- Poruka
- 9.306
Nisam Jerry.Privremeno sam se odrekao identiteta zbog ''viših'' ciljeva! Understand?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Karlito Brigante:Nisam Jerry.Privremeno sam se odrekao identiteta zbog ''viših'' ciljeva! Understand?
slavonija:i izvinuti cu se ja i njemu i zajedno s njim popit butelju vina ako slucajno naide u Osijek

Registra:Biće da ćeš pre sa mnom, eto mene uskoro opet kod vas. Ja častim.![]()
slavonija:[/B]
ne dolazi u obzir...moj si gost...
i , ako uhvatis malo slobodnog vremena, u Osijeku cemo u "Zivot"..
da ovoj "patriJotskoj" populaciji pokazemo kako se "uziva" i "uzivalo" i kako se moze biti razlicitoga misljenja i kako se to drugacije misljenje moze cijeniti i uvazavati...
pozz
Unapred se smejem. 
Karlito Brigante:Mišljenje se ''ceni'' do sledećeg rata.Bilo i biće.
Registra.:Ako ga i bude, ja ga neću ovde sačekati, sigurno. Neka ratuje ko mora, meni je bilo dosta jednom.
hektorius:Imas gde, to znas...
Karlito Brigante:Mišljenje se ''ceni'' do sledećeg rata.Bilo i biće.
sumadinac5:Od Hrvata samo i mozemo da ocekujemo napade na Srbiju, to rade vekovima, zele da nas uniste, sto i cine javno i prikriveno.
Registra.:Šta da kažem, osim hvala unapred.
Samo se nadam da ove ptice zloslutnice nisu u pravu.
:wink:
hektorius:Slavonija, ako dodjem na ono vino obecaj da neces da me unistis!!![]()
slavonija:tko prvi pod stol padne mora sutra cistiti...i prati suda...jel vredi...![]()
p.s . inace bas nisam nesto bazdarena, ali kad treba, nema mrdanja...do zore...
e, da znaš da je to i moj slučaj, nisam u treningu, ali kad se nešto mora, šta da se radi.
to je sto posto tačno.sumadinac5:Od Hrvata ne stize nista dobro, oni su zlo kojeg se moramo neprekidno cuvati. Dok god budu imali svoju drzavu, radice na tome da nas uniste.
sumadinacc5:Od Hrvata ne stize nista dobro, oni su zlo kojeg se moramo neprekidno cuvati. Dok god budu imali svoju drzavu, radice na tome da nas uniste.
kryten:to je sto posto tačno.
Служио, него шта, 1983. аеродром Лађевци 359. самостални инжењеријски пук у саставу 1. ВаК РВ и ПВО, ВЕС 11101 пионирска инжењерија, ВП 2202!Kaiser:Pa kad si tako faca, idi dole u Mitrovicu pa cuvaj Srbe (uskoro ce poceti)... Ne cuva se to moj prijatelju od kuce pred TV-om i racunarom. Garant nisi vojsku ni sluzio (mozda neka eko-vojska, tj. civilna).
Aktivan za vrijeme bombardovanja, šta si sa pračkom gađao F-16,a gdje si bio za vrijeme rata u RH i BiH ako si toliki nacionalista te obožavatelj ravnogorkog pokreta i čiča Draže?KoscheiBesmertnii:Служио, него шта, 1983. аеродром Лађевци 359. самостални инжењеријски пук у саставу 1. ВаК РВ и ПВО, ВЕС 11101 пионирска инжењерија, ВП 2202!
А богами био и у време бомбардовања активан!
А ти, где си ти био кад се толико кур4иш???
kryten:Aktivan za vrijeme bombardovanja, šta si sa pračkom gađao F-16,a gdje si bio za vrijeme rata u RH i BiH ako si toliki nacionalista te obožavatelj ravnogorkog pokreta i čiča Draže?

stalno stavljaš slike koje se ne vide na zaslonu.hektorius: