MERCEDES

• Začetnik teme Začetnik teme Senta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"Mecka je Mecka."

A zaista postoji taj osecaj velikog k**** svaki put kad sednes za volan. Zabodes menjac u D i uzivas, hauba puca 2 metra pred tobom, a zvezda se presijava na sveze ispoliranoj farbi... Sve brige nestaju u trenutku.

Kupicu je opet, ne zvao se ja Birdy!

A ja sam došao do zaključka da ljudi nemaju para da kupe pravi auto, nego kupe neko sranje manje od 4 metra a onda leče komplekse sa forama tipa "ja imam veliki *** pa mi je mali auto dovoljan".

@Stefan

Jesu to oni sto hoce da voze mecku, pa imaju taj navedeni kompleks, pa onda kupe "kvazi" Mercedesa:

25frbx0.jpg

To su i meni rekli nekoliko puta dok sam vozio Merc:
- "Je li, jel znas ti za izreku da je automobil produzetak one stvari (ha ha ha)"
- "Znam. Al sve i da ga nisam imao, sad je najveci!" :D

Moralo je tako. Zimus bi mi vise stajao nego sto bih ga vozio, trebalo je jos nekoliko stvari da se sredi, a para vise nisam imao. I opet to ne bi bilo to jer, kako se kasnije ispostavilo, prethodni vlasnici nisu bas najbolje odradili ubacivanje dizela, i jos neke stvari.

Moralo je tako. Zimus bi mi vise stajao nego sto bih ga vozio, trebalo je jos nekoliko stvari da se sredi, a para vise nisam imao. I opet to ne bi bilo to jer, kako se kasnije ispostavilo, prethodni vlasnici nisu bas najbolje odradili ubacivanje dizela, i jos neke stvari.

ybg, nadam se da ces naci nesto onako slicno. Ako vidim neki oglas, javljam ti.

"I Bog vozi Mercedes i nosi Ray-Ban - ke"... (zanemarimo smisao ostatka pjesme...)

Jel' tako brate Ptico!?

:D

(Jedio, aj nesto nisam za zabadanje u D i tako to... Vise za dugu šaltgetribu od 250D W124 i 2.65 diff. i laaganooo... (V-8 ili bar kompressor se podrazumeva.)

Avetinja, izvini, ali to mi je naj-fuj Mercedes ikad...
Ali je i dalje MErcedes... :))

Super... To ja svo vreme govorim... Moj 123.220, 200 vergazer M102 (115ks, mada bi trebalo da je imao 109) je to 'ladno radio, a sta 280CE radi, necemo ovom prilikom, nije zdravo za srce...

Back