- Poruka
- 51.779
Ето видиш један је незапослен, мада може бити да се неко спрда. Уосталом, ја знам људе који су незапослени и имају компјутер
Ja sam nezaposlena i koristim bratov kompjuter, dok mu ga ne vratim.
Koristim dial-up ovih nekoliko dana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ето видиш један је незапослен, мада може бити да се неко спрда. Уосталом, ја знам људе који су незапослени и имају компјутер
Ademe, prijavi samo ono sto imash u redovnom osmocasovnom radnom vremenu
Pih, kakva ste vi sirotinja ! ! ! :shock:Ja sam nezaposlena i koristim bratov kompjuter, dok mu ga ne vratim.
Koristim dial-up ovih nekoliko dana.
Ne ne prijavljuj prihode od DROGE. Ovi sa foruma bi odmah : "Evo ga Adem narkotrafikante! "znaci ono na zrno tj. belo da ne prijavljujem.....
ps.ne rade mi smajliji
Pih, kakva ste vi sirotinja ! ! ! :shock:
Ne ne prijavljuj prihode od DROGE. Ovi sa foruma bi odmah : "Evo ga Adem narkotrafikante! "
Ne spominji im to ni za zivu glavu .
Ja necu nikome reci koliki su ti nelegalni prihodi, tek da znash.
A onih 3 . 000 . 000 eura sto si ostao kratak zaboravi. Vraticesh kad budesh imao !
Naravno, vazno je da se radi, a koliko se novca uzme ili ne uzme - NEMA VEZE. Vazno je da je Sumadija Srce Srbije ! (ovo je 3 S)pravi si drug, a i biznismen, vazan je posao, hebes zaradu
Opa, preko 1000. A ko ti namjesta poslove. A sve Vlast ne valjazaradjujem preko 1000 eura a borim se iskreno da i drugi gradjani srbije preko radikala dodju do te cifre....

Naravno, vazno je da se radi, a koliko se novca uzme ili ne uzme - NEMA VEZE. Vazno je da je Sumadija Srce Srbije ! (ovo je 3 S)
Opa, preko 1000. A ko ti namjesta poslove. A sve Vlast ne valja![]()
![]()
a jel mora da se prijavi i ono na "crno"???
i da li info ide onima iz "poreklo imovine"???
cisto da znam koliko da prijavim

zaradjujem preko 1000 eura a borim se iskreno da i drugi gradjani srbije preko radikala dodju do te cifre....
i ti preko 1000 eura![]()
moji prihodi poticu od ljudi koji zive van granica ove zemlje. hvala bogu te nemam potrebe da dajem mito , ulizujem se, uvlacim pederima sa vlasti da bi dosao do posla. iskreno mi je zao ljudi koji moraju to da rade, ali ih i razumem ipak je egzistencija najvaznija.[/QUOTE]
chak i od patriJotizma ?
strashno od jednog srBskog omladinca :shock::shock::shock:
Pa dobro, nije to sad valjda sramota.
moji prihodi poticu od ljudi koji zive van granica ove zemlje. hvala bogu te nemam potrebe da dajem mito , ulizujem se, uvlacim pederima sa vlasti da bi dosao do posla. iskreno mi je zao ljudi koji moraju to da rade, ali ih i razumem ipak je egzistencija najvaznija.[/QUOTE]
chak i od patriJotizma ?
strashno od jednog srBskog omladinca :shock::shock::shock:
ja sam mislio da vi babe od 40 i vise godina idete u 9 u krevet...
moji prihodi poticu od ljudi koji zive van granica ove zemlje. hvala bogu te nemam potrebe da dajem mito , ulizujem se, uvlacim pederima sa vlasti da bi dosao do posla. iskreno mi je zao ljudi koji moraju to da rade, ali ih i razumem ipak je egzistencija najvaznija.
Zasto si takav ?Majku im americko-kapitalisticku. Pa jos Markowca placaju preko 1000. Odakle li samo otimaju te pare... Dok narod gladuje jadan bez Kosova, oni njemu 1000. Bljus. Pa jel to sad posteno - nije. Zato Tomu grobara na vlast, pa da se zna sta je pravda!
ja sam mislio da vi babe od 40 i vise godina idete u 9 u krevet...
Bash, "dubokoumno" radikalno!
ps.A sa koliko godina kod vas radjaju ako su sa 40 babe, napredni srBski radikali?
Bash, "dubokoumno" radikalno!
ps.A sa koliko godina kod vas radjaju ako su sa 40 babe, napredni srBski radikali?
zavisi, na selu verovatno sa petnaaaest, a u [pri]gradskim naseljima sa....
Ja najvise volim one od 20 godina !zavisi, na selu verovatno sa petnaaaest, a u [pri]gradskim naseljima sa....
Jako dobre i mocne u krevetu. Oh ja bi dnevno na njih trosio citavu dnevnu proizvodnju TOPCIDERA !
kao u EU moji prihodi poticu od ljudi koji zive van granica ove zemlje.
zaradjujem preko 1000 eura a borim se iskreno da i drugi gradjani srbije preko radikala dodju do te cifre....