- Poruka
- 1.517
my eyes are on you(ja i engleZki)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
diff,ne kaki..danas mi je divan daaan!!!!ne,nije mi rodjus,ako na to mislite...ne,ne muvam one koji su od mene preko 2 godine stariji...different from others...:ej bre!nama muvanja!
@mr.
pazim ja na mladju seku,nemoj da me ljutis!dalje ruke!
@alexandra.
odmah na ucenje!po ceo dan se muvas!!
zna se ko je ovde glavni![]()

Grunt:E sada zasto je bolji rep... U REPu se peva o realnosti sa kojom moramo da se suochmo hteli mi to ili ne.. A Metal,to su tako reci neke sekte koje umishljaju da su neki vampiri,neke zivotinje,vukodlaci ili sta ja znam.. Tako da cu reci da su to samo debili.!.!.! P.S. Izvinite ako sam nekoga uvredio ali tako je,pogledajte realnost i shvaticete da sam u pravu. Pozz
NO COMMENT

Grunt:E sada zasto je bolji rep... U REPu se peva o realnosti sa kojom moramo da se suochmo hteli mi to ili ne.. A Metal,to su tako reci neke sekte koje umishljaju da su neki vampiri,neke zivotinje,vukodlaci ili sta ja znam.. Tako da cu reci da su to samo debili.!.!.! P.S. Izvinite ako sam nekoga uvredio ali tako je,pogledajte realnost i shvaticete da sam u pravu. Pozz
zato shto su ljudi dokoni i znaju da ce ovde da se pokache neki zagrizeni metalac i zagrizeni rapper...Marge:@tema
Zasto uopste postvljate ovakva pitanja? Vec postoji slicna tema koju je Limun postavio...
pa tako je care!! sta ovi sektashi misle da je metal umetnost?? aha... samo mlate glavudzama i kosom i misle da prave muziku.....http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=18923&stc=1Grunt:E sada zasto je bolji rep... U REPu se peva o realnosti sa kojom moramo da se suochmo hteli mi to ili ne.. A Metal,to su tako reci neke sekte koje umishljaju da su neki vampiri,neke zivotinje,vukodlaci ili sta ja znam.. Tako da cu reci da su to samo debili.!.!.! P.S. Izvinite ako sam nekoga uvredio ali tako je,pogledajte realnost i shvaticete da sam u pravu. Pozz
Sandra90cerak:pa tako je care!! sta ovi sektashi misle da je metal umetnost?? aha... samo mlate glavudzama i kosom i misle da prave muziku.....

gledaju svijet Legolasovim ochima...