gost 167296
Iskusan
- Poruka
- 5.962
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate,meni nije jasno zasto se trudis,baci ti neku muziku kvalitetnu da cujemo ovde,ebesh njih.
novi projekat nekadashnjeg pevacha Scar Symmetry-a pod nazivom THE FEW AGAINST MANY
Kalmah - The Black Waltz
Global Metal - Skinuh, odgledah i impresionirah se. Pa rekoh da preporucim onima koji jos nisu pogledali ovaj masterpiece. Dakle, radi se o odlicno uradjenom dokumentarnom filmu o nastanku metal-a, njegovim korijenima i sl. Lik putuje po svijetu (Japan, Brazil, Kina..) pravi intervjue Tom (Slayer) Max ( Sepultura) itd. Uglavnom, jako, jako dobro odradjeno.Eh da, film je u avi. formatu, i moze se "kupit" na svim poznatijim mjestima na net-u.
Ovo je jedan dio spektakla, cisto da znate o cemu se radi...
Meni se od metala najviše sviđa folk-metal
In Mourning - Progressive Death Metal
Ukusi su različiti. Prvi ili drugi, nije ni bitno. Nekima se, možda, dopadne drugi - manje ili više. Tema bi trebala da bude preporuke... pa eto, ja preporučio![]()
Da li moze neko da postavio nesto mimo death metala, mislim, nemam nista protiv, ali malo promjene![]()
kačila sam ja na nekoj od prethodnih stranaElem, poslusajte ovaj bendic, sviraju neki progresivni melodicni death