- Poruka
- 12.955
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Makijavelli:Metal i Rep su mi zhanrovi koje najintezivnije slusham,i postoji savrshena veza izmedju njih,kako to niko ne shvata sem mene:|.....
khmh mhm ....sa svime se slazhemMakijavelli:Metal i Rep su mi zhanrovi koje najintezivnije slusham,i postoji savrshena veza izmedju njih,kako to niko ne shvata sem mene:|.....
Medjutim metal ne volim mnogo jer ima malo reci u pesmama,
Sandra90cerak:a zasto je metal vise muzika od repa?? jel po izivljavanju po gitari ili po tome sto ufiksani debili mlate glavudzama i kosom koju nisu prali 2 godine?? jesta da ni reperi nisu bolji i da se gube po sceni ali dosta sa prozivanjem!! i sta je sa glupim izjavama metalaca: NAS IMA VISE?? ima vas vise zato sto nemate pametnija posla nego da pljujete repere i da se izivljavate na tastaturi!!
I TO STO KAZES ALI NEKAD ME TAKO IZNERVIRAJU......thruo:Pusti bre! Nemoj da ih napadaš! Pametno ćuti... pusti ti njih šta pričaju![]()
Sandra90cerak:I TO STO KAZES ALI NEKAD ME TAKO IZNERVIRAJU......
little_one:a i po cemu to metalaca ima wise? po 20-50 ljudi u swakom gradu. uzmi cetwrtinu americke crnacke populacije i jos hrpetinu ljudi sa ostalih kontinenata, koji bi prije odabrali rap nego metal. to sto kod nas ima wise metalaca nego repera nista ne znaci. samo je steta sto se metalci wole hasiti, ne swi, ali... SWAKO SWOME, ukusi su relatiwni.