Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Ne strcis... svi su mladi i neukusni na pocetku...raspberry:au al strcim iz drustva
a ovaj.... sto se svadjate?
Znas to ti je malo veca filozofija.... o jedinom krokodilu u maloj bari...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne strcis... svi su mladi i neukusni na pocetku...raspberry:au al strcim iz drustva
a ovaj.... sto se svadjate?

Pa, kako je ti ne znaš, to je stara priča iz Vršca, koju Pera prenosi s' kolena na koleno !!!raspberry:pa ja sam ovde neko vreme... a eto ti bi do sada izgurao 3000 postova....
e a jel mogu ja da cujem tu pricu o krokodilu bari?![]()
killing_loneliness:Sta mislite o vezi (braku) izmedju osoba islamske veroispovesti i pravoslavne?
Mozes... kad dodjes u NS casti kaficom pa cu ti je ispricati... :razz: :wink:raspberry:pa ja sam ovde neko vreme... a eto ti bi do sada izgurao 3000 postova....
e a jel mogu ja da cujem tu pricu o krokodilu bari?![]()
Petar_Pan:Mozes... kad dodjes u NS casti kaficom pa cu ti je ispricati... :razz: :wink:

Petar_Pan:Mozes... kad dodjes u NS casti kaficom pa cu ti je ispricati... :razz: :wink:

Tebi... i to 5 min pre nego si me pocela vatati za ***** u sred lokala... :razz:livija:
e izvini.. al moram... a nije zlonamrerno... al jes' ti nekad nekom platiJo picje???![]()
Petar_Pan:Tebi... i to 5 min pre nego si me pocela vatati za ***** u sred lokala... :razz:
PS Uvek ja placam pice... bonton... i opsta kultura... :wink:
Petar_Pan:Tebi... i to 5 min pre nego si me pocela vatati za ***** u sred lokala... :razz:
Ja sam extra kulturan naspram nje... Smaram je godinu ipo dana ... ne mogu da se odlepim...Aleksej_BASO:Sto si tako nekulturan prema devojci...?

vidim qltura naprosto prshti na sve strane...Petar_Pan:Tebi... i to 5 min pre nego si me pocela vatati za ***** u sred lokala... :razz:
PS Uvek ja placam pice... bonton... i opsta kultura... :wink:

Petar_Pan:Ja sam extra kulturan naspram nje... Smaram je godinu ipo dana ... ne mogu da se odlepim...![]()
8-)
:

Od pre 2 godine? Odlepi se zeno!!!!livija:
khm... jel treba sad javno ovde da postujem one pp-ove s pochetka mog dolaska na forum???8-)
Hajde da pitamo Copy Cat, Doly(ovca)livija:ma necju... to je NEQLTURNO....![]()
a ti to mozhesh i sam da dobijesh.. ono prijavish se pod zhenskim nickom, postujesh 2x na ljns i stizhe perin pp provereno
pitaj bilo koju forumashicu....
, Angel021, Arielu... i jos 20 drugih "necijih" nikova... da li sam im slao PP-ove... Lazovko... Guja otrovnica...

da, da.... boles' je to... 
Da malo sutra....Silent Bob:Ja vozim Renault (ej, bre, RENAULT) i devojke okidaju za mojim bogatstvom. Posedujem dve šupe i ambar u selu pored Novog Sada i ja sam bogatun... devojke mi prilaze, ali mi ne ostavljaju broj telefona (pitam se zasto) ja sam Bananamen... ovaj... ja sam Petar Pan! :-D :-D 8) 8) 8)
Oket... nadam se da smo sjahali sad za vjek i vjekoma...livija:pa pitaj!da, da.... boles' je to...
nemoj se nervirash, pero.... :-D