Mesić budući premijer Hrvatske?

Nisam se baš bavila unutrašnjom politikom Hrvatske od rata na ovamo, ali kad sve ovo pročitam, prosto se zaprepastim koliko imamo sličnosti. Zato se verovatno toliko i ne podnosimo.:D

Sve ti je to, draga moja, ista škola!
Nešto starokomunistička, nešto CIA-ina, a svi sa jednim ciljem: otezati sa stabilizacijom regiona!

Samo kad pogledaš Sanaderov potez, sve je jasno.
Pa i predsjednik kućnog savjeta kad da otkaz obrazloži svoj postupak. A ovo smeće ništa !

Naivan si ako verujes u to, on bi trebao pre svega narodu da obrazlozi, ali u realnom zivotu narod zna samo ono sto sme da zna, a on i Sabor su na istoj strani i u istim muljazama.

Sabor čine poslanici koje je izabrao narod.
Obraćanje Saboru je isto kao i obraćanje narodu.
On je "navodno" obrazložio HDZ-u zašto ide, a ja to ne prihvaćam.
I za mene je Sanader stoka neopjevana, veća nego što sam mislio.
A za Stipicu samo riječi hvale.
Imao je on svoje felere, ali je dorastao u dobrog poitičara.

Sabor čine poslanici koje je izabrao narod.
Obraćanje Saboru je isto kao i obraćanje narodu.
On je "navodno" obrazložio HDZ-u zašto ide, a ja to ne prihvaćam.
I za mene je Sanader stoka neopjevana, veća nego što sam mislio.
A za Stipicu samo riječi hvale.
Imao je on svoje felere, ali je dorastao u dobrog poitičara.

Izabrao ih je narod, a da li rade ono sto bi narod hteo ili sto oni hoce? Jel ti stvarno verujes da narod bilo ko ista pita? Hrvatska nije po tome nista drugacija od bilo koje "demokratske" drzave u Evropi, to su nebrojene muljaze za cije shvatanje nasa masta jednostavno nije dovoljna.

Mesic je kao covek ok, ali kao politicar nije bas naj naj, jer je cesto preemotivan i ne kontrolise izjave, nije prefrigana lisica kao drugi, pa se nadje nespreman u odbrani od raznih optuzbi, i onda, iako neduzan ispadne u ocima javnosti kriv.

Izabrao ih je narod, a da li rade ono sto bi narod hteo ili sto oni hoce? Jel ti stvarno verujes da narod bilo ko ista pita? Hrvatska nije po tome nista drugacija od bilo koje "demokratske" drzave u Evropi, to su nebrojene muljaze za cije shvatanje nasa masta jednostavno nije dovoljna.

Mesic je kao covek ok, ali kao politicar nije bas naj naj, jer je cesto preemotivan i ne kontrolise izjave, nije prefrigana lisica kao drugi, pa se nadje nespreman u odbrani od raznih optuzbi, i onda, iako neduzan ispadne u ocima javnosti kriv.

s prvim dijelom tvog posta bih se slozila...
a sto se tice mesica, nikako...
on je najveci lisac, manipulator i muljator na ovim prostorima
ali to su valjda osobine dobrog politicara...

s prvim dijelom tvog posta bih se slozila...
a sto se tice mesica, nikako...
on je najveci lisac, manipulator i muljator na ovim prostorima
ali to su valjda osobine dobrog politicara...

i ja bih dodao, najsposobniji.
mada mislim da je dovoljno dugo na politickoj sceni, i da bi mozda mogao otici u mirovinu.
eventualno jos jedan mandat.... ma jok bre, ipak je bolje otici kada si na vrhu

Sve je izglednije da će sadašnji predsednik Hrvatske Stjepan Mesić na sledećim parlamentarnim izborima ozbiljno figurirati za šefa Vlade Hrvatske.

sanader-mesic-x.jpg

Mesić je, kako navodi sajt Index.hr, to nagovestio ove nedelje u velikom razgovoru za nedeljnik Nacional. To je potvrdio i istarski župan i predsednik IDS Ivan Jakovčić, naglasivši kako bi Mesić trebalo i mogao da bude premijer.
Mesićev intervju, kao i izjava Jakovčića, obnovili su stare priče o formiranju takozvanog trećeg bloka, sa IDS, SDSS, HNS i velikim delom HSLS, koji bi kasnijom koalicijom sa SDP mogao da dobije vlast.
Smatra se da je Mesić gotovo jedina politička osoba kojoj u dva mandata nije potamnila politička slava. Još figurira kao više pozitivna nego negativna pojava na političkoj sceni i čini se da jedini ima snagu da ujedini do sada razjedinjenu opoziciju.

http://www.blic.rs/svet.php?id=100860

Eto,Hrvatska ne mora da brine,imaće dostojnog premijera.

Ma zasto da brine RH??
Europa je iduca!!:rotf::cool:

Back