Mesić i Sanader napali Srbiju!

slavonija:
Него шта! ;) :D

Та, јел ' нам Јапанци дадоше толику помоћ, а без икаквог "дробљења" и условљавања? 8-)

П. С.
Иначе, само да знаш...

Пошто ја нисам особа која износи неистине, осетила сам се и лично увређеном, твојим коментаром на пост у ком сам поменула свог деду германисту, то јест на твоју сумњу у истнитост мојих исказа у вези с њим. Дедином дипломом германисте уопште, и докторском титулом, не самом тачношћу оног поменутог цитата.

Стога, за даљу комуникацију с тобом, очекујем једно благо - извињење.

Ово јесте Форум, и све заправо крајње необавезно.

Али, ако већ комуницирамо, очекујем да то има барем какав-такав општељудки ниво.

И, као што видиш, ја се, за разлику од неких , баш и трудим да га задржим.

И не волим да ми се импутирају ствари.

Али, ако не... - У реду.

Ништа лакше него заобилазити неке.

Не би било ни први ни последњи пут.

Kaj:
ako je ovaj forum odraz srpskog drustva i nacina razmisljanja onda stvarno imate debelih problema...
Из овог се, дакле намећу питања:

- А што онда, који клинац, уопште долазите овамо, ако вам се не допада?

- Ако је одраз хрватског друштва, то, ко долази оданде на овај Форум, онда, углавном, мислим... :roll:

А за неке, баш - :twisted: .

Norma Kampl:
Него шта! ;) :D

Та, јел ' нам Јапанци дадоше толику помоћ, а без икаквог "дробљења" и условљавања? 8-)

П. С.
Иначе, само да знаш...

Пошто ја нисам особа која износи неистине, осетила сам се и лично увређеном, твојим коментаром на пост у ком сам поменула свог деду германисту, то јест на твоју сумњу у истнитост мојих исказа у вези с њим. Дедином дипломом германисте уопште, и докторском титулом, не самом тачношћу оног поменутог цитата.

Стога, за даљу комуникацију с тобом, очекујем једно благо - извињење.

Ово јесте Форум, и све заправо крајње необавезно.

Али, ако већ комуницирамо, очекујем да то има барем какав-такав општељудки ниво.

И, као што видиш, ја се, за разлику од неких , баш и трудим да га задржим.

И не волим да ми се импутирају ствари.

Али, ако не... - У реду.

Ништа лакше него заобилазити неке.

Не би било ни први ни последњи пут.

sasvim sigurno mi nije bila namjera uvrijediti bilo tebe, bilo tvog djedu, i ako si to tako razumjela ja se izvinjavam....vrijedanje nije moj nivo komunikacije
mene je cudili ( a i cudi) kako jedan dr. germanistike "stalno ili cesto," navodno govori o onome"kuga itd) sto implicira da je to ucio na germanistici, sto jednostavno nije tocno..kao ni cinjenica da je to napisano na nekoj crkvi...

slavonija:
sasvim sigurno mi nije bila namjera uvrijediti bilo tebe, bilo tvog djedu, i ako si to tako razumjela ja se izvinjavam....vrijedanje nije moj nivo komunikacije
mene je cudili ( a i cudi) kako jedan dr. germanistike "stalno ili cesto," navodno govori o onome"kuga itd) sto implicira da je to ucio na germanistici, sto jednostavno nije tocno..kao ni cinjenica da je to napisano na nekoj crkvi...
Та, то и није учио на германистици, сигурно.

Докторирао је на - Јакову Гриму, то јест његовом раду у области српскохрватског језика.

Овај цитат, у вези с Хрватима је говорио невезано с тим.

Али, је, наравно, говорећи и немачки, користио тај језик, и у многим другим приликама.

Поготово, кад цитира - немачки текст. ;) :) .

Али сигурно знам да је цитат гласио баш тако како сам ја написала.

Јер је, као и многе друге ствари, а нарочито касније, као старији човек, и професор, понављао - много пута.

Norma Kampl:
Из овог се, дакле намећу питања:

- А што онда, који клинац, уопште долазите овамо, ако вам се не допада?

- Ако је одраз хрватског друштва, то, ко долази оданде на овај Форум, онда, углавном, мислим... :roll:

А за неке, баш - :twisted: .

Uh...pravo u centar. :lol:

Back