- Poruka
- 1.249
@Painkiller_girl
Sta se ubi pisuci sve to?Sve najbolje, ali ne znam ko je imao zivce to da procita...
Sta se ubi pisuci sve to?Sve najbolje, ali ne znam ko je imao zivce to da procita...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne oko mene, ali oko svacijeg, pa i mog misljenja....a sto bi ti da se raspravljas sa mnom???asteria2:Ne lozi se, ova tema se ne vrti oko tebe... Boli nas uvo da li se tebi svidja ili ne...![]()
Lil'_hell92:ali ne znam ko je imao zivce to da procita...![]()
Besomar:da samo tu jednu pjesmu ako se ne varam real thing
Besomar:kako vidim prema porukama izgleda da sam ja koji preferira rap preslusa vise metala nego vecina zazetih metalaca.ali sto cemo.uostalom trebali bi da se ujedinimo i slozimo kako bi zatrli narodnjake a ne da se koljemo izmedju sebe.dok ceca i kompanioja vladaju ovakve rasprave su besmisline;-)

slazem se....spustam loptu, ako i druga strana prihvati!Besomar:kako vidim prema porukama izgleda da sam ja koji preferira rap preslusa vise metala nego vecina zazetih metalaca.ali sto cemo.uostalom trebali bi da se ujedinimo i slozimo kako bi zatrli narodnjake a ne da se koljemo izmedju sebe.dok ceca i kompanioja vladaju ovakve rasprave su besmisline;-)
Lil'_hell92:Predlazem i ja:metalci i reperi to unite, to beat the beast:narodnjake!!!!
nije najsvvjetliji primjer ali pogledaj moj post na prethodnoj strani pa ces vidjet da je spisak pofin a to je samo ono sto ja imam.inace moje omiljene wu tang i SOAD-shame on tha nigga i Busta Rhymes & Ozzy Ozborn-this means warAnarhist:Mislis ono ko Aerosmith i RUN-DCM
Pa bila im je to jako dobra ideja zapravo :smile: Mislim, zajedno smo jaci, zar ne?I rap je bolji od onoga sto mnogi smatraju muzikom...Anarhist:Mislis ono ko Aerosmith i RUN-DCM
tacno tako.poslusajte BS & urghhh! - stigmata ili marchelo & x-centar-gola veraLil'_hell92:Pa bila im je to jako dobra ideja zapravo :smile: Mislim, zajedno smo jaci, zar ne?I rap je bolji od onoga sto mnogi smatraju muzikom...

Da ova je interesantna.wu tang i SOAD-shame on tha nigga
ok, svadjamo se onda?asteria2:Naancy, nemoj pogresno da me shvatis, ne zelim da se raspravljamo, ali ove teme jednostavno nisu zanimljive bez sukoba misljenja... No hard feelings...
Smrt ''хард кор народњацима''!!!![]()