jeremijabg
Poznat
- Poruka
- 9.920
ne vredi Koschei,dzaba pises,kad se malo zagrebe po povrsini odmah se vidi da je covek ustasha,a opet,to i nije neko iznenadjenje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti je tata dao dozu morfijuma da lepo spavaš,pa ti se muti pred očima!kryten:Evo gledam sve neka hrvatska prezimena i imena, o čemu se radi šta je to?
tebi je tata od malo davo rakiju pod nos pa si malo boludio.Karlito Brigante:To ti je tata dao dozu morfijuma da lepo spavaš,pa ti se muti pred očima!![]()
NISI TI SAMO KRYTEN....TI SI I DEGEN?!!kryten:Evo gledam sve neka hrvatska prezimena i imena, o čemu se radi šta je to?
Šta da radim kad sam jad i beda,a i volim šljivku.kryten:tebi je tata od malo davo rakiju pod nos pa si malo boludio.
Него шта!slavonija:do Tokija
Zato ćemo da uvezemo t*pave klince iz Hrvatske da nam reše probleme...Kaj:ako je ovaj forum odraz srpskog drustva i nacina razmisljanja onda stvarno imate debelih problema...
Karlito Brigante:Zato ćemo da uvezemo t*pave klince iz Hrvatske da nam reše probleme...![]()
Karlito Brigante:Mmm...da.Onaj cash ima tatu koji mu nabavlja morfijum.Potraži od njega dozu,pa idi na lalanje.
Из овог се, дакле намећу питања:Kaj:ako je ovaj forum odraz srpskog drustva i nacina razmisljanja onda stvarno imate debelih problema...
Norma Kampl:Него шта!![]()
![]()
Та, јел ' нам Јапанци дадоше толику помоћ, а без икаквог "дробљења" и условљавања? 8-)
П. С.
Иначе, само да знаш...
Пошто ја нисам особа која износи неистине, осетила сам се и лично увређеном, твојим коментаром на пост у ком сам поменула свог деду германисту, то јест на твоју сумњу у истнитост мојих исказа у вези с њим. Дедином дипломом германисте уопште, и докторском титулом, не самом тачношћу оног поменутог цитата.
Стога, за даљу комуникацију с тобом, очекујем једно благо - извињење.
Ово јесте Форум, и све заправо крајње необавезно.
Али, ако већ комуницирамо, очекујем да то има барем какав-такав општељудки ниво.
И, као што видиш, ја се, за разлику од неких , баш и трудим да га задржим.
И не волим да ми се импутирају ствари.
Али, ако не... - У реду.
Ништа лакше него заобилазити неке.
Не би било ни први ни последњи пут.
Та, то и није учио на германистици, сигурно.slavonija:sasvim sigurno mi nije bila namjera uvrijediti bilo tebe, bilo tvog djedu, i ako si to tako razumjela ja se izvinjavam....vrijedanje nije moj nivo komunikacije
mene je cudili ( a i cudi) kako jedan dr. germanistike "stalno ili cesto," navodno govori o onome"kuga itd) sto implicira da je to ucio na germanistici, sto jednostavno nije tocno..kao ni cinjenica da je to napisano na nekoj crkvi...
Šarene pilule za lilule.Extasy?kryten:To nisam, najače što sam uzeo su bomboni,.
Karlito Brigante:Mmm...da.Onaj cash ima tatu koji mu nabavlja morfijum.Potraži od njega dozu,pa idi na lalanje.
Norma Kampl:Из овог се, дакле намећу питања:
- А што онда, који клинац, уопште долазите овамо, ако вам се не допада?
- Ако је одраз хрватског друштва, то, ко долази оданде на овај Форум, онда, углавном, мислим...![]()
А за неке, баш -.