METAL vs REP

different from others...:
ej bre!nama muvanja!
@mr.
pazim ja na mladju seku,nemoj da me ljutis!dalje ruke!
@alexandra.
odmah na ucenje!po ceo dan se muvas!!

zna se ko je ovde glavni;)
diff,ne kaki..danas mi je divan daaan!!!!ne,nije mi rodjus,ako na to mislite...ne,ne muvam one koji su od mene preko 2 godine stariji...
p.s.Una,...ne smej se:lol:

E sada zasto je bolji rep... U REPu se peva o realnosti sa kojom moramo da se suochmo hteli mi to ili ne.. A Metal,to su tako reci neke sekte koje umishljaju da su neki vampiri,neke zivotinje,vukodlaci ili sta ja znam.. Tako da cu reci da su to samo debili.!.!.! P.S. Izvinite ako sam nekoga uvredio ali tako je,pogledajte realnost i shvaticete da sam u pravu. Pozz

Evo..Uzmite za primer ovu jadnu,izgubljenu devojku (iznad mog prvog posta na ovoj temi,iliti iznad moje glave,ova gore ^ ) njena lokacije je npr. (In my heaven) a i pazite njenog bolesnog avatara..Izvini devojko nemoj da se uvredis ali pazi.. U kom bre ti svetu zivis..? kakav heaven,kakvi vampiri,qrci,palci.. Budi realna prema sebi i prihvati kakva jesi.

Grunt:
E sada zasto je bolji rep... U REPu se peva o realnosti sa kojom moramo da se suochmo hteli mi to ili ne.. A Metal,to su tako reci neke sekte koje umishljaju da su neki vampiri,neke zivotinje,vukodlaci ili sta ja znam.. Tako da cu reci da su to samo debili.!.!.! P.S. Izvinite ako sam nekoga uvredio ali tako je,pogledajte realnost i shvaticete da sam u pravu. Pozz

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: NO COMMENT :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Grunt:

moram te razocarati, izwini, ali metal je itekako realan. procitaj pokoji tekst. metal sekta? hm... neke heavy pjesme su cak pretjetano realne. ne sumnjam da rap ima a lot 2 do with realnost, ali... dje nadje wampire i wukodlake? meni poznate metal pjesme sa tim temama mogu nabrojati na prste. tip: recimo hammerfall ima poprilicno deep pjesme.

Grunt:
pa tako je care!! sta ovi sektashi misle da je metal umetnost?? aha... samo mlate glavudzama i kosom i misle da prave muziku.....http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=18923&stc=1
HIP.jpg

Prilozi

• HIP.jpg
    HIP.jpg
    18,2 KB · Pregleda: 23

Back