meshanje u tudj zhivot

saznate da decko vara devojku ili obrnuto...
sta treba uraditi u toj situaciji? da li bi ste to rekli toj devojci, ili bi ste se drzali po strani, pa sta bude...

koliko nas se ovo uopste tice??? :dontunderstand:

prvo se saznaju detalji. oni najpikantniji. pa se onda razglasi sto vecem broju ljudi, po mogucstvu napumpa se sto vise. a onda ce vec neko od dobroh prijatelja da pozuri da sve isprica:P. a tebe boli ******, nissi nistya reko ni video:P

a sta ako ste ok prijatelji?
tesko mi je sto to znam..... imam neverovatan osecaj krivice......... kada bih mogla to da izbacim iz glave :dash:
lose je ako kazes, lose je ako ne kazes, pa ti sad vidi :think:
mada... i ja bih volela da znam.... bolje nego da sirota devojka pravi budalu od sebe.. huh? sta vi mislite???

Kako ona to pravi budalu od sebe ako joj je dobro sa njim ...

Ako on spava sa drugom/drugim to onda nije varanje, varanje je kada joj uzme nesto ili je slaze tako da bi dobio materijalnu korist.

Za modernog muskarca je 100% prirodno da ima bar 4-5 devojaka odjednom da bi imao sexa koliko mu treba....

saznate da decko vara devojku ili obrnuto...
sta treba uraditi u toj situaciji? da li bi ste to rekli toj devojci, ili bi ste se drzali po strani, pa sta bude...

koliko nas se ovo uopste tice??? :dontunderstand:

Pa, ako cemo iskreno, ne postoji stvar u razgovoru koja se nekoga tice. TAKO DA je izgovor "to me se ne tice pa zato necu da pricam o tome" veoma glup.

Zasto nebi rekla? Reci lepo, pa sta bude. Inace ces se naci u nedostojanstvenom polozaju da krijes svoj utisak o necemu.

Ne treba reci,mjesati se jer obicno ispadnes grbav/a...do skoro sam bila drugacijeg misljenja....ali ovaj put naucih nesto na greskama drugih....sto je najlicemjernije,ta je uvijek pricala kako bi voljela znati....kad je saznala okrenula je ledja drugarici,iako je svjesna njegove prevare.....

I tako... ima dosta gejova....:lol:

Ako on spava sa drugom/drugim to onda nije varanje, varanje je kada joj uzme nesto ili je slaze tako da bi dobio materijalnu korist.
Preljuba je prava rech.

Za modernog muskarca je 100% prirodno da ima bar 4-5 devojaka odjednom da bi imao sexa koliko mu treba....

A za modernu zzenu?
50f1ca00.jpg

Back