Mesta za izlaske u Valjevu

Сарооооо......звони ти мобилни.

Prilozi

• 061030_140236.jpg
    061030_140236.jpg
    33,1 KB · Pregleda: 7
Wilkołak:
Au ljudi! Pa zar morate svaki na svaki forum da prenesete neka klinacka prepucavanja? Sve to lepo ide na prajvat pa se tamo pljujte koliko hocete!

Mani, daj litar sode da ohladimo ljudove!

?????????
???????>>>>>> :lol: :lol: :lol: <<<<<<...........eee,ovako je...zezanje :mrgreen:

:shock: ........daj sode"...odavno sodu iz sifona nisam probao josh dok je cimer boxer sa tim radio..

DAm malo

ppoo.......
:roll::lol:

Darko_89:
Da li biste opalili nekog ko radi u vanili?

A, zar nije malo nevaspitano da tako pricamo o ljudima i to javno? Mislim, zamisli da tvoja sestra radi u Vanili i da recimo slucajno nabasas na ovu temu ... ne bi ti bilo svejedno, zar ne?

Ajd' da si pitao ko je najsimpaticniji, najsladji itd ... ali koga bih opalio ... :shock: malo je ruzno tako pricati, pogotovu o devojkama!

Ovo je moje misljenje, a vi radite sta hocete.

Wilkołak:
A, zar nije malo nevaspitano da tako pricamo o ljudima i to javno? Mislim, zamisli da tvoja sestra radi u Vanili i da recimo slucajno nabasas na ovu temu ... ne bi ti bilo svejedno, zar ne?

Ajd' da si pitao ko je najsimpaticniji, najsladji itd ... ali koga bih opalio ... :shock: malo je ruzno tako pricati, pogotovu o devojkama!

Ovo je moje misljenje, a vi radite sta hocete.
Немој да журиш....дечко нигде није поменуо девојке.

Ma,radimo za gradsku chistocju...Wilk...:roll::roll:

Nego su pocheli kod tebe ..?!??..

>>>@TEMA<<>ma boli me ili daj ili ne....Darko89 davaj na pp..svima nama..nije tesko biti
dryg1?..;);)
a chija da je sestra,to je .....pa kad nechiju nabadaju ....ja i o tome-ne razmisljam.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stavrno mi nije jasno zasto se poshtash ...:lol:>..>>>>??????<<<>>>????<<.....

Зар нисмо могли причати о неком лепшем месту у Ваљеву ?! 17. страна приче о једној најобичнијој рупи. Мислим, стварно...
Ја се сећам ''Калеидоскопа'' из гимназијских дана, иста прича била, к'о и с ''Ванилом '' .Блејање, најобичније, блејање. :razz:

Wilkołak:
Upravo tako. Vanila nije kafic sa dusom, vise mi je onako isprazna!

Za mene ima dusu 32. kada dodju Cigani ili recimo Vidra (opet kada sviraju Cigani).
Браво ! Потписујем... У кафићу са душом мора да се осети '' мерак'' . Блејање није мерак, блејање је блејање. Пункт !

Back