Mesić i Sanader napali Srbiju!

Karlito Brigante:
Istorija vas *ebe.Prooći će bar 100 godina,uz pozitivnu državnu propagandu prema Srbima,dok se odnosi ne normalizuju.Naravno,pod uslovom da ne bude ratova.
Neće baš sto , ali proče još nešto 5 -10 godine.Evo sad je situacije( ako te zanima) da se Srbi ne mrze više.U početku je bila teška mržnja, baš ono čim se nešto spomenu Srbi svi polude., onda je bila faza na spomen Srba svi okreču glavu i neče da pričaju o srbima ( u sebi misle imaju nišku banju i zlatibor šta će nam),ali isto faza teške mržnje.A sad u zadnje vrijeme sve se mijenja, ljudi skidaju sa sebe odjeću mržnje, oslobađaju se od strahova od rata itd., evo pogledaj BBBb i Torcidu u zadnjim utakmicam totalni skulirando.
Biti čemo mi za koju godinu opet braća.

kryten:
a ti kao komunista, bi morao( po svojoj ideologiji) ostati neutralan glede rata između ipak imperijalistčko-kapitalističkog zapada i USNA, s jedne strane, i Slobe, s druge, koji predstavlja fašizam i nacizam, što je za vas največe zlo.Pa čemu onda slike srušenih aviona...vaših možebitnih osloboditelja.

Nije krv voda, sta ces...kad dodje do rata, iako ga ne zelim znam gde pripadam, tako je i bilo, od 91-e pa do 99-e...

A ja ne mrzim nikoga zbog nacije , nisam nacionalista, mrzim samo one defektne poput tebe, prema njima nikad nisam imao milosti - no prisoners!

hektorius:
Ovo zadnje pogotovo...

Ti su najvise klali...sa takvim "intelektom"...
A majku ti, pa nisam mrava zgazio u životu a kamoli klao, čak sam i vegeterijanac bio jedno vrijeme ( i namjeravam biti).Stvarno teško da povjerujem da možeš slati takve poruke,imaš neke probleme psihičke, vjerujem da si dobar, ali imati 40 i kusur godina i toliko srati stvarno je zabrinjavajuče.

kryten:
A majku ti, pa nisam mrava zgazio u životu a kamoli klao, čak sam i vegeterijanac bio jedno vrijeme ( i namjeravam biti).Stvarno teško da povjerujem da možeš slati takve poruke,imaš neke probleme psihičke, vjerujem da si dobar, ali imati 40 i kusur godina i toliko srati stvarno je zabrinjavajuče.

Kad mi ti kazes da imam psihickih problema dobro je...

Ja na ovom forumu stalno ispirem mozak svima kakvo je rat zlo, i borim se za mir medju nama, BAS zato jer sam sve licno dozivljavao, od pocetka do kraja, na najgorim mestima, i onda je normalno da vas napadam, jer su takvi i doveli do svega.

hektorius:
Kad mi ti kazes da imam psihickih problema dobro je...

Ja na ovom forumu stalno ispirem mozak svima kakvo je rat zlo, i borim se za mir medju nama, BAS zato jer sam sve licno dozivljavao, od pocetka do kraja, na najgorim mestima, i onda je normalno da vas napadam, jer su takvi i doveli do svega.
WTF kako meni možeš govoriti o ratu, 5 godina mladosti sam izgubio u ratu, a i idućih par godina rata sam bio sjeban.Iz ovog posta sam skužio da si ti bio u ratu kao vojnik pa me zanima jeli to istina.... ti si napisao:"BAS zato jer sam sve licno dozivljavao, od pocetka do kraja, na najgorim mestima" zanima me jeli si bio u ratu i držao pušku?

kryten:
WTF kako meni možeš govoriti o ratu, 5 godina mladosti sam izgubio u ratu, a i idućih par godina rata sam bio sjeban.Iz ovog posta sam skužio da si ti bio u ratu kao vojnik pa me zanima jeli to istina.... ti si napisao:"BAS zato jer sam sve licno dozivljavao, od pocetka do kraja, na najgorim mestima" zanima me jeli si bio u ratu i držao pušku?

O detaljima ovde nikad ne govorim niti cu.

jeremijabg:
sta si zgutao ne znam,znam da postoje Jasenovac,oluja,bljesak i sta vec nme...a ti napravi ekvivalent ovim "dogadjajima" da su Srbi uradili Hrvatima,pa da nastavimo razgovor....
Neznam kako možeš Oluju i Bljesak da staviš u loši kontekst, a što se tiče Jasenovca....vi ste u ovom ratu pobili više ljudi nego što je u jasenoovcu stradalo.

kryten:
Neznam kako možeš Oluju i Bljesak da staviš u loši kontekst, a što se tiče Jasenovca....vi ste u ovom ratu pobili više ljudi nego što je u jasenoovcu stradalo.

i ti se onda cudish zasto Srbi sve vise pricaju o potrebi izgradnje Velikog Zida prema Krvatskoj?pa bljijesak i oluja su proterale oko 250000 Srba,pri cemu je oko 2000 ljudi ubijeno(civila uglavnom) a 2500 se dan danas vode kao nestali...12 godina posle tih sranja ljudi se ne vracaju u lijepu vasu....ja sam za to da se i ne vracaju,neka ostanu ljudi ovde...bolje nego da opet osete novi Jasenovac,gradisku, bljesak ili koju vec bolesnu svinjariju mozete opet smisliti...samo mi nemoj pricati o vasoj nevinosti i nasoj krivici,molim te....teraj se lepo u vasu lijepu pa tamo medjusobno onanisite o vasoj "pobedi" i srpskoj krivici....

Back