Mesoviti brak

Samo vi nastavite da zivite svioje male zivote u velikom maniru... ali ipak na kraju oni su mali... vecina ovde ima ispod 25 a pricaju o zivotu kao da imaju 100... nemate vi pojma (ni ja sa vama) ali se barem ne pravim... zivim svoj zivot... volim... mrzim... c'est la vie... and I laugh in your face! :-D :-D 8) 8)

Silent Bob:
Samo vi nastavite da zivite svioje male zivote u velikom maniru... ali ipak na kraju oni su mali... vecina ovde ima ispod 25 a pricaju o zivotu kao da imaju 100... nemate vi pojma (ni ja sa vama) ali se barem ne pravim... zivim svoj zivot... volim... mrzim... c'est la vie... and I laugh in your face! :-D :-D 8) 8)

;) Ovo mi se svidja! :) Nego ja nemam ispod 25! I nemoj da mi se smejes tu face! Nije lepo! :lol:
A jel ti volis policajku ili...nisam dobro shvatila!?

e ja se nadam da ti neces imati neprijatnosti i da neces morati da menjas svoje obicaje. A tu ne misilim na veru vec na to kako si navikla da se oblacis i da se ponasas. :) Eto to je down side (o boze pocela i ja eng :roll: ) price.

Silent Bob:
Volim ja nju, ali ona mene ne... cccc... a vidjam je svaki dan... pretila mi da ce me u tvorza strpati ako je ne ostavim na miru... kaze da sam manijak... :D :D 8-) 8-)

Ahaaa to je situacija! Ma nemoj da odustajes. ;) Voli i ona tebe samo se pravi! Pa sad i ako malo odrobijas koju godinu ...jel... l'amour...se la vie!! Hm! :)

Silent Bob:
Volim ja nju, ali ona mene ne... cccc... a vidjam je svaki dan... pretila mi da ce me u tvorza strpati ako je ne ostavim na miru... kaze da sam manijak... :D :D 8-) 8-)

Ahaaa to je situacija! Ma nemoj da odustajes. ;) Voli i ona tebe samo se pravi! Pa sad i ako malo odrobijas koju godinu ...jel... l'amour...se la vie!! Hm! :)

Ja znam zenu,koja mi je komshinica promenila je veru u pravoslavnu....sto se mene tiche,ja sam musko i ne bih menjao a moja deca samo ako su zenska mogu...ustvari dao bih im da odluchuju o svojim zivotima.<<<osetih se prozxzvanim sto sam izjavio,,ii morao sam reagirati..obichno zene,koliko sam Ja znoa su menjale i po ocu se sve gledalo...-dakle ako ikad budem imao decu neka rade sto ocju!....

sve zavisi da li je psihicki normalan/na. Ne bih hteo da danas sutra imam posledice o kojima juce nisam razmisljao...
Nego i postavljas pitanje na koje vec imas odgovor...
A za religiju me zabole... Bitno je kakva je osoba fizicki i psihicki...

Petar_Pan:
sve zavisi da li je psihicki normalan/na. Ne bih hteo da danas sutra imam posledice o kojima juce nisam razmisljao...
Nego i postavljas pitanje na koje vec imas odgovor...
A za religiju me zabole... Bitno je kakva je osoba fizicki i psihicki...
Ne brini i ne razmišljaj previše, već ih imaš !!! :-)

killing_loneliness:
Sta mislite o vezi (braku) izmedju osoba islamske veroispovesti i pravoslavne?
ljude nikad nisam delila prema veri, boji koze,bilo kojoj razlikosti...imam dobrog prijatelja egipcanina koji je naravno musliman.vrhunski je u poslu kojim se bavi i godinama je pokusavao da izadje iz zemlje i potrazi bolje placen posao bilo gde van svoje zemlje. zbog politicke situacije u svetu jako im je tesko da dobiju vizu za bilo koju drugu zemlju, pa cak i *muslimansku*, potrebno im je da imaju bilo kakav izlazak iz svoje zemlje.mozes misliti koliko je bio ocajan kad je dolazak u srbiju za njega bila prava premija!!! njegova ambicija je bila da proba nekako posao da obezbedi u italiji,austriji ili engleskoj.amerika mu je bila san. vreme koje je proveo u beogradu, razgovori sa njim dali su mi pravu sliku o muslimanima. on je mlad covek sa veoma modernim shvatanjima.ALI...pricali smo tih desetak dana zaista o svemu.o njihovom postu i molitvama - kojih se bas slepo ne pridrzava..
pricao mi je da namerava da ozeni devojku koja nije muslimanka.kad sam ga pitala za razlog, rekao je da su egipcanke vecinom neobrazovane, zaostale i da ne moze da zamisli svoj zivot sa takvom osobom.da ne zeli da njegova zena nosi maramu.onda mi je pricao o svojoj majci i sestrama i rekao da ni one nisu zavrsile vise od osnovne skole, ali da su divne supruge i majke svojim muzevima i deci i da su postene i prave muslimanke.kada sam ga pitala sta se desava kada on sa zenom koja nije muslimanka dobije decu, rekao je da ce ona naravno biti muslimani. onda sam ga pitala, sta ako dobijes cerku-hoce li i ona morati da nosi maramu. nije uopste razmisljao pre nego sto je kazao:DA.tada sam mu rekla da dobro razmisli o svojoj buducnosti i da ne dozvoli da zbog povrsnog razmisljanja upropasti zivot sebi, nekoj nemuslimanki i ev. njihovoj deci.rakla sam mu da zamisli situaciju u kojoj ulicom setaju on, njegova zena nemuslimanka-bez marame i cerka sa maramom na glavi.kako majka da objasni svojoj cerki zasto mora da vezuje maramu kad je ni sama ne nosi? poseban problem su obicaji. znas li da se kod muslimana obrezuju i muska i zenska deca. muska zbog higijene, a zenskoj se u uzrastu do prve godine odseca vrh klitorisa kako ne bi bile u seksualnom iskusenju!!! ima jos puno toga....
on mi je zaista dobar prijatelj, pa sam dala sebi slobodu da mu otvorim oci. zivot je ipak samo jedan i mnogo je komplikovan, gledaj da ga sebi sto vise olaksas, a ne otezas..

raspberry:
a vi ste shkolski drugari? :D
svi se kao znaju ovde... :shock:
Ju... :shock: nedo bog da smo skolski... pa ja bi onda imao 50 nesto godina.... :lol: Da ne pominjem stomak ko cisterna... :lol:
Pa vecina se znaju.... Mali je ovo forum... :wink: A i oni sto se ne znaju... posle par stotina postova ko da se znaju...

Back