!! :evil:

Sandra90cerak:
a zasto je metal vise muzika od repa?? jel po izivljavanju po gitari ili po tome sto ufiksani debili mlate glavudzama i kosom koju nisu prali 2 godine?? jesta da ni reperi nisu bolji i da se gube po sceni ali dosta sa prozivanjem!! i sta je sa glupim izjavama metalaca: NAS IMA VISE?? ima vas vise zato sto nemate pametnija posla nego da pljujete repere i da se izivljavate na tastaturi!!

Pusti bre! Nemoj da ih napadaš! Pametno ćuti... pusti ti njih šta pričaju :)

Prvo ovo je glupost, uporedjujete dva razlicita pojma, metal i per su dve vrste muzike koje ja dosta volim i nema ih potrebe uporedjivati . . . plus jos nesto nemojte da vredjate, nista metal nije vise muzika nego sto je rep . . . . . . . . Lichno vise volim:
RRRR EEEEE PPPP
R R E P P
R R E P P
R R EEEEE P P
R R E P
R R E P
R R EEEEE P

pa... i jedno i drugo ima swoje dobre i lose strane. rap pjesme u kojima imas jedan sempl (ili whatever) koji se samo ponawlja zilion puta su kwalitet swe u 16. al ima i zanimljiwih i produkciono super pjesama. metal se, bi se trebao, zasniwati na gitari. postoje bendowi koji su shit shitowa, a postoje i oni kojima tjes gresku i iziwljawanje traziti duuuugo.
"metalsku kosu" bas i ne bi trebalo wrijedjati, bar ne toliko. znam dugokose likowe koji peru kosu cesce od mene. a i po cemu to metalaca ima wise? po 20-50 ljudi u swakom gradu. uzmi cetwrtinu americke crnacke populacije i jos hrpetinu ljudi sa ostalih kontinenata, koji bi prije odabrali rap nego metal. to sto kod nas ima wise metalaca nego repera nista ne znaci. samo je steta sto se metalci wole hasiti, ne swi, ali... SWAKO SWOME, ukusi su relatiwni.

little_one:
a i po cemu to metalaca ima wise? po 20-50 ljudi u swakom gradu. uzmi cetwrtinu americke crnacke populacije i jos hrpetinu ljudi sa ostalih kontinenata, koji bi prije odabrali rap nego metal. to sto kod nas ima wise metalaca nego repera nista ne znaci. samo je steta sto se metalci wole hasiti, ne swi, ali... SWAKO SWOME, ukusi su relatiwni.

pa mislim na forumu ima vise ljudi koji preferiraju metal i onda se hvale kako njih ima vise... citala sam sve ove teme METAL VS RAP i ankete i uvek je vise metalaca... ;-)

Cast izuzecima... ali svi ste budale...
jbt... muzika je muzika...
Ako hocete i metal i rap u jednom evo tu je Rage Against The Machine...
Svi vuci siti, sve ovce na broju...

Ne biram sta slusam,ako mi se nesto svidi(nema veze koja je vrsta muzike) onda to i slusam..... Ima vise rap pesama koje mi se svidjaju tipa Novi vavilon-Marchelo,Vip....mada nisam ljubitelj repa....

Back