Mesoviti brak

killing_loneliness:
Sta mislite o vezi (braku) izmedju osoba islamske veroispovesti i pravoslavne?

Mislim da je to ogavno! Ili ce se jedno od njih poturciti ili ce se brak ubrzo raspasti. Ali ako se zaista iskreno vole i ako se radi o uzajamnoj ljubavi onda ce se ovo jedno iz ljubavi poturciti jer kako kazu Bog je jedan samo mu se drugacije obracamo.

Ovakvi brakovi su genocid.

Petar_Pan:
Tebi... i to 5 min pre nego si me pocela vatati za ***** u sred lokala... :razz:

PS Uvek ja placam pice... bonton... i opsta kultura... :wink:
vidim qltura naprosto prshti na sve strane... :lol:
mis' mozhda sam to samo ja (al vidism da se i sasha slazhe)..... 8-)
mi to drugacije zovemo.....

ma necju... to je NEQLTURNO.... :lol:
a ti to mozhesh i sam da dobijesh.. ono prijavish se pod zhenskim nickom, postujesh 2x na ljns i stizhe perin pp provereno :lol:
pitaj bilo koju forumashicu.... :lol:

livija:
ma necju... to je NEQLTURNO.... :lol:
a ti to mozhesh i sam da dobijesh.. ono prijavish se pod zhenskim nickom, postujesh 2x na ljns i stizhe perin pp provereno :lol:
pitaj bilo koju forumashicu.... :lol:
Hajde da pitamo Copy Cat, Doly(ovca) :lol:, Angel021, Arielu... i jos 20 drugih "necijih" nikova... da li sam im slao PP-ove... Lazovko... Guja otrovnica...
A inace Bob zna da Banshee npr nisam slao nikakv PP.... :lol:

Samo ova Livija tripuje nesto da bi ona bila u centru paznje... a u stvari je jedan od najmarginalnijih likova ovde.... al zelja za centrom paznje je nekad bolest...

A kad smo vec kod pitanja bilo koga... mogli bi nesto da pitamo i bilo kog tipa ovde... :lol:

Ja vozim Renault (ej, bre, RENAULT) i devojke okidaju za mojim bogatstvom. Posedujem dve šupe i ambar u selu pored Novog Sada i ja sam bogatun... devojke mi prilaze, ali mi ne ostavljaju broj telefona (pitam se zasto) ja sam Bananamen... ovaj... ja sam Petar Pan! :-D :-D 8) 8) 8)

Silent Bob:
Ja vozim Renault (ej, bre, RENAULT) i devojke okidaju za mojim bogatstvom. Posedujem dve šupe i ambar u selu pored Novog Sada i ja sam bogatun... devojke mi prilaze, ali mi ne ostavljaju broj telefona (pitam se zasto) ja sam Bananamen... ovaj... ja sam Petar Pan! :-D :-D 8) 8) 8)
Da malo sutra....
Sanjaj da si PP-an... da izgledas kao on, da imas mozak kao on, da hebes kao on i da posedujes materijalne vrednosti kao on.... :razz:
Keep on dreaming....
No mozes da zavidis... i to je za ljude... :razz:

Back