levrone
Domaćin
- Poruka
- 4.131
Ne pitaj! Samo kolji!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

levrone:Zakolji mu i roditelje, da ne štancuju više te repere! Kolji i posle pitaj: "ima li još"? :grin:
verovatno si samo za takav rap i cuo ,za drugi ni ne znaš pa zato i bacaš takve rimeGryphon:Na cemu je jak rep ha ha ha ha ha ha ha ha
Sedim na solji i stalno prdim
Komsinica kaze da ceo smrdim
Necu da kazem da nije vredna toga
Ali je do maloga moga
Koncentracija me ne drzi
I ne mogu da kenjam
Ali zar zbog komsinice
Da se sada menjam
Mogu ja ovako do sutra![]()
levrone:Ne pitaj! Samo kolji!!![]()
skrobi90::-D :-D :-D :-D :-D :-D

))HEJ HEJ HEJ!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Sentimentalna budala:Iako ja gotivim metal moram reci nekoliko stvari:
1:Ja slusam metal ali zato imam dosta ortaka koji slusaju rep i to nas nikako ne sprecava da budemo prijatelji.
2:Milije mi je da vidim 2PACa ili bilo kojeg starog nekomercijalnog rep muzicara nego ove nove pozerske "metal" grupe kao sto su Evanesence,Rasmus,Him a pogotovu pozercinu nad pozercinama Merilina Mensona.
....bio i ostace...Painkiller_girl:Ove tema nije se trebela otvoriti valjda se zna ko je bolji!!!!
PA METAL JE UVIJEK NAJBOLJI![]()
![]()
![]()
sta rade???Pa, sigurno ne skacu, ne vrte glavom da poplase komarce kosurdom i ne vriste u mikrofon!!!Mikrofon, lirika, ritam....sve sto nam treba!Reci, jedna pesma koja realno prikaze stvarnost, zivot, zelje i ciljeve....sta ima metal?levrone:Da li neko od vas repera ima dodira sa nekim instrumentom? Hoću da pitam, svira li iko išta?
Kako se to reperi muzički izražavaju? Pevaju? Sviraju tu muziku?