Mesto za zajednicki zivot u inostranstvu

MyLoveIsMyLife

Početnik
Poruka
4
Evo, ovako, na forum se javljam u moje, ali i u ime moje devojke, sa kojom sam vec jako dugo u velikoj ljubavi. Ono o cemu smo u zadnje vreme poceli razmisljati je zajednicki zivot, u nekom romanticnom, lepom, a opet vrlo povoljnom za zivot gradu. E, sad, problem je u tome sto takvih mesta u Srbiji ima jako malo, pa smo poceli razmisljati o mestu u inostranstvu, i zbog toga, ali i zbog, prevashodno, nase zelje da zivimo u nekom gradu koji sve to poseduje, a koji se nalazi u inostranstvu. Za oboje bi jako lepo bilo da zivimo u nekoj inostranoj zemlji, i to nam je odavno velika zelja. E, sad, ono sto bih zeleo saznati na ovom mestu je sledece. A to su neke vase preporuke, saveti, a mozda i utisci o zivotu u nekom lepom, romanticnom gradu u inostranstvu. Bili bismo vam unapred zahvalni, za svaki moguci odgovor koji nam moze pomoci. Pozdrav :)

London je prosecan kanadski grad ciji je nadimak forest city od oko 350.000 stanovnika, s obzirom da je prostran i u vecini delova lepo sredjen nema neku preteranu frku sa saobracajem i guzvom.Kanadjani ga opisuju kao miran porodicni grad i univerzitetski centar.Inace,moja drugarica je tamo,i super joj je :).
Pozdrav

Evo, ovako, na forum se javljam u moje, ali i u ime moje devojke, sa kojom sam vec jako dugo u velikoj ljubavi. Ono o cemu smo u zadnje vreme poceli razmisljati je zajednicki zivot, u nekom romanticnom, lepom, a opet vrlo povoljnom za zivot gradu. E, sad, problem je u tome sto takvih mesta u Srbiji ima jako malo, pa smo poceli razmisljati o mestu u inostranstvu, i zbog toga, ali i zbog, prevashodno, nase zelje da zivimo u nekom gradu koji sve to poseduje, a koji se nalazi u inostranstvu. Za oboje bi jako lepo bilo da zivimo u nekoj inostranoj zemlji, i to nam je odavno velika zelja. E, sad, ono sto bih zeleo saznati na ovom mestu je sledece. A to su neke vase preporuke, saveti, a mozda i utisci o zivotu u nekom lepom, romanticnom gradu u inostranstvu. Bili bismo vam unapred zahvalni, za svaki moguci odgovor koji nam moze pomoci. Pozdrav :)
Po meni je veoma romanticna cela Austrija gde zivim...ako volite planinske zemlje...ne zna se jel lepse na planini pored jezera ili pored Dunava...malih gradica je puno a posto zemlja nije mnogo velika i do veceg grada se brzo stize modernim autoputevima...ako imate mogucnosti preporucujem dakle ovu zemlju a da je to sve sto pricam tacno mozete se uveriti slikama sa interneta...ne zna se gde je lepse.
:klap:

10 најсрећнијих држава на свету http://finance.yahoo.com/news/the-happiest-countries-in-the-world.html?page=1
1. Данска 2. Норвешка 3.Холандија итд.
Холандија са свим могућим друштвеним патологијама које постоје на свету, Норвешка са Брејвиком, која је то срећа 3. Данска - још мало па џамахирија.

Буахаха, али Израел 6.

Нато, за 300к € има салаша, али буквално и да живиш и држиш поније и приде отвориш ресторан.
Нисам се зезао за Бразил, то је једна од најперспективнијих држава с тим што сам свестан да немам м. за дизање сидра одавде.
Баш ако мора, онда ћемо да палимо и то вероватно у УС, Тешко да тако и буде : )

Back