Mesić i Sanader napali Srbiju!

slavonija:
[/B]

ne dolazi u obzir...moj si gost...
i , ako uhvatis malo slobodnog vremena, u Osijeku cemo u "Zivot"..
da ovoj "patriJotskoj" populaciji pokazemo kako se "uziva" i "uzivalo" i kako se moze biti razlicitoga misljenja i kako se to drugacije misljenje moze cijeniti i uvazavati...
pozz

Sad smo nadrljale, sad kad počne..... :lol: Unapred se smejem. :lol:

slavonija:
tko prvi pod stol padne mora sutra cistiti...i prati suda...jel vredi... :D
p.s . inace bas nisam nesto bazdarena, ali kad treba, nema mrdanja...do zore...

:lol: :lol: :lol: e, da znaš da je to i moj slučaj, nisam u treningu, ali kad se nešto mora, šta da se radi. :lol:

A u alkohol se razumem, da ti ne pričam, svejedno mi je šta pijem, sve mi jednako grozno, ali baš ako se mora, eto, da ne kvarim...

sumadinacc5:
Od Hrvata ne stize nista dobro, oni su zlo kojeg se moramo neprekidno cuvati. Dok god budu imali svoju drzavu, radice na tome da nas uniste.

kryten:
to je sto posto tačno.

Sta 100!!! 1000000% TACNO!!!

Strasne sile zla se ustremile na nas !!!

A strasni Lord Stipius odlucio da nas unisti !!!

pope_looks_like_palpatine_02.jpg

Kaiser:
Pa kad si tako faca, idi dole u Mitrovicu pa cuvaj Srbe (uskoro ce poceti)... Ne cuva se to moj prijatelju od kuce pred TV-om i racunarom. Garant nisi vojsku ni sluzio (mozda neka eko-vojska, tj. civilna).
Служио, него шта, 1983. аеродром Лађевци 359. самостални инжењеријски пук у саставу 1. ВаК РВ и ПВО, ВЕС 11101 пионирска инжењерија, ВП 2202!
А богами био и у време бомбардовања активан!
А ти, где си ти био кад се толико кур4иш???

KoscheiBesmertnii:
Служио, него шта, 1983. аеродром Лађевци 359. самостални инжењеријски пук у саставу 1. ВаК РВ и ПВО, ВЕС 11101 пионирска инжењерија, ВП 2202!
А богами био и у време бомбардовања активан!
А ти, где си ти био кад се толико кур4иш???
Aktivan za vrijeme bombardovanja, šta si sa pračkom gađao F-16,a gdje si bio za vrijeme rata u RH i BiH ako si toliki nacionalista te obožavatelj ravnogorkog pokreta i čiča Draže?

Back