Месечна примања

• Začetnik teme Začetnik teme zike
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Колика су ваша месечна примања

• испод 100 еура

• између 100 и 200 еура

• између 200 и 500 еура

• између 500 и 1000

• преко 1000 еура

• незапослен/а сам

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja sam nezaposlena i koristim bratov kompjuter, dok mu ga ne vratim.
Koristim dial-up ovih nekoliko dana.
Pih, kakva ste vi sirotinja ! ! ! :shock: ;)

znaci ono na zrno tj. belo da ne prijavljujem.....
ps.ne rade mi smajliji
Ne ne prijavljuj prihode od DROGE. Ovi sa foruma bi odmah : "Evo ga Adem narkotrafikante! "
Ne spominji im to ni za zivu glavu .

pravi si drug, a i biznismen, vazan je posao, hebes zaradu
Naravno, vazno je da se radi, a koliko se novca uzme ili ne uzme - NEMA VEZE. Vazno je da je Sumadija Srce Srbije ! (ovo je 3 S)

zaradjujem preko 1000 eura a borim se iskreno da i drugi gradjani srbije preko radikala dodju do te cifre....
Opa, preko 1000. A ko ti namjesta poslove. A sve Vlast ne valja ;) :lol:

Naravno, vazno je da se radi, a koliko se novca uzme ili ne uzme - NEMA VEZE. Vazno je da je Sumadija Srce Srbije ! (ovo je 3 S)

Opa, preko 1000. A ko ti namjesta poslove. A sve Vlast ne valja ;) :lol:

moji prihodi poticu od ljudi koji zive van granica ove zemlje. hvala bogu te nemam potrebe da dajem mito , ulizujem se, uvlacim pederima sa vlasti da bi dosao do posla. iskreno mi je zao ljudi koji moraju to da rade, ali ih i razumem ipak je egzistencija najvaznija.

moji prihodi poticu od ljudi koji zive van granica ove zemlje. hvala bogu te nemam potrebe da dajem mito , ulizujem se, uvlacim pederima sa vlasti da bi dosao do posla. iskreno mi je zao ljudi koji moraju to da rade, ali ih i razumem ipak je egzistencija najvaznija.[/QUOTE]

chak i od patriJotizma ?

strashno od jednog srBskog omladinca :shock::shock::shock:

ja sam mislio da vi babe od 40 i vise godina idete u 9 u krevet...

moji prihodi poticu od ljudi koji zive van granica ove zemlje. hvala bogu te nemam potrebe da dajem mito , ulizujem se, uvlacim pederima sa vlasti da bi dosao do posla. iskreno mi je zao ljudi koji moraju to da rade, ali ih i razumem ipak je egzistencija najvaznija.

Majku im americko-kapitalisticku. Pa jos Markowca placaju preko 1000. Odakle li samo otimaju te pare... Dok narod gladuje jadan bez Kosova, oni njemu 1000. Bljus. Pa jel to sad posteno - nije. Zato Tomu grobara na vlast, pa da se zna sta je pravda!

Majku im americko-kapitalisticku. Pa jos Markowca placaju preko 1000. Odakle li samo otimaju te pare... Dok narod gladuje jadan bez Kosova, oni njemu 1000. Bljus. Pa jel to sad posteno - nije. Zato Tomu grobara na vlast, pa da se zna sta je pravda!
Zasto si takav ?
Pa covjek nije ni rekao sto uradi sa tim novcima kada ih dobije.
Ne budi naivan da on te novce trosi ! ! !

Back