- Poruka
- 18.738
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И бетмен је геј.planeta je gej![]()

saznate da decko vara devojku ili obrnuto...
sta treba uraditi u toj situaciji? da li bi ste to rekli toj devojci, ili bi ste se drzali po strani, pa sta bude...
koliko nas se ovo uopste tice???![]()
ако...Ako mi je dobar drug rekao bi mu, u svim ostalim slucajevima me zabole.

Ма шта те брига за бетмена.. па и ти си геј...
Nikako!
Sad ću te skinem sa liste prijatelja.![]()

Ма шта те брига за бетмена.. па и ти си геј...![]()

sta treba uraditi u toj situaciji? da li bi ste to rekli toj devojci, ili bi ste se drzali po strani, pa sta bude...
. a tebe boli ******, nissi nistya reko ni video
a sta ako ste ok prijatelji?
tesko mi je sto to znam..... imam neverovatan osecaj krivice......... kada bih mogla to da izbacim iz glave
lose je ako kazes, lose je ako ne kazes, pa ti sad vidi
mada... i ja bih volela da znam.... bolje nego da sirota devojka pravi budalu od sebe.. huh? sta vi mislite???

Ako on spava sa drugom/drugim to onda nije varanje, varanje je kada joj uzme nesto ili je slaze tako da bi dobio materijalnu korist.
Preljuba je prava rech.
Za modernog muskarca je 100% prirodno da ima bar 4-5 devojaka odjednom da bi imao sexa koliko mu treba....
A za modernu zzenu?
![]()

Sve bi' ja to motkom....izdaja, prevara, lazzi i maltretiranje okoline da chuva tajnu...sve to zbog kukavichluka i sebichnosti...