tix
Ističe se
- Poruka
- 2.129
metal da
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
metallica i pantera pripadaju zandru THRASH

Oui..... METAL... Ko ga ne voli.... A i ja imam problem sa dobacivanjima zbog muzike koju slusham jer sam vukovac, u samom vrhu (ako ne na vrhu) generacije i svi ochekuju od mene da se ponasham kao kreten, da slusham, shta ti ja znam, klasiku i da se oblachim shtreberski... Ali jbg, zivot je pun izbora... Ja sam izabrala da budem drugachija od drugih i da budem ponosna na to, kao i da ne obratjam paznju na to shta mi neko kaze nego ko mi kaze...![]()
Oui..... METAL... Ko ga ne voli.... A i ja imam problem sa dobacivanjima zbog muzike koju slusham jer sam vukovac, u samom vrhu (ako ne na vrhu) generacije i svi ochekuju od mene da se ponasham kao kreten, da slusham, shta ti ja znam, klasiku i da se oblachim shtreberski... Ali jbg, zivot je pun izbora... Ja sam izabrala da budem drugachija od drugih i da budem ponosna na to, kao i da ne obratjam paznju na to shta mi neko kaze nego ko mi kaze...![]()
Pvi mi kazu da sam drogirash, narkoman i sve ostalo kada cuju shta, otprilike slusham. Nemam pojma zashto ljudi imaju toliko predrasuda prema toj muzici? To shto je se nekome ne svidja ne mora da znaci da je loshe. Svi mi naravno znamo da su ukusi raliciti, ali zaboga zbog cega tolika predrasuza. Zar smo "mi" na to osudjeni na samom pocetku, zar stalno moramo da slushamo predavanja, kao na primer :"pa ti nisi normalan", " Slushaj malo klasiku", "Sta vidish u toj muzici" i tako takve gluposti. FUJJJJJJJJ
metal je zakon.
Ne obracaj paznju na to sto ljudi govore.
Ljudi su debili.
:razz:
ja slusham metal ali me drkaju deca koja chuju par pesama od nekih komercijala i onda se u3puju kako su mnogo tro0 i jaki, pa nose stalno crno i pentagrame i skroz su u tom fazonu. crno oko ochiju do obraza i 3puju se kako su nesrecni i mrachni i bla a zaprawo su samo deca koja zhele da priwuku pazhnju na sebe i da se pokazhu kao drugachiji po imidzu kad wec ne mogu po nekom sopstwenom razmishljanju. a razmishljanja metalaca su postala jednaka i skoro swi su tipichni stereotipi koje mozhe porediti i sa fenserima jer su jednako izmanipulisani.
chast izuzecima.
ja mogu ako mi dodje i da se obuchem u shareno slusham black metal i berem cwetice na liwadici, pa ko mi brani?takwa sam kakwa sam i slusham ono shto mi se slusha. ako mi se oblachi u crno obucu se u crno a ako mi se oblachi u belo obucu se u belo.
takodje wolim poslushati domaci pank