Dionys
Iskusan
- Poruka
- 5.135
Ko napada vlastitu porodicu, napada samog sebe.
Kako kaze Leka Dukadjin: ako otac ubije sina, to se racuna kao samoubistvo.
Kako kaze Leka Dukadjin: ako otac ubije sina, to se racuna kao samoubistvo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali, pitanje je sasvim jednostavno...
Feminizam je rastezljiv pojam kao tijesto Mehe Buregdzije na carsiji.Jednostavan odgovor..
Mislim da je nesvesno stvoren taj jedinstveni front u vreme kada je počinjala borba za prava žena. Iz razloga koje sam već napisala.
Sada, kako ja vidim, je drugačije jer ne vide sve žene na isti način feminizam.
Feminizam je rastezljiv pojam kao tijesto Mehe Buregdzije na carsiji.
Seljaci sisli u gradove i razvalili porodice? Pa sta su ti seljaci? Avari i Huni? Porodica je kategorija koja se moze razvaliti samo iznutra, ukoliko clanovi i tako nemaju zdrave, kohezivne veze...jel opet pokusavas prisiti odgovornost nekom drugom za mozebiti vlastita posrnuca?Apsolutno je da su seljaci sisli u gradove i da se tu desio raspad porodice, jer nije bilo posla za sve. Onda je progurano jednako pravo da se ocevi ne bi brinuli o kcerima. Sve to radi jedne generacije u drustvu koje u cjelini nije odrzivo. Znaci, umjesto da se trazi trajno rjesenje priklali su krmacu prasilicu.
Hrdjav covjek svuda hrdju vidi..svi mi makrokosmos svijeta vidimo iz mikrokosmosa vlastite duse. Ako s nekim imas problem to sigurno nisam jaVidis, ja iznosim zakljucke na osnovu opstih istorijskih cinjenica, a ti onako plebejski na osnovi licnih nagadjanja. Sto znaci da ti nije stalo do opstih cinjenica. I nije ti nikad ni bilo stalo. I kod muslimana se desava rasprodaja zena i djece cim ponestane para. Sad mozes da pricas nekom drugom o "unutrasnjem uzroku". Reci onim bliskoistocnjacima, posto si blizak s njima, da ne rasprodaju zbog novca... A Mongoli su jeli ljude kad im nestane novac.
Samo to izbaci iz sebe, ako ce ti to pomoci..meni ne smetaZato sam duzan da ti povladjujem, kako ne bismo obojica ispali svinje? E pa, zadrzi to za sebe. Nismo od iste kulture. Stavise, ti si samo od religije. A od klecanja neces biti pametniji.
To i jeste smisao teme, feminizam je definisan pojam, a elasticnost shvatanja se pojavljuje primenom individualnosti i onda se desi da pored ogromnih individualnih razlika i shvatanja ipak ideja pliva u zenskoj populaciji. Primer ti je neke budaletine za koju je feminizam borba za licni prestiz i tome sve poredi, ali iz te mesavine, zene ipak uspevaju da izvuku detalj koji pokriva feminizam.Bukvalno oproste svu glupost licnog i izvuku samo taj detalj koji je opravdano feministicki.Jednostavan odgovor..
Mislim da je nesvesno stvoren taj jedinstveni front u vreme kada je počinjala borba za prava žena. Iz razloga koje sam već napisala.
Sada, kako ja vidim, je drugačije jer ne vide sve žene na isti način feminizam.
Овде мноштво не види и не признаје себи да је узгајањем становништва дошло до његовог онеспособљавања, а има једнина која мисли да промена физиологије и хаковање свести и воље не утиче на слободу и суверенитет и да ће се Човек поново , ето тек тако, уздићи изнад човека, ако не данас онда сутре.
Способност Човека захтева да анионтолошки процеси постану онтолошки.
..ako se vec drzis toga zasto onda plasiras nigde procitanu i zabelezenu glupost zvanu "uzgajanje stanovnistva"..ljudi nisu stoka...
Zato što ne možeš da vršiš dalju razgradnju Sveta, Čovečanstva i Čoveka, dok ne zaustaviš antiontološke procese.
Prvo se napada metafizička stvarnost, vertikala, aksiologija, pa kada se ona razori, onda se vrši razgradnja fizičke horizontalne , materijalne stvarnosti.
Ti kao to ne znaš, pa se praviš da je to vaše civilno društvo nerazgrađujuće. Čemu toliko prijawati uz ovaj propadajući Svet ne razumem.
A da li onda razumeš "Nevidljivi Svet drži vidljivim da se ne raspadne" - Heraklit Mračni ?
Čija ontologija Hajdegerova ? "Biće i ništa" ?
Svako od nas nema mišljenje, jer bi onda bili demokrate, a potom ruljokrate i uzgajani homokonzumensi !