- Poruka
- 16.674
Tooo...

:-o :-o
Dajj ljudovima mesa..
..

AAaaaaaahhhahaha.....

:-o :-o Dajj ljudovima mesa..
AAaaaaaahhhahaha.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

:-o :-o

Ma gde to, one se ponose time....шумахер:Кад га провале другарице....неће се наживети.

Ја нисам почео.Читајте редом па видите.Darko_89:Ajde bre pa necemo tako stvarno...
Slobodno ogovarajte bilo koga osim ljudi sa foruma....
Nije lepo шуми!

OK nebitni ko je prvi poceo, ali nemojte ovde da se prepucavate!шумахер:Ја нисам почео.Читајте редом па видите.
Darko_89:OK nebitni ko je prvi poceo, ali nemojte ovde da se prepucavate!
Wilkołak:Au ljudi! Pa zar morate svaki na svaki forum da prenesete neka klinacka prepucavanja? Sve to lepo ide na prajvat pa se tamo pljujte koliko hocete!
Mani, daj litar sode da ohladimo ljudove!
<<<<<<...........eee,ovako je...zezanje 

Darko_89:Da li biste opalili nekog ko radi u vanili?

Немој да журиш....дечко нигде није поменуо девојке.Wilkołak:A, zar nije malo nevaspitano da tako pricamo o ljudima i to javno? Mislim, zamisli da tvoja sestra radi u Vanili i da recimo slucajno nabasas na ovu temu ... ne bi ti bilo svejedno, zar ne?
Ajd' da si pitao ko je najsimpaticniji, najsladji itd ... ali koga bih opalio ... :shock: malo je ruzno tako pricati, pogotovu o devojkama!
Ovo je moje misljenje, a vi radite sta hocete.
>..>>>>??????<<<>>>????<<.....шумахер:Сара и даље није доступна.
Лоше конташ...само сам забринут.Wilkołak:Ako dobro kontam, ti opet nastavljas sa prepucavanjem! De, covece oladi!
Darko_89:Koga biste rado startovali iz vanile?
Браво ! Потписујем... У кафићу са душом мора да се осети '' мерак'' . Блејање није мерак, блејање је блејање. Пункт !Wilkołak:Upravo tako. Vanila nije kafic sa dusom, vise mi je onako isprazna!
Za mene ima dusu 32. kada dodju Cigani ili recimo Vidra (opet kada sviraju Cigani).