Metal preporuke

novi projekat nekadashnjeg pevacha Scar Symmetry-a pod nazivom THE FEW AGAINST MANY

bend je odličan, i koliko se sećam nema uopšte cleana na albumu

Kalmah - The Black Waltz

svaka čast, mnogo zarazna pesma :D

Global Metal - Skinuh, odgledah i impresionirah se. Pa rekoh da preporucim onima koji jos nisu pogledali ovaj masterpiece. Dakle, radi se o odlicno uradjenom dokumentarnom filmu o nastanku metal-a, njegovim korijenima i sl. Lik putuje po svijetu (Japan, Brazil, Kina..) pravi intervjue Tom (Slayer) Max ( Sepultura) itd. Uglavnom, jako, jako dobro odradjeno.Eh da, film je u avi. formatu, i moze se "kupit" na svim poznatijim mjestima na net-u.

Ovo je jedan dio spektakla, cisto da znate o cemu se radi...

Meni se od metala najviše sviđa folk-metal

ovaj global metal je zanimljiv....ja uvek kopam i tražim neke azijske bendove, pravo je čudo koliko dobrih stvari zapravo imaju.
pošto je stella već pomenula folk metal, evo jedna preporuka, svi koji su čuli su se oduševili....kazahstanski folk rock/metal, rade i obrade nekih klasičnih dela

Ukusi su različiti. Prvi ili drugi, nije ni bitno. Nekima se, možda, dopadne drugi - manje ili više. Tema bi trebala da bude preporuke... pa eto, ja preporučio :)

Ma ok, ovo gore sam konstatovao jer bas puno volim prvi album i ocekivao sam mnogo vise od drugog.

Elem, poslusajte ovaj bendic, sviraju neki progresivni melodicni death

Back